ir dar kaip reaguoj jie i ta triuksma. mano ligoninej kol buvo tai krupciodavo nuo be ko, net jei i veida papusdavau netycia oro, pvz salia guledama arba nusijuokdavau. jau nekalbant ape kitus garsus. bet dabar jau taip nebera, isaugo matyt. gydytoja del to klause, ar lengvas nestumas ir gimdymas buvo ,ar nepatyriau stresu. nu man kaip tik viskas ramiai praejo, tai nzn kodel cia taip ji gasdinos
greiciausiai kukcioja nes ka nors susisapnavo
Mano mažiulis irgi krūpčioja,nors jam jau 2 mėn.Gydytoja sakė,kad dėl sunkaus gimimo.Tiesiog stresas... Bet tai turėtų praeiti,viskas pasimiršta
mano mažiukas kukčiodavo, jei prieš užmigdamas verkė. dabar jau seniai to nėra
ar normalu, kad 8 men (pradejo nuo kokiu 6) mazyle istisa nakti spardytusi?
nusispardo kaldryte ir verkia, bejudedama, "nukeliauja" i lovos gala, uzriecia galvyte kiek gali ir vel verkia. ir taip nuolat. net nbesuskaiciuociau kiek kartu per nakti tenka ja apklostyti ir "partraukt keliauninke" i vieta. atrodo kad net uzsnusti nespeju. nusiramina tik papa gavusi. tad apie miega lovyteje tenka tik pasvajoti. zinoma meginu, bet uz pusvalandzio tenka ja pasiimt i lova.
ar tai normalu? kaip kovoti? (meginau ir kojas palutese vystyti ir risti, bet ji vistiek "issimala"). o gal cia reikia gydytojo pagalbos?
QUOTE(xvikutex @ 2006 12 03, 17:28)
ar normalu, kad 8 men (pradejo nuo kokiu 6) mazyle istisa nakti spardytusi?
nusispardo kaldryte ir verkia, bejudedama, "nukeliauja" i lovos gala, uzriecia galvyte kiek gali ir vel verkia. ir taip nuolat. net nbesuskaiciuociau kiek kartu per nakti tenka ja apklostyti ir "partraukt keliauninke" i vieta. atrodo kad net uzsnusti nespeju. nusiramina tik papa gavusi. tad apie miega lovyteje tenka tik pasvajoti. zinoma meginu, bet uz pusvalandzio tenka ja pasiimt i lova.
ar tai normalu? kaip kovoti? (meginau ir kojas palutese vystyti ir risti, bet ji vistiek "issimala"). o gal cia reikia gydytojo pagalbos?
žinok pas mus irgi tas pats buvo
galų gale nupirkau miegmaišiuką užtraukiamą,tada tikrai neįmanoma nusispardyti,aišku mano dukrytei tokia mintis nelabai patiko,zirsdavo,bet greitai susitaikė su ta mintim kad teks jame miegoti.
dabar ramiausiai miega savo lovytėj
sėkmės
Ir pas mus tas pats, nuolat turiu apklostyti, jei kietai neimiges, vel tuoj pat nusispardo Nakti irgi vis ciuozineja is vieno lovos galo i kita, kazkada pabundu, ziuriu kojos ant pagalves, galvyte po kaldra
Anksciau kiekviena nakti pabusdavo smarkiai verkdamas, tai sirupuka Sedalia gerem, tai ramiau miegojo. Bet nustojus, vel prasciau, o nuolat gerti sirupa negalima. Tai taip ir miegam: pagaunu kazkur lovoj, atsiridenu prie saves, apklostau, duodu papuli; po kiek laiko vel tas pats Gerai, kad nors naktinis verksmas pavirto rytiniu, tai siaip ne taip isbudinu is to verksmo ir zaidziam tada.
Anksciau kiekviena nakti pabusdavo smarkiai verkdamas, tai sirupuka Sedalia gerem, tai ramiau miegojo. Bet nustojus, vel prasciau, o nuolat gerti sirupa negalima. Tai taip ir miegam: pagaunu kazkur lovoj, atsiridenu prie saves, apklostau, duodu papuli; po kiek laiko vel tas pats Gerai, kad nors naktinis verksmas pavirto rytiniu, tai siaip ne taip isbudinu is to verksmo ir zaidziam tada.
as savojo ,net negaliu uzkloti.kol jis gerai neiminga Jai per anksti uzkloju iskart pradeda spardytis ir zirzia Kadangi miegame kartu tai nuolat tenka uzkloti su lovyte mes taip ir nedraugaujam
Tiesa, pas gydytoja mes buvome, tai pasake, kad apie puse mazyliu taip miega - ju miegas negilus, todel taip jautriai miega. Sirupas Sedalia mums padejo, bet ji galima gerti 10 dienu. Po to reikia pertrauka daryti. Kolkas ji pakeitem sirupuku "Melisal". Gydytoja sake, sita drasiau galima naudoti (bet jis mums maziau ir padeda).
Netycia sudauziau ta Sedalia, tai net nezinau, ar verta pirkti kita, nes kazkaip baisoka ta vaika pernelyg jau "apraminti" (o ir gydytojos kazkaip nedrasiai ji skyre). Manau, reikia paluketi, kol vaiksciot prades (gal patys labiau pavargs, kieciau miegos), ir ypac, kol nuo papuko atpras, tada nebetures jau tikslo nuolat nakti keltis Pazistamoms mamytems taip ir pasibaige panasios bedeles. Viena pries pora dienu nustojo maitinti, tai vaikas pries tai po 10 kartu keles, o dabar 11 val.nakti ismiega!
Netycia sudauziau ta Sedalia, tai net nezinau, ar verta pirkti kita, nes kazkaip baisoka ta vaika pernelyg jau "apraminti" (o ir gydytojos kazkaip nedrasiai ji skyre). Manau, reikia paluketi, kol vaiksciot prades (gal patys labiau pavargs, kieciau miegos), ir ypac, kol nuo papuko atpras, tada nebetures jau tikslo nuolat nakti keltis Pazistamoms mamytems taip ir pasibaige panasios bedeles. Viena pries pora dienu nustojo maitinti, tai vaikas pries tai po 10 kartu keles, o dabar 11 val.nakti ismiega!
Mano 4 men lelius budamas gerai nusiteikes labai intensyviai judina rankytes ypac desiniaja, kojytes taip pat bet ne taip smarkiai, atrodo, lyg bega..ypac daznai ant pervystymo stalo, arba, kai kalbini ji..Ar jum nera taip pasitaike?Ar tai normalu, o gal reikia pasitarti su neurologu?
QUOTE(olia30 @ 2006 12 05, 14:39)
Mano 4 men lelius budamas gerai nusiteikes labai intensyviai judina rankytes ypac desiniaja, kojytes taip pat bet ne taip smarkiai, atrodo, lyg bega..ypac daznai ant pervystymo stalo, arba, kai kalbini ji..Ar jum nera taip pasitaike?Ar tai normalu, o gal reikia pasitarti su neurologu?
mano dukrytė rgi taip darydavo kaipbūdavo geros nuotaikos,manau neverta pegyventi,tai vaikutis parodo jog yra geros nuotaikos,žaidžia
Manyciau tai normalu,maniske ir dabar dar taip daro ,kai kalbini Juokiasi ir makaluoja rankom ir kojom Taip maziukas zaidzia,domisi,reguoja,parodo savo gera nuotaika