Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

mamos, tikiuosi jus galesite man ka patarti, juk jus supermamos, o as pasimetusi, pervargusi, nemiegojusi ir nebezinanti ko griebtis.
mano mazylei 4 menesiai irmusu naktys tai didziausi kosmarai. kazkur nuo 2 menesiu pradejo labai blogai miegoti, is pradziu istisai naktimis stenedavo.. galvojom gal pilvukas, jokie espumizanai ir infacolai nedave jokiu rezultatu. paskui praejus kelioms savaitems lyg ir apmazejo, kokia savaite pamiegojo gerai, na ir paskui prasidejo dar baisiau negu tas begalinis stenejimas. jinai taip blaskosi per miegus, muistosi, raitosi, sukineja galvyte, inkscia, visa tai daro labai intensyviai. ir tik per miegus. jei jau atsibunda, iskart nurimsta. dienomis kai miega tai nepasireiskia. galvojau gal dantys, dejau paracetamolio ir viburcol zvakutes- jokio efekto. dabar geriam sedalia sirupuka, jokio pagerejimo.... isbandziau ir veseniam kambary miegoti, ir siltesniam, ir silciau apklota, ir maziau apklota, ir vonia pries miega nieko nepagelbeja, ir lauke rodos daznai pabunam, grynu oru pakvepuojam.. skambinausi gydytojai tai patare tuos vaistukus kur isbandem bet jokio efekto. o as gyvenu ne LT, tai cia man net neleidzia papaskot iki galo sios bedos, sako normalu...
man tai visai nenormalu. as negaliu miegoti naktimis. negi man savo kudikeli isvezti i kita kambari ir paciai miegoti su ausu kamstukais????????
nejaugi niekas negali pagelbeti vaikuciui ramiau miegoti.
dienomis labai gera mergaite.

Atsakyti
labai uzjauciu,man irgi tokiu minciu buvo-i kita kambari vaika perkelt-o vyras sako-ir ka? lakstysi ?taip ir vargstam...o diena labai ramus vaikas buna-visi tik ir giria... unsure.gif
o mrs. ieva nebandei melisos ar valerijono i vonele ipilt kai maudai? o dienos metu ar daug miega?
Papildyta:
ai tiesa..mums kai pilvukas buvo tai jokie vaistai nepadejo..tiesiog islaukem tuos 3 men ir tiek....
Atsakyti
Sveikuites.. na, sia nakti as buvau pasiruosusi nemegoti.. kad tik pripratinciau maziuke miegoti lovytej.. Ir ka jus manot.. paguldziau, o ji kaip niekur nieko - ne necyptelejo.. ismiegojo 100 kartu ramiau neu mano lovoj, kelesi kas 3 val pavalgyti, na bet juk tai ne kas 1 val, ar ne? Jauciauosi naujai gimusi siandien.. Bandysim sianakt dar karteli.. tikiuosi kad tai nebuvo koks atsitiktinumas..
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2008 01 26, 15:56)
labai uzjauciu,man irgi tokiu minciu buvo-i kita kambari vaika perkelt-o vyras sako-ir ka? lakstysi ?taip ir vargstam...o diena labai ramus vaikas buna-visi tik ir giria...  unsure.gif
o mrs. ieva nebandei melisos ar valerijono i vonele ipilt kai maudai? o dienos metu ar daug miega?
Papildyta:
ai tiesa..mums kai pilvukas buvo tai jokie vaistai nepadejo..tiesiog islaukem tuos 3 men ir tiek....

na mums ne pilvukas.. kai buvo pilvukas tai visai kitaip, beje, gerem gerasias bakterijas, pilvukui labai pagelbejo 4u.gif
sakot valerijono i maudyniu vandenuka? reiks pabandyt, tik nezinau kiek jo lasint, nes mano mazyle maudosi didelej vonioj kartu su manim ax.gif i maza vonele jos neikisi lotuliukas.gif tai i visa vonia turbut puse buteliuko valerijono lasint? nors man buvo minciu paciai valerijono pagerti, galvojau mazyle jo gaus per pienuka ir bus ramesne, ir as ramiau miegosiu, ne taip girdesiu jei prades blaskytis g.gif
Atsakyti
musiskis irgi kartais taip isiverkia kad net baisu darosi ir neina nuramin.net pasikukciodamas..nakti kokia 3 h pabunda ,zaidziam ir pradeda lupa temt n air kaaa tada orkestras doh.gif vakar daviau kruti irgi verkt pradejo..vaja vaja.. doh.gif bet retai taip..menessi laiko taip nebuvo kad taip verktu.. :)nznia kas cia sakau gal taip koks graudulys vaikui uzena ir verkia..o kur gi maziukai ir kaip nervus islies? ogi verksmu..tada paverkes nusisypso pilna burna!matyt palengveja.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 26, 19:36)
na mums ne pilvukas.. kai buvo pilvukas tai visai kitaip, beje, gerem gerasias bakterijas, pilvukui labai pagelbejo  4u.gif
sakot valerijono i maudyniu vandenuka? reiks pabandyt, tik nezinau kiek jo lasint, nes mano mazyle maudosi didelej vonioj kartu su manim  ax.gif  i maza vonele jos neikisi  lotuliukas.gif  tai i visa vonia turbut puse buteliuko valerijono lasint? nors man buvo minciu paciai valerijono pagerti, galvojau mazyle jo gaus per pienuka ir bus ramesne, ir as ramiau miegosiu, ne taip girdesiu jei prades blaskytis  g.gif

mums neurologe sake nusipirkt vaistineje valerijono saknu arbatos..padaryt nuovira is ju..ir supilt kokius 2 puodelius arbatos i vonele vaikui maudytis..bandem tikrai padejo..sako ikvepia valerijonu kvapo ir pagereja kazkiek..raminamoji vonele..dar melisu nuovira galima.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanileee24 @ 2008 01 26, 19:13)
musiskis irgi kartais taip isiverkia kad net baisu darosi ir neina nuramin.net pasikukciodamas..nakti kokia 3 h pabunda ,zaidziam ir pradeda lupa temt n air kaaa tada orkestras  doh.gif vakar daviau kruti irgi verkt pradejo..vaja vaja.. doh.gif bet retai taip..menessi laiko taip nebuvo kad taip verktu.. :)nznia kas cia sakau gal taip koks graudulys vaikui uzena ir verkia..o kur gi maziukai ir kaip nervus islies? ogi verksmu..tada paverkes nusisypso pilna burna!matyt palengveja.. biggrin.gif
Papildyta:

mums neurologe sake nusipirkt vaistineje valerijono saknu arbatos..padaryt nuovira is ju..ir supilt  kokius 2 puodelius arbatos i vonele vaikui maudytis..bandem tikrai padejo..sako ikvepia valerijonu  kvapo ir pagereja kazkiek..raminamoji vonele..dar melisu nuovira galima.. smile.gif

kazkas man dar pasakojo apie tas valerijonu saknis. sake labai padeda. o liet vaistinese yra, jo? reiks bandyt paprasyt kad kas atveztu. nu gi reikia kazko imtis.
4u.gif

tiktai kad mes maudomes didelej vonioj abi kartu (viena mazoj vonelej nesimaudo- bijokazkodel) tai cia tos arbatos visa kibira turbut reiketu pilti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.ieva: 26 sausio 2008 - 23:37
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 26, 19:36)
na mums ne pilvukas.. kai buvo pilvukas tai visai kitaip, beje, gerem gerasias bakterijas, pilvukui labai pagelbejo  4u.gif
sakot valerijono i maudyniu vandenuka? reiks pabandyt, tik nezinau kiek jo lasint, nes mano mazyle maudosi didelej vonioj kartu su manim  ax.gif  i maza vonele jos neikisi  lotuliukas.gif  tai i visa vonia turbut puse buteliuko valerijono lasint? nors man buvo minciu paciai valerijono pagerti, galvojau mazyle jo gaus per pienuka ir bus ramesne, ir as ramiau miegosiu, ne taip girdesiu jei prades blaskytis  g.gif

geriau arbatzoliu uzplikyt o paskui ipilt i vonia.djei geria MPtai dar ligonineje po gimdymo daktaras patarevalerijono tableciu isgert,butent tableciu,matyt todel kad skystyjtr spirito yra
Papildyta:
QUOTE(Ecola @ 2008 01 26, 19:31)
Sveikuites.. na, sia nakti as buvau pasiruosusi nemegoti.. kad tik pripratinciau maziuke miegoti lovytej.. Ir ka jus manot.. paguldziau, o ji kaip niekur nieko - ne necyptelejo.. ismiegojo 100 kartu ramiau neu mano lovoj, kelesi kas 3 val pavalgyti, na bet juk tai ne kas 1 val, ar ne? Jauciauosi naujai gimusi siandien.. Bandysim sianakt dar karteli.. tikiuosi kad tai nebuvo koks atsitiktinumas..

thumbup.gif drinks_cheers.gif ,zinai,man kartais atrodo kad r vaiku miwegelis nuo menulio fazes priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2008 01 27, 09:12)
geriau arbatzoliu uzplikyt o paskui ipilt i vonia.djei geria MPtai dar ligonineje po gimdymo daktaras patarevalerijono tableciu isgert,butent tableciu,matyt todel kad skystyjtr spirito yra
Papildyta:

thumbup.gif  drinks_cheers.gif ,zinai,man kartais atrodo kad r vaiku miwegelis nuo menulio fazes priklauso rolleyes.gif

del menulio fazes ir as sutinku 4u.gif kaip pilnatis taip ir jauciasi pablogejimas, netgi ir suaugusiems ax.gif
o kokias tu arbatzoles turejai omeny?
Atsakyti
4u.gif Ateinu pasidalinti praejusios nakties ispudziais.. Taigi, atsigulem miegoti kaip visada (apie 8), bet uzsnudo ji prie papulio, valgydama. Paguldziau i lovyte ir miegojo ji apie 1.5 val, o pas kui pabudo.. na, ir prasidejo linksmoji dalis.. Verke verke verke.. Prasesi ant ranku.. taip graudu buvo.. Bet buvau prizadejusi sau, kad ismokinsiu ja normaliai nakti miegoti, taigi buvau prisiskaiciusi apie ta ziauruju FEREBERi ir isbandziau jo metoda.. Mergina su pertraukomis raudojo 45 min, as gulejau kambary, tik neimiau jos ant ranku.. karts nuo karto prieidau tik paglostyti, kad nesijaustu vienisa. Na ir pagaliau ji nurimo, pasivarte ir uzmigo. Atsikele tik 1 karta bigsmile.gif bigsmile.gif Apie 2 val pavalgyti ir trauke iki ryto. Negaliu patiketi.. seniai seniai taip nebuvo.

O ta proga pati prisapnavau krauypiausiu sapnu, kad man rankas pjausto.. Matyt taip sirdies skausmas man perejo i sapna. galvojau sirdis plys besiklausant jos verkiancios.. taip norejosi paimti ir priglausti.. ypac kai nurimo.. Na, bet verta buvo.. Guodziosi tik viena mintim, kad visa tai del jos pacios.. Ryte prabudo zvali irl 4u.gif aiminga
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 01 27, 11:32)
4u.gif Ateinu pasidalinti praejusios nakties ispudziais.. Taigi, atsigulem miegoti kaip visada (apie 8), bet uzsnudo ji prie papulio, valgydama. Paguldziau i lovyte ir miegojo ji apie 1.5 val, o pas kui pabudo.. na, ir prasidejo linksmoji dalis.. Verke verke verke.. Prasesi ant ranku.. taip graudu buvo.. Bet buvau prizadejusi sau, kad ismokinsiu ja normaliai nakti miegoti, taigi buvau prisiskaiciusi apie ta ziauruju FEREBERi ir isbandziau jo metoda.. Mergina su pertraukomis raudojo 45 min, as gulejau kambary, tik neimiau jos ant ranku.. karts nuo karto prieidau tik paglostyti, kad nesijaustu vienisa. Na ir pagaliau ji nurimo, pasivarte ir uzmigo. Atsikele tik 1 karta  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Apie 2 val pavalgyti ir trauke iki ryto. Negaliu patiketi.. seniai seniai taip nebuvo.

O ta proga pati prisapnavau krauypiausiu sapnu, kad man rankas pjausto.. Matyt taip sirdies skausmas man perejo i sapna. galvojau sirdis plys besiklausant jos verkiancios.. taip norejosi paimti ir priglausti.. ypac kai nurimo.. Na, bet verta buvo.. Guodziosi tik viena mintim, kad visa tai del jos pacios.. Ryte prabudo zvali irl  4u.gif aiminga

Ecola- saunuole 4u.gif 4u.gif
kazin ar as taip galeciau, man sirdis plystu blush2.gif
o maniskei pasiguldymas i musu lova nepagelbeja, vistiek vartosi, blaskosi, muginasi.. tai guli lovytej naktimis. nors lovytes vienas sonas nuimtas ir jinai pristumta prie musu lovos, tai beveik kaip vienoj lovoj gaunasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.ieva: 27 sausio 2008 - 12:44
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 27, 13:51)
del menulio fazes ir as sutinku  4u.gif  kaip pilnatis taip ir jauciasi pablogejimas, netgi ir suaugusiems  ax.gif
o kokias tu arbatzoles turejai omeny?

melisa ar valerijonas-pakeliuose buna,vaistinese parsiduoda
Atsakyti
Auginu ir as labai neramu vaikiuka. Iki 3 men. viskas buvo nurasyta pilveliui, bet dabar mums jau 6,5 men., bet naktimis tenka ir kas 15 min. keltis. Jeigu pavyksta ramiai ismiegoti bent pora valandu, tai dziaugiuosi. Anksciau pykau ant viso pasaulio, buvau irzli, nelaiminga, labiausiai kaltinau MB, kad padet nenori. O dabar atejo kazkokia ramybe, nu nemiega jis naktimis... na ir kas... uzaugs ir miegos. Su kievienu prabudimu gauna MP, patraukia 5 min. ir toliau miegam. Buna ir taip, kad kartais net uzmigt nespeju, o jis vel keliasi. Dabar jau net nebelaukiu kol ims rekti, o kai ima labai blaskytis , vartytis, kelti galva, klauptis, duodu iskart MP. Nezinau, ar taip gerai, bet man paciai taip zymiai lengviau. Nebesijauciu tokia pavargusi, matyt, pakanka man to miego is trumpuciu gabaliuku.
Papildyta:
Tiesa, isbandem ir zvakutes, ir voneles, ir neurologes skirtus tuos gaminamus vaistukus. Niekas nepadejo.

Vyresnysis sunus irgi neramiai naktimis miegojo iki kokiu 2 ar 3 metu. Tiksliai nebeprisimenu. Kokius 5 metus su siaubu ziurejau i besilaukiancias, bet po to sunkiausi epizodai isbleso, liko tik maloniausi prisiminimai.
Taip, kad su laiku viskas praeina...
Atsakyti