maniškė irgi taip daro
maniskis irgi taip spurda, kartais atrodo kad kokio enerdzaizerio butu ikales
mano dukryte irgi beveik visa laika makaluoja rankytem ir kojytem . manau tai yra normalu, blogiau jeigu vaikiukas visai nemakaluoja, pasyvus
Sveikas naujagimis, kai nemiega, neguli ramiai, bet įnirtingai spardosi!
Sveikos mamytės, mano mažiulis taip pat kai kalbini ir jis gerai nusiteikęs mojuoja rankytėm ir kojytėm lyg bėgtų, bet tai manau nėra nieko blogo, esu skaičiusi, kad vaikas taip reaguoja į mamą, į rodomą barškutį, kol kas juk žodžiais negali išreikšti savo pasitenkinimo.
Mano dukrytė taip pat miegodama nusispardo ir varinėja iš vieno galo lovytės į kitą. Maniškė nusispardo, bet neverkia ir nezyzia - kai prabundu apkloju, apkamšau ir toliau miegu iki kito prabudimo. Taip ir žaidžiam.
Lyg neradau panasios temeles: Mano mazius per miegus praktiskai kasnakt 1 ar 2 kartus pradeda smarkiai verkti, tada labai sunku ji nuraminti. Dazniausiai verkia pusiau miegodamas, atloses galvyte atgal, ir sunkiai iseina ji isbudinti is tokios busenos. Gerem Sedalia, lyg padejo, bet dabar vel viskas kartojasi, tik ne nakti, o labai ansti ryte pravirksta. Ar kam buvo taip? Ar tai praeina su laiku? Su kuo tai gali buti susije?
Du verksniukai vasarinukai
Sveikutes maytukes,
maano auksiukas irgi pradeda dabar per miegelius Tai buna apie 22-23 valanda vakare. Pasnaudzia koki pusvalanduka ir verkia.Kol aprimsta praeina kiek laiko. Bet va jau vakar vakare ikisau viburkolio zvakute kad nurimtu ir ramiai miegotu. Ir mes taip su vyru pradejom galvoti kad cia yra dantukai, nes kai tik ji isiskisa pirstukus i burnyte, sukanda ir pradeda
Gydytojai pasakiau tai ji mums liepe isjungti visa aparatura veikiancia kambaryje kai maziuke miega, nes ji labai jau jautri.
Bet manau kad su laiku jai turetu praeiti.
Turejom kelis kartus ir mes tokia beda Naktimis ne neatmerkes akyciu vergdavo taip stipriai,kad nuraminti geru 15 min. nepavygdavo Bet as manau pas mus tai buvo susije su dantuku digimu,nes ne uz ilgo po praverktu keliu nakteliu isdygo mums pirmas dantukas