Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

maniskiui po 1.5 savaiteles jau 3 menesiukai sukaks thumbup.gif , taij is gal nuo 1.5 menesio tai makaluojais rankutem ir kojytem, kad pradzioj buvau irgi siek tiek sunerimus, bet pasiskaiciau literaturos,ir supratau kad tai yra absoliuciai normalu, tagi tegul mazylis sportuoja sau i sveikatele thumbup.gif
Atsakyti
Ir maniškė, oi, kaip moja rankom ir kojom. Atrodo, iš kur tiek energijos tie mažiukai turi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif mes nuo 2,5 men pradejom intensyviai makaluotis kaip nemiegam, o pampersa pakeisti darosi vis sunkiau nes labai jau bega kazkur msu maziukas
Atsakyti
QUOTE(olia30 @ 2006 12 05, 15:39)
Mano 4 men lelius budamas gerai nusiteikes labai intensyviai judina rankytes ypac desiniaja, kojytes taip pat bet ne taip smarkiai, atrodo, lyg bega..ypac daznai ant pervystymo stalo, arba, kai kalbini ji..Ar jum nera taip pasitaike?Ar tai normalu, o gal reikia pasitarti su neurologu?

mano irgi makalavo desine, as klausiau gydytojos, gal su kaire kas blogai, sake, nieko tokio. Paskui , po kokiu 2-3 sav. pradejo ir su kaire...
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 01 08, 01:07)
manau, kad tai visai normalu, manoji irgi taip daro, jei gera nuotaika, tada jos nesustabdysi lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal kas auginate neramu vaikeli?Kaip tvarkotes,kaip nuraminate,kuo uzimate leliu?Mano mergytei 5 men.Nuo gimimo ji labai nerami-vis zirzia,verkia,nors atsikelia linksma paguli kokias 10-15 min.rami o tada jau zirzimai prasideda. Manau jeigu ka skaudetu is karto verktu,o ji paguli,pazaidzia o tada jau nebezinau ka su ja daryti-vis nepatenkinta. Guldau ir vezimelyje ir lovyteje,keiciu zaislus,pasodinu i automobilio kedute,supu,nesioju,dar padeda veidrodis vonioje-nurimsta,bet juk nestovesiu visa diena su ja ant ranku pries veidrodi g.gif Buna pazirzia ir ziurek jau zaidzia,bet kelios minutes praeina ir vel nerimsta blink.gif Vis laukiu kada tai pasibaigs,kada ji bus ramesne ir ilgiau zais su zaisliukais unsure.gif
Be to ji ir nevalgo pas mane g.gif Sunkiai virskina skrandukas,gal sakau del to tas nerimas....Jau baigiu iseiti is proto doh.gif
Patarkite,gal kas auginate toki nenuorama? 4u.gif
Atsakyti
Atleisk, mamyte, bet ko tu tikiesi, kad vaikas po kelias valandas vienas žais? Visai normalu, kad savarankiškai pažaidžia 10-15min, o vėliau nori dėmesio. Manoji ne ką geriau. Tik tiek lengviau, kad pati nusigauna iki norimos vietos ar daikto, bet tada jau prisideda saugojimas nuo įvairių pavojų.
Be to, kai kūdikiai per ilgai guli ramūs- irgi nėra gerai ir nėra ko džiaugtis, per dideis vangumas gali būti ligos požymis.
Atsakyti
QUOTE(Nasti @ 2008 03 28, 14:11)
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal kas auginate neramu vaikeli?Kaip tvarkotes,kaip nuraminate,kuo uzimate leliu?Mano mergytei 5 men.Nuo gimimo ji labai nerami-vis zirzia,verkia,nors atsikelia linksma paguli kokias 10-15 min.rami o tada jau zirzimai prasideda. Manau jeigu ka skaudetu is karto verktu,o ji paguli,pazaidzia o tada jau nebezinau ka su ja daryti-vis nepatenkinta. Guldau ir vezimelyje ir lovyteje,keiciu zaislus,pasodinu i automobilio kedute,supu,nesioju,dar padeda veidrodis vonioje-nurimsta,bet juk nestovesiu visa diena su ja ant ranku pries veidrodi g.gif Buna pazirzia ir ziurek jau zaidzia,bet kelios minutes praeina ir vel nerimsta blink.gif Vis laukiu kada tai pasibaigs,kada ji bus ramesne ir ilgiau zais su zaisliukais unsure.gif
Be to ji ir nevalgo pas mane g.gif Sunkiai virskina skrandukas,gal sakau del to tas nerimas....Jau baigiu iseiti is proto doh.gif
Patarkite,gal kas auginate toki nenuorama? 4u.gif

laba mano dukryte tokia pati, bet kenciu nieko cia nepadarysi norejom vaiku dabar vargstam uzaugs praeis!! mano taip pat nevalgi, bet kai pagalvoju kad jai uztenka tai nusiraminu priauga normaliai!!! zinau mergyte kuri suvalgo 260 ml kas valanda!! ar gi cia gerai???
Atsakyti
Vaikas pats pasirenka, kiek jam suvalgyti. Tikrai nereikia pergyventi, jei bent kažkiek valgo ir telpa į normalaus svorio ribas. Jau geriau "kūdesnis" vaikas, negu sprogstantis nuo permaitinimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 28 kovo 2008 - 15:33
mano vaikinukas taip pat buvo baisiai neramus,net ir lauke ramiai nebudavo,tai ir nesiodanom ant ranku doh.gif ,o kai jau pradejo sedeti,ropoti tai jau pats pazaidzia ir leidzia man pailseti smile.gif .Tai kantrybes jum 4u.gif
Atsakyti
Uzjauciu mamyte, pati auginu toki pati leliu, jam tuoj 6 men, neramus nuo pat gimimo, stiprybes ir kantrybes ir tau ir sau smile.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis,mano pupa irgi tokia pat buvo,irzli,nesidomedavo zaislais,reikalaudavo ant ranku kad paimtume,bet gi bijojau kad pripras unsure.gif naktim keldavos po 20kartu doh.gif su masina nenoredavo vaziuoti,kaip tik susiruosiu kur nors vaziuoti tai butinai visa kelia prareks visa gerkle,zodziu kosmaras buvo,bet kaskaip su lig 6men ji man pasikeite,pasidare ramesne,labai dometis zaislais pradejo,ir miega gerai,o vaziuoti masina laaabai patinka thumbup.gif
o valge ji mums irgi mazai,tai duodavau dazniau ax.gif
Atsakyti