as irgi dabar viena auginu...vyras uzsieny...oj kantrybes tai reikia nerealiai...oj kaip kitos mamytes papasakoja kad ju vaikiukai ramus...oj mes vargstam...
...as miegu su ja tik apsikabinus ir dar nakti turiu visados nesiot...
supt ir dainuot o ji vistiek raitosi tai i viena sona sukas tai i kita...
va ir dabar rekia...oj begu jau imt ant ranku...
Papildyta:
QUOTE(olia30 @ 2006 12 24, 18:56)
Žinok, man ir tas pats, berniukas 5 men., neramus, naktį sunkiai uzžmiega, tik po maždaug valandos nešiojimo arba supymo, bet prie to aš pripratus, man tai dar būtų ok, bet prieš pora savaičių jis pradejo labai jau prastai miegoti, pamiega 10, 20 min, atsibunda ir verkt...
Ką daryt nežinau pati, tai gi ir patarimo duot negaliu, pati kartais su juo kartu naktį verkiu
stengiuosi galvoti, kad tai laikina ir praeis savaime....
o vibrucol ir pan., mum nepadeda...voneles ir darom, o ir dieną jis nelabai ramus.
beje vyras ,mano irgi į užsienį išvykęs...pati bandau kovoti...jo, ne pyragai..
Papildyta:
p.s. mum tai dar liepė daryt masažus tai po naujų metų vaikščios masažistėmžiurėsim, gal padės...
***** dar nors vyrai padetu ane?
as ir jau baigiu isprotet nieks nepadeda ir taip nuo pirmu dienu...virs 8 menesiu....
Papildyta:
QUOTE(olia30 @ 2006 12 24, 18:56)
Žinok, man ir tas pats, berniukas 5 men., neramus, naktį sunkiai uzžmiega, tik po maždaug valandos nešiojimo arba supymo, bet prie to aš pripratus, man tai dar būtų ok, bet prieš pora savaičių jis pradejo labai jau prastai miegoti, pamiega 10, 20 min, atsibunda ir verkt...
Ką daryt nežinau pati, tai gi ir patarimo duot negaliu, pati kartais su juo kartu naktį verkiu
stengiuosi galvoti, kad tai laikina ir praeis savaime....
o vibrucol ir pan., mum nepadeda...voneles ir darom, o ir dieną jis nelabai ramus.
beje vyras ,mano irgi į užsienį išvykęs...pati bandau kovoti...jo, ne pyragai..
Papildyta:
p.s. mum tai dar liepė daryt masažus tai po naujų metų vaikščios masažistėmžiurėsim, gal padės...
dar bent vyrai padetu ane?man tsai irgi nuo pat gimimo ji rekia pastoviai...nzn gal kad gimdymas buvo sunkus...