Na mūsiškė rėkt pradėjo nuo kokio 1 mėn. Ir su kiekviena savaite vis garsiau. Visi gydytojai kaltę verčia pilvukui, bet ar diegliai gali būti visą dieną? O šiandien vos ne visą parą? Na, kai raitosi, tai suprantu, akd pilvas, bet kartais tai nepanašu į pilvuką. Anksčiau duodavom lašelius prieš kiekvieną maitinimą, bet paskui vis negalėdavo nuo jų prakakot, nebedaviau, dabar kai taip klykia, vėl duodu. Kartais, bet tik kartais padeda fenas, pašidai, tai tada tikrai pilvas, bet kartais niekas nepadeda, net maudytis patinka, o būna, kad net vandeny verkia. Aš pati raminančius varotojau iki , tai sakau, gal vaikas neramus dėl to gimė, į save pačią baisu žiūrėt, visos ligos nuo streso supuolė. Paguoda viena, bėdas dalinamės pusiau su anyta, bet net katei tenka duoti raminamų, ji paskui vaiką stresuoja. Tai dabar kaip išganymo laukiam 3 mėn, kada viskas baigisis ar baigsis, parašysiu . Beje, neurologė išrašė tik mikstūros nuo drebančio smakriuko, tikėjaus, kad ji apramins vaiką, bet nepadeda.
QUOTE(Astiena @ 2006 08 03, 14:31)
Mano mažylė irgi vakarais nuo 6 val. pasidaro nerami.Kartais ir visą dieną prarėkia.
Papildyta:
Espomisan lašiukus duodu prieš naktį, bet nelabai padeda, kai rėkia , tai jau rėkia
Papildyta:
Espomisan lašiukus duodu prieš naktį, bet nelabai padeda, kai rėkia , tai jau rėkia
o mažė gimė 2007? Jei tikrai manai, kad pilvas - tai gali bandyt Sab Simplex lašus, kai bus jau viskas nepakeliama įdėk nakčiai viburcol žvakutę
mano zuikis pyrma menesi rėkdavo nuo devynių vakaro iki dvylikos nakties iki pamėlynavimo ir niekas nepadėdavo pamainom supdavom su tetuku, plyštančiom nugarom, bet laikui einam baigesi po trijų mėn. vaikai labai keičiasi, taip daktarė sakė mum jei tada nepagerės gal griau pas daktarus apsilankyti, kad ramu būtu
QUOTE(wii @ 2006 08 11, 18:07)
mano zuikis pyrma menesi rėkdavo nuo devynių vakaro iki dvylikos nakties iki pamėlynavimo ir niekas nepadėdavo pamainom supdavom su tetuku, plyštančiom nugarom, bet laikui einam baigesi po trijų mėn. vaikai labai keičiasi, taip daktarė sakė mum jei tada nepagerės gal griau pas daktarus apsilankyti, kad ramu būtu
Tai jums jau tuoj 4 mėn, ir situacija neikiek nepagerėjo?
oij nezinau ka patarti:) nusishaut (juokauju) mano kadangi neverkia, tai net nezinau...bet va uzuojauta galiu didele pareiksht
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 12, 07:52)
oij nezinau ka patarti:) nusishaut (juokauju) mano kadangi neverkia, tai net nezinau...bet va uzuojauta galiu didele pareiksht
tai linkiu ir nesužinot, ką tai reiškia, nes kai sužinosi, tai nebus taip juokinga....
na, maniškė pradeda rėkti irgi vakarais - nuo 18 iki 21 valandos. ir rėkia ne dėl pilvuko, nes jos rėkimą ir elgesį kai skauda pilvas - jau atpažystų. skaičiau knygoje, kad rėkimas gali tęstis iki trijų mėnesių nes formuojasi nervų sistema. tad laukiam kaip išgąnymo spalio mėnesio
Mano mazyle bemiegant labai reaguoja i aplinkinius garsus ir krupcioja,kartais net prasimerkia(kaip ka tik,pavaziavau su kede) apsidairo,bet vel uzmiega.Ar yra dar mamyciu kuriu leliukai taip daro?Gal zino kas kaip tokiu atveju elgtis,kad nereaguotu i aplinkini surmuli?Kiek zinau tokie maziai i triuksma nereaguoja.
As dar pagalvojau ,kad tai gali buti nuo musu paciu.Ben jau as tai gteit issigastu kai negirdziu kai kas prieina,tik po to pamacius visada krupteliu.Gal del to ir lelyte tokia,beja del muzikos tai taip tada maziau krupcioja.
mano maziukas irgi toks budavo. dar ir dabar kartais net grindim sugirgzdejus pabunda. bet dabar jam jau 7 men ir kai visas issidukes ir pavarges nuluzta, tai nors traukiniai po kambari gali vazineti, nieko negirdi.