Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

maniskis pirmas vaikas ant ranku iki metuku augo doh.gif
o del to palikimo su kuom nors kaip cia patariama - vel -ne visiems tinka- mano vaikas net teti pamates iki metu klykdavo, ka jau ten kokia tetule doh.gif
Na bet va - isaugo vaikinas, tuoj 13 metu, uzsimirso visi tie vargeliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveika

Ka valgo vaikas tavo? jei tai butu misiniai, tai reiktu pakeist. Jei maitini krutimi, tai galbut rukai? pienas neskanus vaikui..arba pati stebek ka valgai..Sekmes
Atsakyti
Vaiko ramumui įtakos dar turi ir gimdymo eiga. Jei gimdei su skatinamaisiais arba narkoze, ar ilgas ir sunkus gimdymas buvo, tai leliukas taip pat išgyvena stresą, todėl yra dirglesnis ir neramesnis. Ypač skatinamieji vaistai turi tokį šalutinį poveikį. verysad.gif Šiaip visi tie niurzgliukai po trijų mėn. pasitaiso ir tampa angelėliais. taigi kantrybės smile.gif
Atsakyti
SU mano mazium irgi panasi problema. Jam jau 1 menuo ir kelios dienos. Siaip vaikis diena yra pakankamai ramus, ismiega beveik visa diena - t.y. nuo 11 iki 18-19 val, po maudyniu vaika maitinam ir tada prasideda visokie niurzgejimai ir verkimai. Raminam abu su vyru pasikeisdami, bet jis tik ziovauja, visais budais rodo kad nori miego - o uzmigti niekaip nesiseka. Atrodo, kad jam nieko neskauda. Vaikas uzmiega tik apie 11-12 val vakaro. Gal kas susiduret su panasia situaciaj ir kokiu priemoniu imates?
Atsakyti
QUOTE(giliuxe @ 2007 06 11, 16:39)
SU mano mazium irgi panasi problema. Jam jau 1 menuo ir kelios dienos. Siaip vaikis diena yra pakankamai ramus, ismiega beveik visa diena - t.y. nuo 11 iki 18-19 val, po maudyniu vaika maitinam ir tada prasideda visokie niurzgejimai ir verkimai. Raminam abu su vyru pasikeisdami, bet jis tik ziovauja, visais budais rodo kad nori miego - o uzmigti niekaip nesiseka. Atrodo, kad jam nieko neskauda. Vaikas uzmiega tik apie 11-12 val vakaro. Gal kas susiduret su panasia situaciaj ir kokiu priemoniu imates?

maniske elgiasi lygiai taip pat...dar ji nemiega rytais kaip atsikelia 7-8val. pavalgo ir ne velnio nemiega doh.gif diena paparpia o vakare po maudyniu prasideda vekslenimai...nuo supavimo ir nesiojimo tuoj busiu susisukus i ozio raga verysad.gif
Atsakyti
Mano mergytė kai gimė pusantros savaitės buvo labai rami.Miegojo ir valgė.O paskui prasidėjo klykimai.Gydytojai išrašė mikstūrą,bet padėjo tik vienai dienai.Mama man patarė pavystyti stipriai,kad rankytė nesiblaškytų.Tai dabar antrą dieną mažė jau daug daugiau miega dieną.O je nemiega tai guli tyliai,šypsosi ir šnekasi su savim smile.gif O kai tik rankytes atlaisvina tai prasideda vėl klyksmai.Matyt jai tos rankytės mosikuoja prie akių,bet ji dar nesupranta kam jos reikalingos ir pyksta.Žinau,kad jau šiais laikais niekas vaikelių nebevysto,bet kitaip jau nebeišėjo susitvarkyti,nieko nepadėjo,nei supavimas,nei dainelės,vis verkdavo ir verkdavo.Tikiuosi neteks ilgai vystyti,taip norisi,kad mažė gražiai atrodytų su drabužėliais.
Atsakyti
sveiki.mano maziukei 2sav. ir 1d. nezinau ar as bereikalo panikuoju,suprantu pasitaiko mamoms su pirmagymiais.mano maziuke diena miega tik po 1-1,5 val. ir kaskart suvalgo nuo 50 iki 90ml. atsikelus.kai pavalgo atsirugsta,kartais atpila,bet nevisada (buna jog atpila praejus 1val.po maitinimo,per miegus)kai paguldau ja i lovyte susiguzia visa kaip eziukas ,patrata lyg jai salta butu pasirazo ir bando miegot.musu maziuke taippat buna pakosti kai pasprinksta (tas mane labai gasdina!!!).beje maitinu misinukais.musu veidukas taippat pabertas,isbere raudonais spuogiukais,aplink nosiuke paberta baltais spuogais.dar vienas klausimelis (na jei jau pradejau tai reik varyt iki galo biggrin.gif )maziuke tustinasi geltonai,varskes pavidalo su grudeliais skystokom ismatom.ar tai normalu?
patarkit,nuraminkit
ACIU ACIU ACIU LAAAABAI VISOMS thumbup.gif
Atsakyti
viskas manau pas jus puiku,mano dukrytei 1.5men,tai dar neuzmirsau pirmuju savaiciu.Valgo ji puikiai,o del ismatu tai pasilik pampersiuka ir kai ateis sesute arba gydytoja parodyk joms,juk jus lanko daktare ar ne g.gif bet ir su tustinimusi pas jus tvarka,svarbu kad ne zaliai.Tvirtybes ir kantrybes.Jai beria gal but misinukas netinka,del to irgi paklausk gydytojos,jei tau neramu,sekmes
Atsakyti
aciu labai rasyt uz atsakyma!!!!! 4u.gif
dar mano maziuke priprato ziuret su viena akyte....atmerkia ji abi,bet kartais simuliuoja ir ziuri tik su viena smile.gif ypac kai paguldau i lovyte miegucio smile.gif
zinau,galbut mano klausimukai kvailoki,taciau kai uzpuola nerimas nelabai turiu su kuo pasikonsultuoti,mat randames ne lietuvoje.cia daktarai ii kiekviena mano toki pasipergyvenima atsako kad viskas gerai,nesijaudink ar panasiai.......taciau jaudinuos ir pergyvenu....noris isgirs nuomone mamyciu kurios tai perejo.
maziuke daznai verkia be priezasties,rodos ir sausa ir pavalgidyta,taciau vistiek verkia taip kad akytes tinsta.......
Atsakyti
Labutis, nepergyvenk del kakucio jis toks ir turi buti. Tai normalus mazo lialiuko kakas biggrin.gif Kai atsiras zalumas ar gleives dar kokio tada jau gali sunerimti ir kreiptis i gydytoja. O siaip kiek paskaiciau ka parasei viskas normalu ir gerai. Del atpylimu irgi nebijok, taip jau su tais vaikuciais buna, kol susitvarko skrandukas ir visa virskinimo sistema. o kol susitvarkys tai praeis keli men. Viska cia gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai uz ats.
iskart ramiau 4u.gif
Atsakyti
ateik čia mirksiukas.gif
Atsakyti