Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

QUOTE(sirenita @ 2006 12 20, 17:09)
as klausiau patarimu is tu mamyciu kam taip yra...kas susidurusios su tokia sunkia problema...kai vaikas klykia diena is dienos...naktis is nakties...taip jai dar ir du dantukai isdygo bet nerami tai ji nuo gimimo...man pikta kai parasot gal nedavalges... mad.gif kuri mama neduotu savo vaikui valgyt?absurdas kazkoks...kaip jus cia rasot ...mamos:hm mums daktare israse ir raminanciu ir visko niekas nepadeda...tai vat jei jusu paciu vaikas pastoviai verktu ir jus nebezinotumet ko griebtis tikrai nerasytumet tokiu nesamoniu kad vaikas nedavalges...

blink.gif blink.gif blink.gif Kaip tai nesamone ,kad vaikas gali buti nedavalges blink.gif Jai maitini krutimi ,jusu ziniai buna pieno krizes kuriuo metu vaikutciui gali pritrukti pienuko.O jai jus manote ,kad cia visos raso nesamones,tai nevertetu klausti musu nuomones,o eiti iskarto,pas medikus ax.gif
Atsakyti
doh.gif Žinok, man ir tas pats, berniukas 5 men., neramus, naktį sunkiai uzžmiega, tik po maždaug valandos nešiojimo arba supymo, bet prie to aš pripratus, man tai dar būtų ok, bet prieš pora savaičių jis pradejo labai jau prastai miegoti, pamiega 10, 20 min, atsibunda ir verkt... verysad.gif
Ką daryt nežinau pati, tai gi ir patarimo duot negaliu, pati kartais su juo kartu naktį verkiu doh.gif
stengiuosi galvoti, kad tai laikina ir praeis savaime....
o vibrucol ir pan., mum nepadeda...voneles ir darom, o ir dieną jis nelabai ramus.
beje vyras ,mano irgi į užsienį išvykęs...pati bandau kovoti...jo, ne pyragai..

Papildyta:
p.s. mum tai dar liepė daryt masažus tai po naujų metų vaikščios masažistėmžiurėsim, gal padės...
Atsakyti
as irgi dabar viena auginu...vyras uzsieny...oj kantrybes tai reikia nerealiai...oj kaip kitos mamytes papasakoja kad ju vaikiukai ramus...oj mes vargstam... soske.gif ...as miegu su ja tik apsikabinus ir dar nakti turiu visados nesiot... doh.gif supt ir dainuot o ji vistiek raitosi tai i viena sona sukas tai i kita... doh.gif va ir dabar rekia...oj begu jau imt ant ranku... frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(olia30 @ 2006 12 24, 18:56)
doh.gif Žinok, man ir tas pats, berniukas 5 men., neramus, naktį sunkiai uzžmiega, tik po maždaug valandos nešiojimo arba supymo, bet prie to aš pripratus, man tai dar būtų ok, bet prieš pora savaičių jis pradejo labai jau prastai miegoti, pamiega 10, 20 min, atsibunda ir verkt... verysad.gif
Ką daryt nežinau pati, tai gi ir patarimo duot negaliu, pati kartais su juo kartu naktį verkiu doh.gif
o vibrucol ir pan., mum nepadeda...voneles ir darom, o ir dieną jis nelabai ramus.

Papildyta:
p.s. mum tai dar liepė daryt masažus tai po naujų metų vaikščios masažistėmžiurėsim, gal padės...

***** dar nors vyrai padetu ane? verysad.gif as ir jau baigiu isprotet nieks nepadeda ir taip nuo pirmu dienu...virs 8 menesiu.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(olia30 @ 2006 12 24, 18:56)

Papildyta:

dar bent vyrai padetu ane?man tsai irgi nuo pat gimimo ji rekia pastoviai...nzn gal kad gimdymas buvo sunkus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LARA @ 2004 05 27, 21:14)
Mano mazylei  2.gif 3menesiukai,kartais kai ji miega per miegus pradeda verti,na tiksliu suverkia paglostai ir nurimsta,as galvoju kad tai bloga sapna susapnuoja,o gal tai kas kita????? g.gif

manajai jau 8 menesiukai bet su tais verkimais kiekviena nakti buna as jau nebemanau kad tai blogi sapnai... fear.gif kazkas yra kitko nes taip negali but kad pastoviai kazka sapnuotu...mano isvis labai nerami... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olia30 @ 2006 12 05, 14:39)
Mano 4 men lelius budamas gerai nusiteikes labai intensyviai judina rankytes ypac desiniaja, kojytes taip pat bet ne taip smarkiai, atrodo, lyg bega..ypac daznai ant pervystymo stalo, arba, kai kalbini ji..Ar jum nera taip pasitaike?Ar tai normalu, o gal reikia pasitarti su neurologu?

oj kaip mano leliai buvo 4 menesiai ji tai visa diena darydavo...juokdavomes su vyru kad ji begike...ji ir rankom ir kojom mosuodavosi...mano manymu cia nera jokios problemos nes su kiek pasneku mamyciu visi 3 4 menesiuku pypliukai taip darydavo 4u.gif tad gali nusiramint tavo vaikiukas tiesiog dziaugiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Mano suneliui be keliu dienu 4 men. Spardosi, mosuoja rankytem kaip turi but mirksiukas.gif , ypac kai paguldom ant vystymo stalo ir isrengiam nuoguti biggrin.gif Cia normalu, kiek jie gali gulet rolleyes.gif Girdejau kad jei mazylis neaktyvus, tai jam kzkas gali but negerai. Taip kad dziaukimes jei musu kleckai intensyviai dirba thumbup.gif
Atsakyti
buvom siandien pas neurologe tai echoskopijai gavom siuntima i santariskes, tikiuosi viskas ten gerai, nors bijau tai labai..
o vyras tai isvaziavo i GB kai vaikui buvo 2 men, nuo to laiko as jau pamirsau kada paskutini karta buvau kur nors viena be vaikiuko, o kad su juo irgi nelabai pavaiksciosi kur, net ir masinoj viena as suo juo navazineju, nes kartais taip isirekia toj autokedutej..kad ojojoi.. doh.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2006 12 23, 16:45)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Kaip tai nesamone ,kad vaikas gali buti nedavalges blink.gif  Jai maitini krutimi ,jusu ziniai buna pieno krizes kuriuo metu vaikutciui gali pritrukti pienuko.O jai jus manote ,kad cia visos raso nesamones,tai nevertetu klausti musu nuomones,o eiti iskarto,pas medikus ax.gif

as nemanau kad cia mamytes nesamones raso... tongue.gif oj yra labai fainu mamuliu bet as ir uzvedziau tema ir norejau kad man parasytu mamytes kuriu vaikiukai neramus ir ka jos daro o ne komentaru kad vaikas nedavalges... doh.gif ir juk jau rasiau kad vaikas toks nuo gimimo... doh.gif tai kokie dar nedavalgymai?
Papildyta:
QUOTE(olia30 @ 2006 12 27, 17:42)
buvom siandien pas neurologe tai echoskopijai gavom siuntima i santariskes, tikiuosi viskas ten gerai, nors bijau tai labai..
o vyras tai isvaziavo i GB kai vaikui buvo 2 men, nuo to laiko as jau pamirsau kada paskutini karta buvau kur nors viena be vaikiuko, o kad su juo irgi nelabai pavaiksciosi kur, net ir masinoj viena as suo juo navazineju, nes kartais taip isirekia toj autokedutej..kad ojojoi.. doh.gif
sekmes smile.gif

oj as tai noriu kuo greiciau jau kad varyt pas vyras nes stoga baigia nuraut kai reik vienai augint... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2006 12 27, 17:38)
Sveikos, mamytes. Mano suneliui be keliu dienu 4 men. Spardosi, mosuoja rankytem kaip turi but  mirksiukas.gif , ypac kai paguldom ant vystymo stalo ir isrengiam nuoguti  biggrin.gif Cia normalu, kiek jie gali gulet  rolleyes.gif Girdejau kad jei mazylis neaktyvus, tai jam kzkas gali but negerai. Taip kad dziaukimes jei musu kleckai intensyviai dirba  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu...juk jie maziukai bet turi judet kaip viesuliukai... ax.gif o surimavau net biggrin.gif
Atsakyti
O negalėtų būti toks variantas, kad vaikui skauda ausytes? Ypač jei labai rėkia naktim... Tai sakau todėl, kad mano giminaitei buvo toks atvejis. Jos mergytė irgi nuo gimimo buvo ne iš ramiųjų, bet vienu momentu visai buvo pradėjus klykt... Tai ta irgi iš pradžių manė, kad gal dantys, gal dar kas... Paskui, jau nebeapsikentus nusivežė pas kažkokią gerą gydytoją, ta nusiuntė pas pažįstamą LOR ir ką manot - supūliavęs įsisenėjęs ausyčių uždegimas, kuris jau matyt tęsėsi keletą mėnesių... Žinau, kad reikėjo net ausų bugnelius pradurt, kad pūliai išeitų... Bet viskas baigėsi gerai, mergytė išgijo...
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2006 12 27, 19:44)
O negalėtų būti toks variantas, kad vaikui skauda ausytes? Ypač jei labai rėkia naktim... Tai sakau todėl, kad mano giminaitei buvo toks atvejis. Jos mergytė irgi nuo gimimo buvo ne iš ramiųjų, bet vienu momentu visai buvo pradėjus klykt... Tai ta irgi iš pradžių manė, kad gal dantys, gal dar kas... Paskui, jau nebeapsikentus nusivežė pas kažkokią gerą gydytoją, ta nusiuntė pas pažįstamą LOR ir ką manot - supūliavęs įsisenėjęs ausyčių uždegimas, kuris jau  matyt tęsėsi keletą mėnesių... Žinau, kad reikėjo net ausų bugnelius pradurt, kad pūliai išeitų... Bet viskas baigėsi gerai, mergytė išgijo...

Privertei mane susimastyt...gal reiktu pas lor nueit...ir pas neorologa...dar kart nes ruosiames vykt pas teti i anglija... wub.gif
Atsakyti
Labuka mamytes, mano mazyliui 3,5 men. beveik, o jau duodasi.. lotuliukas.gif tai kartais atrodo, kad tik kokiu kulniuku nesusitrenktu skaudziai..bet gera stebeti, kaip vaikuciui linksma ir smagu..tai juk musu mazieji sportininkai lotuliukas.gif
Atsakyti