QUOTE(Nanuk @ 2007 10 10, 18:47)
Siaip kalasi dantys maniskiui. Turime dabar 2. Itariu, gal ir virsuje kalasi ir iltys atrodo net. tai gal del to jis toks neramus... Bet keista, kai kalesi pirmas dantukas nebuvo toks, o dabar kazkoks siaubas. Prabunda ir is karto labai stipriai verkia. kartais nesigauna nuramint be maitinimo. katais net Vibrucoli kisu zinokit nes jau neturiu jegu su juo tusintis nakti-miego noriu.
Bet stengiuos nemaitint jei iseina, nes bijau kad pripras dar... po to bus bedu.
Jei TAI dantys tai buciau laiminga, bet bijau, kad kas rimtesnio nebutu.
Matau ne viena tokia esu, tai jau paguoda.
Bet stengiuos nemaitint jei iseina, nes bijau kad pripras dar... po to bus bedu.
Jei TAI dantys tai buciau laiminga, bet bijau, kad kas rimtesnio nebutu.
Matau ne viena tokia esu, tai jau paguoda.
Mano manymu tikrai galetu buti dantys, kuo vyresnis vaikas, tuo sunkiau jis pernesa skausma, pastebekit laika kuriuo dazniausiai pabunda, manau turetu buti apie 3-4,30 val jei dantys, nes tuo metu bet koks skausmas labai padideja, cia jau mediku ismintis Be to ar zinojot, kad jeigu suaugusiam kaip kudikiui dyktu dantys, jis isprotetu is skausmo, jis toks stiprus, kad suauges tiesiog jo neistvertu Taigi, pastebekit savo zmogiuka o esant galimybei pasikonsultuokit su pediatre, kuria pasitikit