Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

Uzuojata neramioms mamoms. Pati auginu neramu vaika ir suprantu ka tai reiskia. Tos kurios augina ramius vaikus visiskai nenutuokia ka reiskia auginti dirglu ir neramu vaika. Isitikinau 100%. Tegul tikrai neraso savo komentaru visai. Teisingai kazkas parase kad si tema skirta mamoms susijusioms ta pacia beda. Mano suneliui greit metai ir yra be galo neramus. Kartais atrodo isprotesiu. Aplink daug kas turi panasaus amziaus ramiu vaikus ir dar pasako tai tu nemoki aukleti ir auginti. Zinokik norejau gun_bandana.gif . Tegul jie dziaugiasi savo ramiais vaikais. Bet niekad negali zinoti kokie ju bus po to. Gal ju pauglystej bus nesuvaldomi. Yra visiskai nesupratingu zmoniu, tai su jais geriau nebendrauti. Tik mamoms patariu nepadaryti klaidos kokia as vos nepadariau. Buvau taip psichologiskai pavargusi, galvojau kad isdurnesiu nuo vaiko rekimo. Tai pati nepastebejau kaip pradejau ant jo rekti. O kelis kartus net supurciau ir per sikna uzdroziau. Zinau kad tai nedovanotina ir zliumbiau puse dienos del savo poelgio. Tai nuejau pas psihologa. Jis pagyre, kad atejau paciu laiku, pripazinau savo klaidas ir prasiau pagalbos. Dabar viskas tvarkoj. Psihologai sako kad daug mamu nesivaldo, bet jos tyli ir nesikreipia pagalbos, o po to vaikiukai kencia. Na gal jus esat geresnes mamos. Dabar ir paciai noretusi padeti tokios pacios problemos mamai. Tad sekmes visoms. 4u.gif
Atsakyti
nu maniskei nera dar 4 menesiu ax.gif bet varo be perstojo rankom kojom galva ir uodega jei turetu ir ta mosuotu doh.gif lotuliukas.gif is pradziu galvojau kad cia kazkas jai su nervais negerai,bet va pasirodo ne mano vienos toksai vaikiukas biggrin.gif
o kartais buna tokie lyg traukuliuoti judesiai,bet nemanau kad cia kazkas blogo. g.gif Nes juk buna vaiku kurie turi perdetai energijos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2006 12 27, 22:56)
Uzuojata neramioms mamoms. Pati auginu neramu vaika ir suprantu ka tai reiskia. Tos kurios augina ramius vaikus visiskai nenutuokia ka reiskia auginti dirglu ir neramu vaika. Isitikinau 100%. Tegul tikrai neraso savo komentaru visai. Teisingai kazkas parase kad si tema skirta mamoms susijusioms ta pacia beda. Mano suneliui greit metai ir yra be galo neramus. Kartais atrodo isprotesiu. Aplink daug kas turi panasaus amziaus ramiu vaikus ir dar pasako tai tu nemoki aukleti ir auginti. Zinokik norejau  gun_bandana.gif . Tegul jie dziaugiasi savo ramiais vaikais. Bet niekad negali zinoti kokie ju bus po to. Gal ju pauglystej bus nesuvaldomi. Yra visiskai nesupratingu zmoniu, tai su jais geriau nebendrauti. Tik mamoms patariu nepadaryti klaidos kokia as vos nepadariau. Buvau taip psichologiskai pavargusi, galvojau kad isdurnesiu nuo vaiko rekimo. Tai pati nepastebejau kaip pradejau ant jo rekti. O kelis kartus net supurciau ir per sikna uzdroziau. Zinau kad tai nedovanotina ir zliumbiau puse dienos del savo poelgio. Tai nuejau pas psihologa. Jis pagyre, kad atejau paciu laiku, pripazinau savo klaidas ir prasiau pagalbos. Dabar viskas tvarkoj.  Psihologai sako kad daug mamu nesivaldo, bet jos tyli ir nesikreipia pagalbos, o po to vaikiukai kencia. Na gal jus esat geresnes mamos. Dabar ir paciai noretusi padeti tokios pacios problemos mamai. Tad sekmes visoms.  4u.gif

dabar guliu ir verkiu skaitydama tavo zinute...tu esi nuostabi patikek vien uz tai kad supratai kad blogai darai ir tai dabar pripazisti... thumbup.gif as uz tave brangute...man taip pat labai sunku ir nervuoja tos visos komentatores nes uzvedziau tema kurioj turim sneket mes drinks_cheers.gif tos mamulias kurios supranta viena kita...ir augina neramius leliukus...as myliu savo lelyte beprotiskai bet kartais atrodo kad nebegaliu pakelt tokios nastos... doh.gif aisku viskas praeis nereikia pult i depresijas....
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2006 12 27, 23:56)
Tegul jie dziaugiasi savo ramiais vaikais. Bet niekad negali zinoti kokie ju bus po to. Gal ju pauglystej bus nesuvaldomi.

Tu nebūk tokia pikta ir nelinkėk nieko blogo kitiems.
Suprantu kad jums nelengva ir kad atsainiai mestelėtas komentaras gali išvesti iš kantrybės. Paprasčiausiai ignoruokit komentarus, kurie jums nepatinka. Nereikia iš karto pulti ''negali žinoti kokie bus jūsų vaikai''...

O dėl to nepruvalgymo kažkas rašė...Na aš manau, kad mama, kurios vaikučiui jau 8 mėnesiai ir pati sugeba suprasti, kada jis privalgo, kada ne. Jeigu viskas būtų taip paprasta, nebūtų užvesta ir tokia tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_anarchija: 28 gruodžio 2006 - 12:36
Blogo tikrai niekam as nelinkiu. Nereikia priimti tai asmeniskai. Be to as rasiau apie savo pazistamu nesupratinguma. Kai jie savo vaikus giria o i tavo vaika ziuri kaip i kazkoki isskirtini. As tik negaliou pakesti kad man aiskina kaip turiu auginti savo vaika ir dar ka nors pasako apie mano vaiko neramu buda. Tai va ir sakau kad negali zinoti kokie ju tie vaikai bus. To as ir pati nezinau. Tik reikia gerbti ir musu vaikus, kad ir kokie jie dirglus.
Atsiprasau jei ka izeidziau, tikrai ne jums tai asmeniskai skyriau. O su tais nesupratingais zmonem stengiuosi maziau bendraut. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti

O dėl to nepruvalgymo kažkas rašė...Na aš manau, kad mama, kurios vaikučiui jau 8 mėnesiai ir pati sugeba suprasti, kada jis privalgo, kada ne. Jeigu viskas būtų taip paprasta, nebūtų užvesta ir tokia tema.
[/quote]
drinks_cheers.gif visiskai sutinku su tavim....
Papildyta:
QUOTE(Adeliukas @ 2006 12 28, 13:41)
Blogo tikrai niekam as nelinkiu. Nereikia priimti tai asmeniskai. Be to as rasiau apie savo pazistamu nesupratinguma. Kai jie savo vaikus giria o i tavo vaika ziuri kaip i kazkoki isskirtini. As tik negaliou pakesti kad man aiskina kaip turiu auginti savo vaika ir dar ka nors pasako apie mano vaiko neramu buda. Tai va ir sakau kad negali zinoti kokie ju tie vaikai bus. To as ir pati nezinau. Tik reikia gerbti ir musu vaikus, kad ir kokie jie dirglus.
Atsiprasau jei ka izeidziau, tikrai ne jums tai asmeniskai skyriau. O su tais nesupratingais zmonem stengiuosi maziau bendraut. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

viviskai suprantu kad nenorejai nieko izeisti...tiesiog mamulia anrhija netaip suprato... 4u.gif
Atsakyti
Mes ir neramiai miegam, klause pediatres apie tai, tai sake normalu, neramus miegas nuo ispudziu unsure.gif
Atsakyti
manau, kad tai visai normalu, manoji irgi taip daro, jei gera nuotaika, tada jos nesustabdysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes ir ne tik 4u.gif
Turiu sūneli, kuriam dabar 4 mėn. Jis nuo pat gimimo labai dažnai verkia (dabar jau su ašarom), vis maniau, kad iki 3 mėn praeis. Situacija gal kiek ir pagerėjo, bet ne daug. Labai dažnai atpylinėja. Vis gydytojai itarinejo skirtingas ligas, bet išvada paskiausia būna, kad neramus ir vis dar kamuoja ji diegliai. Beje išrašė jam gan stiprių, mano manymu, slopinamųjų RELANIUM. Ar kam yra panašiai buvę? Nežinau ir ka daryti? Ar duoti jų tokiam mažam vaikeliui ar ne? Juo labiau kad jis tik nuo 6 men vaikams.Ką daryti tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(mamalaura @ 2007 01 09, 15:14)
Laba diena mamytes ir ne tik  4u.gif
Turiu sūneli, kuriam dabar 4 mėn. Jis nuo pat gimimo labai dažnai verkia (dabar jau su ašarom), vis maniau, kad iki 3 mėn praeis. Situacija gal kiek ir pagerėjo, bet ne daug. Labai dažnai atpylinėja. Vis gydytojai itarinejo skirtingas ligas, bet išvada paskiausia būna, kad neramus ir vis dar kamuoja ji diegliai. Beje išrašė  jam gan stiprių, mano manymu, slopinamųjų RELANIUM. Ar kam yra panašiai buvę? Nežinau ir ka daryti? Ar duoti jų tokiam mažam vaikeliui ar ne? Juo labiau kad jis tik nuo 6 men vaikams.Ką daryti tokiu atveju?

Labas
kazkada pati is geriau sio vaisto tai miegojau 2 paras manes niekaip prizadint negaliejo.
Savo vaikui tai tikrai nedociau schmoll.gif (mano nuomone)
Pabandyk kai vaikas bus neramus fenu pasildyti pilvuka, maziausiu rezimu, musiskiui tai labai padedavo nusiramint ir uzmigt
Sekmes tau ir lialiukui 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyliui jau trys men. As taip pat turejau tokiu problemu - nuolatos vaikas budavo neramus, nakti staiga pradedavo verkti, labai ilgai neuzmigdavo, atpilinedavo ir pan. Zodiu pirmus tris men. vargome labai. Pasirodo priezastis buvo padidejes raumenu tonusas verysad.gif O kaip pas jus su raumenu tonusu ?
Mums gydytoja buvo israsiusi vaistuku is zoleliu - valerijonai, melisa ir pan. Kiek pamenu juo mazylis daveme apie 10 dienu. Be to maudeme ir dar maudome ji voneleje su juros druska, melisu, metu ir valerijonu arbatele. Bet poveikis buvo minimalus verysad.gif Pagerejo tik po to kai neurologe parekomendavo pabandyti masazus. Susiradome masaziste, kuri dvi savaites ateidavo ir darydavo vaikui masaza ir gydomaja manksta - kiekviena diena po 40 min. Kai tik pradejo mazyli masazuoti situacija pasikeiti ir kiekviena diena vis gerejo - pasidare daug ramesnis, pradejo zymiai geriau miegoti, beveik neatpilineja.
Jei kartais uzeina vaikui neramumai gydytoja patare nusipirkti viburkuolio zvakutes - jos nuo nerimo ir pilvuko diegliu padeda.
Laikykis ir svarbiausia nenusimink 4u.gif Galvok kad tai tik laikina smile.gif
Atsakyti
na maniškis irgi ne iš ramiųjų g.gif , bet aš vaistų tai tikrai tokių neduočiau. pabandykit gal kokio melisos sirupo, viburcol žvakučių, raminamų vonelių - gal padės viskas komplekse. šiaip mano vaikui irgi ligų nerado, tai tiesiog nešiojam jį dažnai, kalbinam, dažnai duodu krūtį žindyt, susukam į antklodę ir panešiojam. taip ir raminam visa šeima paeiliui. tai kol su juo cackinamės, tai patenkintas - šypsosi, nerėkia. o vos tik nueinam - jau šaukia, kad jam blogai. dar nupirkom lavinamąjį kilimėlį su lankais, tai bent jau kol kas irgi nors neilgam susidomi, žaidžia. tikiuosi, kad išaugs truputį, daugiau kas domins ir bus ramesnis. aš tai manau kad čia ne diegliai. juk nepraeitų diegliai nuo kalbinimo. čia tiesiog toks charakteris manao leliaus smile.gif
Atsakyti