Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

maniškė irgi taip daro bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, ir maniskis taip pastoviai daro kai zaidzia, net nekreipiau demesio schmoll.gif Kartais daugiau desine rankyte makaluoja, kartais kaire
Atsakyti
maniskis irgi taip spurda, kartais atrodo kad kokio enerdzaizerio butu ikales lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukryte irgi beveik visa laika makaluoja rankytem ir kojytem biggrin.gif . manau tai yra normalu, blogiau jeigu vaikiukas visai nemakaluoja, pasyvus ax.gif
Atsakyti
Sveikas naujagimis, kai nemiega, neguli ramiai, bet įnirtingai spardosi!
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano mažiulis taip pat kai kalbini ir jis gerai nusiteikęs mojuoja rankytėm ir kojytėm lyg bėgtų, bet tai manau nėra nieko blogo, esu skaičiusi, kad vaikas taip reaguoja į mamą, į rodomą barškutį, kol kas juk žodžiais negali išreikšti savo pasitenkinimo. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytė flirt.gif taip pat miegodama nusispardo ir varinėja iš vieno galo lovytės į kitą. Maniškė nusispardo, bet neverkia ir nezyzia - kai prabundu apkloju, apkamšau ir toliau miegu iki kito prabudimo. Taip ir žaidžiam. smile.gif
Atsakyti
Lyg neradau panasios temeles: Mano mazius per miegus praktiskai kasnakt 1 ar 2 kartus pradeda smarkiai verkti, tada labai sunku ji nuraminti. Dazniausiai verkia pusiau miegodamas, atloses galvyte atgal, ir sunkiai iseina ji isbudinti is tokios busenos. Gerem Sedalia, lyg padejo, bet dabar vel viskas kartojasi, tik ne nakti, o labai ansti ryte pravirksta. Ar kam buvo taip? Ar tai praeina su laiku? Su kuo tai gali buti susije? verysad.gif
Atsakyti
sveikute smile.gif mano maziukas irgi verkia. as manau kad tai susije su dantuku dygimu verysad.gif veliau turetu nurimti. mums taip pat sunku ji pabudinti per ta verkima. kartais isverkia net po pusvalandi kol nuraminu doh.gif
Papildyta:
beje, gime mes esam irgi siu metu vasari, tik 23 diena ax.gif
Atsakyti
Du verksniukai vasarinukai rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
Sveikutes maytukes,
maano auksiukas irgi pradeda dabar per miegelius soske.gif Tai buna apie 22-23 valanda vakare. Pasnaudzia koki pusvalanduka ir verkia.Kol aprimsta praeina kiek laiko. Bet va jau vakar vakare ikisau viburkolio zvakute kad nurimtu ir ramiai miegotu. Ir mes taip su vyru pradejom galvoti kad cia yra dantukai, nes kai tik ji isiskisa pirstukus i burnyte, sukanda ir pradeda soske.gif
Gydytojai pasakiau tai ji mums liepe isjungti visa aparatura veikiancia kambaryje kai maziuke miega, nes ji labai jau jautri. doh.gif
Bet manau kad su laiku jai turetu praeiti.
Atsakyti
Turejom kelis kartus ir mes tokia beda doh.gif Naktimis ne neatmerkes akyciu vergdavo taip stipriai,kad nuraminti geru 15 min. nepavygdavo schmoll.gif Bet as manau pas mus tai buvo susije su dantuku digimu,nes ne uz ilgo po praverktu keliu nakteliu isdygo mums pirmas dantukas 4u.gif
Atsakyti