QUOTE(mamaUK @ 2007 09 25, 18:05)
sveiki.mano maziukei 2sav. ir 1d. nezinau ar as bereikalo panikuoju,suprantu pasitaiko mamoms su pirmagymiais.mano maziuke diena miega tik po 1-1,5 val. ir kaskart suvalgo nuo 50 iki 90ml. atsikelus.kai pavalgo atsirugsta,kartais atpila,bet nevisada (buna jog atpila praejus 1val.po maitinimo,per miegus)kai paguldau ja i lovyte susiguzia visa kaip eziukas ,patrata lyg jai salta butu pasirazo ir bando miegot.musu maziuke taippat buna pakosti kai pasprinksta (tas mane labai gasdina!!!).beje maitinu misinukais.musu veidukas taippat pabertas,isbere raudonais spuogiukais,aplink nosiuke paberta baltais spuogais.dar vienas klausimelis (na jei jau pradejau tai reik varyt iki galo )maziuke tustinasi geltonai,varskes pavidalo su grudeliais skystokom ismatom.ar tai normalu?
patarkit,nuraminkit
ACIU ACIU ACIU LAAAABAI VISOMS
patarkit,nuraminkit
ACIU ACIU ACIU LAAAABAI VISOMS
O kaip miega naktį? Naujagimiai paprastai išmiega po 16-20val į parą, tačiau tai nėra taisyklė, gali miegoti ir mažiau.
Atpylimas reiškia, kad per daug privalgė arba prisirijo oro. Duok dažniau po mažiau mišinuko ir stenkis ilgai nelaikyti alkanos,nes tada labai godžiai valgo ir taip patenka oro.
Susigūžia todėl,kad buvo taip įpratusi gimdoje būti, su laiku praeis.
Ne vien gydytoja sakė, kad ražymasis yra labai gerai,vadinasi su vaikiuku viskas gerai
Kad nepaspringtų, guldyk tik ant šono ir kaskart vis ant kito,kad nesideformuotų galvytė. Kai paspringsta, normalu, kad pakosti - mes visi taip darom.
Balti spuogiukai normalu naujagimiui, vėliau praeis.
Raudoni spuogiukai reiškia,kad kažkam jūs alergiški. Galbūt mišinukas netinka arba sualergizavo kokia nors rūbelių skalbimo priemonė.
Kakutis normalus