Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

as klausiau patarimu is tu mamyciu kam taip yra...kas susidurusios su tokia sunkia problema...kai vaikas klykia diena is dienos...naktis is nakties...taip jai dar ir du dantukai isdygo bet nerami tai ji nuo gimimo...man pikta kai parasot gal nedavalges... mad.gif kuri mama neduotu savo vaikui valgyt?absurdas kazkoks...kaip jus cia rasot ...mamos:hm mums daktare israse ir raminanciu ir visko niekas nepadeda...tai vat jei jusu paciu vaikas pastoviai verktu ir jus nebezinotumet ko griebtis tikrai nerasytumet tokiu nesamoniu kad vaikas nedavalges...
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 20, 16:09)
as klausiau patarimu is tu mamyciu kam taip yra...kas susidurusios su tokia sunkia problema...kai vaikas klykia diena is dienos...naktis is nakties...taip jai dar ir du dantukai isdygo bet nerami tai ji nuo gimimo...man pikta kai parasot gal nedavalges... mad.gif kuri mama neduotu savo vaikui valgyt?absurdas kazkoks...kaip jus cia rasot ...mamos:hm mums daktare israse ir raminanciu ir visko niekas nepadeda...tai vat jei jusu paciu vaikas pastoviai verktu ir jus nebezinotumet ko griebtis tikrai nerasytumet tokiu nesamoniu kad vaikas nedavalges...

Tu taip nepyk, įvairių gi būna piežasčių.
Taip, kada vaikas verkia dieną iš dienos turbūt viskokių dalykų galima prisigalvoti. O kiek laiko per parą miega leliukas?
Dėl tos vonelės- tikrai padėjo mums, o patarė man viena giminaitė. Reikia įpilti arba puodelį mėtų nuoviro (maždaug du šaukštai sausų mėtų lapų), arba arbatinis šaukštelis valeriono į vonelę.
O kokių raminančių išrašė? Ar bandei Sedalia?
Atsakyti
nu man rami buvo iki metukų,pradėjo dantys dygti ir prasidėjo naktiniai klykimai,miegojo man tik ant rankų,niekur nepaguldysi.
o tau jei jau nuo gimimo nerami,vesk pas neorologą,taip be priežasties vaikas neklyktų
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 20, 15:18)
Tu taip nepyk, įvairių gi būna piežasčių.
Taip, kada vaikas verkia dieną iš dienos turbūt viskokių dalykų galima prisigalvoti. O kiek laiko per parą miega leliukas?
Dėl tos vonelės- tikrai padėjo mums, o patarė man viena giminaitė. Reikia įpilti arba puodelį mėtų nuoviro (maždaug du šaukštai sausų mėtų lapų), arba arbatinis šaukštelis valeriono į vonelę.
O kokių raminančių išrašė? Ar bandei Sedalia?

labai aciu uz patarima pabandysiu gal bent jau tos voneles pades...per diena visaip buna kartais ismiega ir dvi valandas per diena o kartais pusvalandi... verysad.gif o raminanciu tai acosedum,jie tipo augaliniu pagrindu pagaminti ir hemoapatiniai...o sedalia tai tik nuo metuku jei neklystu galima duot...ar ir maziukam galima?
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 20, 18:19)
labai aciu uz patarima pabandysiu gal bent jau tos voneles pades...per diena visaip buna kartais ismiega ir dvi valandas per diena o kartais pusvalandi... verysad.gif o raminanciu tai acosedum,jie tipo augaliniu pagrindu pagaminti ir hemoapatiniai...o sedalia tai tik nuo metuku jei neklystu galima duot...ar ir maziukam galima?

Sedalia nuo metuku, bet teko girdėti kad kartą gydytoja skyrė ir jaunesniam jaikučiui, kuris turėjo problemų dėl miego. Bet kuriuo atvėju reikėtų pasitart su gydytoju.
Matyt mažiukas ir yra nervingas dėl to, kad jam per mažai miego, o užmigti negali. Pervargsta, ir dėl to verkia.
Ir dar- svarbiausia žiūrėk savęs, stenkis daugiau pailsėti, tegul artimieji padeda tvarkytis buityje, jei yra tokia problema. Pati pameu, kaip buvo sunku, kada pirmom dienom namie dukra verkė be perstojo, o anyta su mama kartojo- ''gal jinai neprivalgo''. Tiesiog pasiusdavau nuo tokių žodžių...
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 21, 11:06)
Sedalia nuo metuku, bet teko girdėti kad kartą gydytoja skyrė ir jaunesniam jaikučiui, kuris turėjo problemų dėl miego. Bet kuriuo atvėju reikėtų pasitart su gydytoju.
Matyt mažiukas ir yra nervingas dėl to, kad jam per mažai miego, o užmigti negali. Pervargsta, ir dėl to verkia.
Ir dar- svarbiausia žiūrėk savęs, stenkis daugiau pailsėti, tegul artimieji padeda tvarkytis buityje, jei yra tokia problema. Pati pameu, kaip buvo sunku, kada pirmom dienom namie dukra verkė be perstojo, o anyta su mama kartojo- ''gal jinai neprivalgo''. Tiesiog pasiusdavau nuo tokių žodžių...

jo as irgi labai susinervinu kai taip sneka apie tuos neprivalgymus.... blush2.gif na va dabar lygtais uzmigdziau ja....nes visa nakti rekia...nebezinojau ka daryt ir gert duodu ir misini darau.... doh.gif o ji kaip rekia taip rekia....kartais atrodo kad nebeistversiu jau...bet raminu save...kad viskas susitvarkys kad bus gerai kazkada tik reik sita laikotarpi iskest ir nepalust...o dar vyras uzsieny tai isvis man....
Atsakyti
Na jo, jeigu dar vyras išvažiavęs, tau tikrai ne pyragai schmoll.gif O pasivaiksčiot einat su lelyte? Mes, dėje, turim galimybę eiti į lauką tik savaitgaliais, nes man per sunku tempti vėžimėlį nuo 4 aukšto be lifto. Bet tą dieną, kai lauke prabūnam apie dvi-tris valandas, dukra būna daug ramesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_anarchija: 21 gruodžio 2006 - 11:51
na va dabar lygtais uzmigdziau ja....nes visa nakti rekia...nebezinojau ka daryt ir gert duodu ir misini darau.... doh.gif o ji kaip rekia taip rekia....kartais atrodo kad nebeistversiu jau...bet raminu save...kad viskas susitvarkys kad bus gerai kazkada tik reik sita laikotarpi iskest ir nepalust...o dar vyras uzsieny tai isvis man....

Maniskis neramus tik nakti... O siaip gydytoja man bent jau patare sveciu neleisti prie maziaus, t.y. kad nervu sistema nesusiformavusi dar (kiekvienam maziui skirtingai). Geriausia kad jokiu svetimu nebutu tik seimos nariai kuriuos lelyte pazysta. Dar padeda viburkolio zvakutes, naktis bent jau mums ramesne, nes jei ka skauda tai apmalsina skausma. Pabandyk gal pades.
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 21, 11:51)
Na jo, jeigu dar vyras išvažiavęs, tau tikrai ne pyragai schmoll.gif O pasivaiksčiot einat su lelyte? Mes, dėje, turim galimybę eiti į lauką tik savaitgaliais, nes man per sunku tempti vėžimėlį nuo 4 aukšto be lifto. Bet tą dieną, kai lauke prabūnam apie dvi-tris valandas, dukra būna daug ramesnė.

jo einam mes beveik kiekviena diena... thumbup.gif bet ir lauke pavargstu nes jei nemiega tai turiu nexsiot ja nes vezimelyje nesedi.... g.gif tai vat...o del viburkolio tai kisu as jai tas zvakutes gan daznokai...bet ji vistiek pikta buna... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 20, 12:44)
laba diena mamytes,noriu paklaust kaip jusu vaikiukai?ar yra labai dirgliu?as jau nebezinau ka daryti su savaja... doh.gif naktim nemiea verkia jai 8 menesiai...pastoviai nori tik ant ranku... verysad.gif

labas.Mano mazas,o jam jou 1,3men.dar nevienos naktes nemiegojus normalei,po 4-5 kart kelisi ir reke,negalim nuramint.Gydetoja sake kad normalus vaikas tik jautrus,ir prerasi loseliju-isbandem jou visu skirtu vaikam+valirijonu arbateli ir neko,dabar gerim acominium-jo reike gert ilga laika,jos nepiktibenes thumbup.gif ir jou ramijou.Kantribes jum Vaikas paaugs ir viskas praeis. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sirenita @ 2006 12 21, 17:51)
jo einam mes beveik kiekviena diena... thumbup.gif bet ir lauke pavargstu nes jei nemiega tai turiu nexsiot ja nes vezimelyje nesedi.... g.gif tai vat...o del viburkolio tai kisu as jai tas zvakutes gan daznokai...bet ji vistiek pikta buna... fear.gif

Per daznai naudot Viburkol negerai,organizmas prepranta ir nepadida.Visu vaistu ir zvakutes galima nauduot tik 7-10dienu,o paskui keist i ketus.
I balkona isnesk vaika,daznijou po 15-20 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2006 12 22, 14:15)
labas.Mano mazas,o jam jou 1,3men.dar nevienos naktes nemiegojus normalei,po 4-5 kart kelisi ir reke,negalim nuramint.Gydetoja sake kad normalus vaikas tik jautrus,ir prerasi loseliju-isbandem jou visu skirtu vaikam+valirijonu arbateli ir neko,dabar gerim acominium-jo reike gert ilga laika,jos nepiktibenes  thumbup.gif ir jou ramijou.Kantribes jum Vaikas paaugs ir viskas praeis. thumbup.gif
Papildyta:

Per daznai naudot Viburkol negerai,organizmas prepranta ir nepadida.Visu vaistu ir zvakutes galima nauduot tik 7-10dienu,o paskui keist i ketus.
I balkona isnesk vaika,daznijou po 15-20 min. mirksiukas.gif

a nu zinau as labai daznai nededu jai tu zvakuciu...nu mano irgi nuo pat mazens labai nerami va jau virs astuoniu men.bet vistiek pikta verysad.gif
Atsakyti
Pas mane situacija panasi 4u.gif Auginu labai neramia mergyte ir dar viena,tai kartais galvoju stogas nuvaziuos doh.gif kaip kartais sunku buna...Tai gi papasakosiu ,kaip bandau su ja susitvarkyti ir kokia situacija pas mane.Mano mergina yra visiskai sveika,tik nerami ir taip jau nuo gimimo...Nakti pastovei keliasi,budavo su klykimais nerealiais,nuraminti negaledavau...
Net greitaja buvau iskvietus,nes tikrai galvojau,kad taip nei is sio nei is to vaikas negali verkti,bet nieko... unsure.gif
Pas neurologa veziau...Lasiuku israse,nepadejo... schmoll.gif
Viburkol naudojau ir gi pagerejimo nemaciau schmoll.gif
Visokios zoleles,voneles... doh.gif
Na bet pastebejau,kad ji isauga po truputi tai :nakti nebeklykia,bet keliojasi labai daznai doh.gif
Pradejo uzmigineti be supimo,o anksciau reikedavo supti,nes kai pavargdavo,tai pati neuzmigdavo,o verkdavo ir zyzdavo...
Nesioti ,praktiskai ,nebenesioju,ir ji nebereikalauja,o tas daug mano jegu kainuodavo...
Nebemiega su pertraukom, taip budavo nakti blink.gif ,nueina miegoti 12,atsikelia 4 ir davai rekt,kol mamka nepajama ir su ja neuzsijama,taip dar reikedavo 2val.zaist su ja doh.gif
Tad linkiu stiprybes,nes is savo patirties zinau kaip jos reikia 4u.gif
Atsakyti