Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

na as jungiuos turbut prie jusu unsure.gif visada maniau, kad gal cia man pirmas vaikas, kitu nemacius, viskas cia normalu. Na bet grizau atostogoms pas tevus i Lietuva, tai mama sake, nu tokio dar nemacius unsure.gif , susirgo jis man ten, tai gydytoja praleidus musu namuose 15min, sako, jis visada toks ir israse raminancios miksturos jam (kuri jam nieko nepadejo, o ir sugirdyt eina tik su baisiais pykciais, tai ir nebegirdau jau blush2.gif ), pradejo gydytoja apie nestuma ir gimdyma klausinet. Kalte suverte gimdymui, na jis ne pats lengviausias buvo, bet buna ir kur kas sunkesniu. Na gimes tik 4 balus pagal APGAR gavo, paskui baisiai diegliai kankino (net bambute isvarza turejo), paskui dantys, dabar jau nebezinau kas doh.gif
vezimuke nesedi ramiai, na galiu iki parduotuves ir atgal, bet atgal jau zirs, tai kisu sausaini, gerima, zaisla, ka nors. Masinoj ir baisus pyktis, nebent masina didele ir erdvi, tai dar dairysis pro langus (na koki pusvalandi)
Jokie nuovirai, viburcoliai, miksturos jo neveikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2006 06 18, 20:15)
Maniskis seniau irgi verkdavo masinoj, bet as su juo sedziu gale ir kol pradedam vaziuoti uzimu zaislais. Dabar jau jam patinka vaziuoti. O maniskis jau geresnis. Nenoriu girtis, nes tik pasigiriu tai vel viskas apsivercia. Dar musu sunelis nebuna kenguroj. Jam reikiaveiduku i prieki ir viska matyti. Kai geras oras tai vis einam i lauka. Tai jis labai domisi aplinka ir ramesnis yra. Na gal kaip nors isaugsime visi is tu verkimu. Sekmes visoms.
4u.gif

Tai dar gyvenate, jeigu zaislais gaunasi apraminti. Man tai taip pavyksta padaryti gal tik kas koki 5 karta. O apie tai, koks buna vaziavimas, kada turiu vairuoti pati, tai patyliu... O man daznokai tenka ta daryti, nes musu tete vazineja daznai i keliones, tai tenka verstis pacioms. Atrodo, ir masina su kondicionierium, tai nea karsta kaip pirty, o vis tiek tik pradejus vaziuoti pribunda ir zviegia...

O kodel tu nenori nesioti savo sunaus kenguriuke nugara i save? Juk tada jis viska matys ir bus patenkintas... bent jau mano merginai patinka, kai ja taip nesiojam. tiesa, dabar labai saule, tai nesiojant veiduku i prieki labai reikia saugotis...
Atsakyti
Na va pasigyriau kad ramesnis. Tai siandien tiek spiege kad nebezinojau ka ir daryti. doh.gif O reikia dar pas daktaru vaziuoti. Tai pagazdinsim visus. Tai bijojau ir i lauka iseiti, dabar balkone miega. Vakar lauke atsibudo kai pradejo spiegti, as tik namo lekiu vaikas rankose, vezima su koja stumiu, o dar senes stovi ir ziuri. Tokias tikrai nusauti norisi gun_bandana.gif. Tai jei situacija pageres reiks vakare i lauka eiti. O del kenguros, kad as turejau tik nugaryte i prieki, gerai kad padovanojo dabar veiduku i prieki, tai mano sunelis ir sedi dabar truputi.
Atsakyti
Mano nuo pat gimimo reke ir teberekia doh.gif Ir dabar staugia visa gerkle (tuoj uzkims) doh.gif Is pradziu galvojom gal pilvukas,dabar gal dantys,o is tikro tai velnias zino. Ant ranku nurimsta,bet kiek gi ji tampysi??? Gi ne kilograma sveria... Man pirma menesi po gimdymo stogas vaziavo nuo jo rekimo,tai gydytoja ir arbatu raminanciu buvo liepus gert,ir jam pacia visokias paduskeles siuvau,valerijonuose maudziau- niekas nepadejo. Lauke nepatinka,vezime sedet nenori. Parkas pilnas mamu su vaikais,bet staugia mano vienos.Namuose pilna visokiu pribumbasu (vezimas,supyne,vibro kedute...),bet jam niekas neidomu,viskas negerai ir vsio. Jau kartais (gana daznai) taip isveda is pusiausvyros,kad taip ir norisi is penkto auksto per balkona nert...
Atsakyti
Meida, drinks_cheers.gif
o mano nerekia, o zirzia sad.gif irgi menkas malonumas... ir nuo sav3s nepaleidžia ne minutei. jei ne tevai, tikrai nieko nespėčiau padaryti unsure.gif
Atsakyti
ax.gif valio as ne viena tokia ax.gif buna dienu kai jau atrodo nebeistversiu nuo zyzimo verkimo.galvoju gal jau islepinau g.gif nes priprates prie ranku doh.gif nu rankinukas..................bet nesiklausysi ilgai...tai ir paimi ant ranku
Atsakyti
Čia paskaičius supratau, kad ne aš viena kankinuosi su savo vaiku-uodega. nieko nepasidarysi, į koją įsikibęs ir zyzia aplink. Vakare kol užmigdai puse valandos supi kol užtirpsta rankos ir pradeda gelt nugarą verysad.gif
Naktim jau kokie 9 mėnesiai neišsimiegu, be galo blaškosi tad miegam kartu. Ir koks ten miegas kartu su vaiku verysad.gif Bandžiau Melisos sirupo pagirdyt, nulis emocijų. Nieks nepasikeitė. Daviau homopatinių tablečių nuimančių nerimą, dirglumą, irgi nulis sveikų g.gif
Kai auginau pirmąjį atrodo kad vaiko neturėjau 4u.gif išsiparpdavom iki pietų nei zyzdavo, nei verkdavo šaunuolė buvo, o dabar kai gavau dovanėlę tai dieve padėk. Be mamos nei minutės schmoll.gif Gymdyt atrodo pagimdžiau normaliai, pati, be komplikacijų, niekuo nesikundžiam tai kas tada negerai g.gif
Papildyta:
Būdavo tokių naktų kad paguldžius vakare keltis supti reikėdavo kas 10 min.. ir niekas kitas ant rankų nepaims tik aš. Jei vyras paims klyklia visa gerklę. Tik paimu nurimsta kaip paspaudus kokį mygtuką ax.gif
Kartais taip stogas važiuoja blink.gif sau laiko išvis nebeturiu nei fitness4.gif nei nail.gif nei vacation4.gif
Atsakyti
o štai sako: nepratinkit vaiko prie rankų... prie supimo... prie savo lovos... o ką daryti? schmoll.gif paguldyti, išeiti ir laukti bambos išvaržos? mirksiukas.gif
Atsakyti
O siaube,tai kada tas vaikas uzaugs? blink.gif Jei cia paskaicius matau,kad dar ir metinukai durniuoja doh.gif Turejau vilti,kad menuo kitas ir vaikas susiprotes,o cia... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina111 @ 2006 07 01, 18:44)
O siaube,tai kada tas vaikas uzaugs?  blink.gif  Jei cia paskaicius matau,kad dar ir metinukai durniuoja doh.gif  Turejau vilti,kad menuo kitas ir vaikas susiprotes,o cia... mega_shok.gif

Na, 20-25 metai ir bus lengviau, pamatysi smile.gif.
O siaip dauguma sako, kad nuo kokiu 2-3 metu, jau labai lengva, lyginant su metinuku. Aisku, problemu visada yra, bet jos kitokios.
Atsakyti
man stogas irgi vaziuoja, mano zirziukui 8 men, kai gime spiege garsiausiai, ir dabar vakarais taip uzsiklykia, kad atrodo kaimynai galvoja kad as kazka darau tam vaikui. nori tik ant rankyciu ir viskas. o tikejaus tokio ramaus kaip angeliuko.... verysad.gif
Atsakyti
Paskaiciau as apie jusu vaikucius ir einu savo pabuciuoju biggrin.gif , nes galvojau, kad mano neramus vaikas, bet pasirodo - visiskai ramuuuuuuus blush2.gif .
Mano tai visada su manim: ir diena ir nakti thumbup.gif .Tai gal ir padeda jai nusiraminti, nes dukryte labai jautri ir reaguoja i kiekviena garsa ax.gif . Be to ciulptuko mes nepripazistam ir vienas nusiraminimo budas - mama su papuku biggrin.gif

Tai stiprybes jums ir daugiau bukite su vaikais (nu tiek, kad protas nenuvaziuotu bigsmile.gif )
Atsakyti