Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

Sveikutes,na bet turbut niekas ir nezino kodel gimsta neramus kudikiai?...as saviske dar skundziuos..na paskaicius jusu aprasymus mano angelas ne vaikas blush2.gif masinoj dazniausiai ilgai miega,lauke miega po 3val.sveciuose viskas idomu tai balselio visai nerodo,pas gydytoja kai isrengiu sypsos..kai buvo menesio laiko ir pabudus nerekdavo nebent skiepas..miega nuo 24val iki 10,nakty valgo viena kart...hm,o as dar Dieva i medy varau verysad.gif
Stiprybes,kantrybes Jums,uzaugs ir neramus vaikuciai kur jie dings,tik kad sunku...Sekmes!Nepykit kad ne i tema parasiau.. blink.gif
Atsakyti
as irgi bandydavau savo maziu visaip uzimti,kad tik nezirstu,bet pastebejau,kad miegodamas vis krupcioja,tai juokias,tai staiga uzverkia.tikriausiai persistengiau ir gaudavo per daug ispudziu.dabar stangiuos rinktis ramesnius zaidimus,leidziu lopsines,pasakas ir jis tapo tikrai ramesnis.dar gydytoja patare girdyti pipirmeciu arbata,laabai padeda
Atsakyti
Nu pasiguosiu ir aš... ax.gif
Kol dabar rašau, prie kojos pririšta virvė, kuri pririšta prie lopšio, kuris pakabintas palubėj, kur sukonstruotas "mechanizmas", kad būtų galima supti ištisai. Dar yra mamos fotelis, kuris supasi, o naktį miega kitam lopšį, kuris pritvirtintas ant kito sukonstruoto reikalo, kuris leidžia sūpuoti primyn atgal doh.gif doh.gif doh.gif
Rankos kaip beždžionės, nugara jau nebesusilenkia, maitinu kaip akrobatė. Pvz vakar gulejau ant nugaros, mano gyvenimo džiaugsmas man ant pilvo ir tik taip ėmė krūtį blink.gif Nežinau, bet pagal žemės traukos dėsnį, taip turėtų būti net neįmanoma lotuliukas.gif
Va. o jis vis rėkia. Ausysia jau spengia doh.gif
Labiausiai dabar nepakęsčiau "pamokymų" ..o ko tu tikėjaisi...vaiką augini ir t.t.
Iš tiesų to ir tikėjausi, nes jau antrą tokį auginu rolleyes.gif Ir dar tik tris mėnėsius - visas smagumas prieš akis. O tikiuosi tik pasiguosti, paskaityti kaip kitos su tuo tvarkos, na tiesiog, kad ne man vienai taip
Beje, džiaugsmas mano didysis užmigo - turiu kelias minutes - varau valytis dantų lotuliukas.gif nes kitą kartą gali tekti tokia galimybė tik į pavakerę.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makare @ 2008 03 31, 09:06)
Kol dabar rašau, prie kojos pririšta virvė, kuri pririšta prie lopšio, kuris pakabintas palubėj, kur sukonstruotas "mechanizmas", kad būtų galima supti ištisai. Dar yra mamos fotelis, kuris supasi, o naktį miega kitam lopšį, kuris pritvirtintas ant kito sukonstruoto reikalo, kuris leidžia sūpuoti primyn atgal doh.gif  doh.gif  doh.gif
Rankos kaip beždžionės, nugara jau nebesusilenkia, maitinu kaip akrobatė. Pvz vakar gulejau ant nugaros, mano gyvenimo džiaugsmas man ant pilvo ir tik taip ėmė krūtį blink.gif  Nežinau, bet pagal žemės traukos dėsnį, taip turėtų būti net neįmanoma lotuliukas.gif
Labiausiai dabar nepakęsčiau "pamokymų" ..o ko tu tikėjaisi...vaiką augini ir t.t.
Iš tiesų to ir tikėjausi, nes jau antrą tokį auginu rolleyes.gif Ir dar tik tris mėnėsius - visas smagumas prieš akis. O tikiuosi tik pasiguosti, paskaityti kaip kitos su tuo tvarkos, na tiesiog, kad ne man vienai taip
Beje, džiaugsmas mano didysis užmigo - turiu kelias minutes - varau valytis dantų lotuliukas.gif nes kitą kartą gali tekti tokia galimybė tik į pavakerę.. mirksiukas.gif

na isradingi jus,aisku viskas del neramumo..stibrybes tau begalines ir kantrybes!!!sekmes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 03 31, 01:03)
Sveikutes,na bet turbut niekas ir nezino kodel gimsta neramus kudikiai?...as saviske dar skundziuos..na paskaicius jusu aprasymus mano angelas ne vaikas blush2.gif masinoj dazniausiai ilgai miega,lauke miega po 3val.sveciuose viskas idomu tai balselio visai nerodo,pas gydytoja kai isrengiu sypsos..kai buvo menesio laiko ir pabudus nerekdavo nebent skiepas..miega nuo 24val iki 10,nakty valgo viena kart...hm,o as dar Dieva i medy varau verysad.gif
Stiprybes,kantrybes Jums,uzaugs ir neramus vaikuciai kur jie dings,tik kad sunku...Sekmes!Nepykit kad ne i tema parasiau.. blink.gif

Dirglesni kūdikiai būna, jeigu per nestuke.gif mamytės daugiau nervavosi, stresavo, gal dirbo, pavargdavo. Tas pats ir po gimdymo- visos neigiamos emocijos persiduoda kūdikiui. Galbut ir užburtas ratas gaunasi? Jūs nervinatės, kad kūdikiai neramūs, jie tai jaučia ir zirzia dar labiau? g.gif

QUOTE(Makare @ 2008 03 31, 11:06)
Kol dabar rašau, prie kojos pririšta virvė, kuri pririšta prie lopšio, kuris pakabintas palubėj, kur sukonstruotas "mechanizmas", kad būtų galima supti ištisai. Dar yra mamos fotelis, kuris supasi, o naktį miega kitam lopšį, kuris pritvirtintas ant kito sukonstruoto reikalo, kuris leidžia sūpuoti primyn atgal doh.gif  doh.gif  doh.gif
Rankos kaip beždžionės, nugara jau nebesusilenkia, maitinu kaip akrobatė. Pvz vakar gulejau ant nugaros, mano gyvenimo džiaugsmas man ant pilvo ir tik taip ėmė krūtį blink.gif  Nežinau, bet pagal žemės traukos dėsnį, taip turėtų būti net neįmanoma lotuliukas.gif

Užjaučiu doh.gif Galiu tik stiprybės palinkėt mirksiukas.gif

P.S. O ką dar veikiat be supimosi mechanizmuose?
Atsakyti
labai lengva rasyti ir mokyti toms, kurios turi sveikus, ramius vaikus. ir sakyti kad viena ar kita teorija yra teisinga ir pasiteisina. tos mamos kurios augina neramiukus zino, kad nei viena teorija ir jokie pamokymai nei joms nei ju mazyliams nepades.
neklausyk mieloji tų, kurios neramių vaikų neaugino. ir nekreipk demesio i piktas replikas, jos neis blogos valios, o tiesiog nesupranta ką kalba....
mano mazius pirmus tris menesiu 1 valanda rekdavo 1 miegodavo ir taip visa para ir niekas nepadejo.... tiesa maniskis, kaip ir tavo, ryte koki pusvalandi budavo ramus.
todėl puikiai suprantu tave.
mes kreipemes i neurologa, mums padare galvytes tyrima echoskopu, mums galvytej kaupesi vandenukas, buvo aukstas spaudimas, todel vaikas buvo toks neramus. pasigydem ir dabar zymiai geriau gyvenam. Aisku jam zaisliukai neidomus, ir kartais nakti reikia keltis tik 2-3 kartus, kita nakti kokius 8-10 karu , bet jau zymiai geriau.
as esu tikra tuo, kad jei vaikas istisai yra neramus, tai jam kazką skauda...
ir jokiu isaugs pakentekit negali buti.

laikykimes ir viena kita palaikykime, nes tos kurių vaikai pamiega nors 4 val. musu nesupras.

Atsakyti
O kaip tu išmatuoji, kuris vaikas ramus, o kuris ne? g.gif Ir ką gali spręst apie vaiką iš jo mamos patarimų?
Atsakyti
Be supimosi "mechanizmuose" kurie buvo sugalvoti po to, kai buvo patemptos nugaros ir rankos ( ne tik mano, bet ir neblogai pasportavusio tevelio" mirksiukas.gif ) mes dar siaip sokam ir dainuojam, darom masazus, sportuojam, lauke po kelias vala ndas ( ten geris - kai vaziuoji - tyla, bet tik kaip pakankamai greitai vaziuoji lotuliukas.gif Tetis sako, kad mane is tolo lauke lengva atpazinti - lenkiu ne tik kitas mamas su vezimais, bet ir kai kuriuos dviratininkus lotuliukas.gif
na ka gi dar galima veikti, kadvaikas bbutu pakankamai uzimamas ir pakankamai gautupailseti, buna pamaitintas, kad teoriskai turetu nerekti g.gif Manau, kad darom viska ka ir kitos savo mazius mylincios mamytes - tik vienom tenka labiau pasistengti ax.gif
Ir dar stai ka darau biggrin.gif kai tetis gryzta is darbo - iduodu i rankus atzalele ir begu per durid neatsigrezdama tongue.gif toli toli, kokioms dviems valandoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 31, 18:53)
O kaip tu išmatuoji, kuris vaikas ramus, o kuris ne?  g.gif  Ir ką gali spręst apie vaiką iš jo mamos patarimų?

Dėkok Dievui, kad to nesupranti thumbup.gif
kai tavo vaikas miega nedaugiau 6-8 val. per para, gabaliukais po 1,5 val. visa likusi laika klykia. nuo klykimo pamėlynuoja, pradeda dusti ir krėsti traukuliai.
kai gydytojai sako, kad gal isauks....
kai vaikas po 2 val. klykimo tau ant ranku uzmiega, o tu padedi ji ir nueini į tualetą, o tau nespėjus grįšti jis vėl klykia, kai pamirsti valgyti, praustis.....
miegi tik atsisėdusi su vaiku ant ranku, ir taip 5 mėn.
ir po tų 5 mėn. tavo vaikas viena ryta ramiai guli ir zaidia su zaisliukai, o tu gali atsigerti kavos, kai gali nakti pamiegoti ramiai 5 val., tada supranti kuo skiriasi ramus ir neramus vaikas.
ir bijok Dievo, nes kiekvienas piktas žodis bumerangu dvigubai sugrįšta.
Atsakyti
QUOTE(jjurgius @ 2008 04 02, 11:16)
Dėkok Dievui, kad to nesupranti  thumbup.gif
kai tavo vaikas miega nedaugiau 6-8 val. per para, gabaliukais po 1,5 val. visa likusi laika klykia. nuo klykimo pamėlynuoja, pradeda dusti ir krėsti traukuliai.
kai vaikas po 2 val. klykimo tau ant ranku uzmiega, o tu padedi ji ir nueini į tualetą, o tau nespėjus grįšti jis vėl klykia, kai pamirsti valgyti, praustis.....
ir po tų 5 mėn. tavo vaikas viena ryta ramiai guli ir zaidia su zaisliukai, o tu gali atsigerti kavos, kai gali nakti pamiegoti ramiai 5 val., tada supranti kuo skiriasi ramus ir neramus vaikas.

sutinku su tavim mano maziukas palyginus irgi neramus kaip tu minejai irgi kartais keltis po 10 kartu per nakty,o kita karta tik 2 kartus,nuo pat gimimo prasidejo pilvo putimai,ir ausyciu uzdegimai,dienomis miega tik po pusvalandy,o kartais net tik po 15 min,visur jis turi mane matyti,o dabar ir dantuku bedeles ir vel zyziam viskas negerai schmoll.gif
tad mamytes kuriu vaikuciai ramus tai dziaukites,nes as jau ir pamirsau ka reiskia miegas ir poilsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgius @ 2008 04 02, 10:16)

norejau paklausti ar yra kokiu isoriniu pozymiu jei vaikiukui padidejes galvos spaudimas turiu omeny ar koks iskilimas ar kas ir gal zinai koki kompetetinga neurologa. maniskis irgi baisiai neramus nuo gimimo, dabar 6 men bet sako gydytojai kad isaugs, jauciu reiks ieskoti kokio labiau patyrusio.kai nera ka p[asakyti tai ir sako kad isaugs. galvytes echoskopija dar nedaryta.
Atsakyti
QUOTE(jjurgius @ 2008 04 02, 07:16)

Va ir mano taip klykia - isivaziuoja, pamelynuoja, putotos seiles pradeda dribti doh.gif nepadeda nei supavimai mechanizmuose, nei supimas ant ranku doh.gif atrodo, kaip kas uzkeri vaika - ziuri akis ismeiges i viena taska ir is to rekimo net urzgia.nelabai kam prisipazinciau ax.gif bet siandien nesiojau ir "teve musu, kuris esi danguje" i ausi jam kalbejau doh.gif doh.gif o nesu labai jau pabozna unsure.gif
O gydytojai irgi sako, kad lyg ir gerai viskas, gal diegliai...gal isaugs...
isiprasiau siuntima galvos echoskopijai, nors dar vis nedarau g.gif
Laikomes, mamos, kada nors isaugs 4u.gif
Atsakyti