Tai aciu uz pasidalijima mintim. Dabar galiu pasakyt, kad tai ir buvo tik tos dvi naktys,kai dukryte pribudo. Kol kas tokiu staigmenu teveliam nepateike vidury nakties Bet keliasi jau su saule Ziema kelesi 7val., po to 6val., O paskutine savaite-5val. Pribunda ir uzsimerkus kuiciasi lovytej,buna,kad verciasi ant pilvuko ir mojuoja pakausiu Ka gi negali pykt,nes biolaikrodukas suveike.. Apie 6val. pavalgo ir dar nuluztam porai valandikiu. Bet mano nuomone kategoriska-nekaisioti kruties bet kuriuo paros metu del bet kokio zirzejimo Vat
vaikai auga ir dideja poreikis maisto ,tai nieko baisaus kad vaikai kelesi, jei nori valgyti ir duokit tai ryte ilgiau miegos ,manau yra paprasciau duoti valgyti negu valanda nesioti ir mama issibudina ir vaikutis ,bus blogiau jei vaikutis pripras nakti nemiegoti,nes labai sunku po to vel gryzti prie seno rezimo,jei mano mazius pradeda verkti tai duodu valgyti tai miegodamas uzvalgo ir buna ramu
QUOTE(asta.s @ 2006 05 16, 10:30)
Bet mano nuomone kategoriska-nekaisioti kruties bet kuriuo paros metu del bet kokio zirzejimo Vat
bet juk dauguma pediatrų ir mamų siūlo kuo dažniau vaikiuką glausti prie krūties, juk tu jam visas pasaulis, jis dar čia nieko nepažįsta tik tave, tik tavo širdelės plakimą, tik tavo šilumą
žinoma, tavo teisė rinktis, bet man žiauriai nuskambėjo tavo frazė gausi krūtį tris kartus per dieną ir net nenorėk daugiau
Paprasysiu atidziau kai kuriu mamyciu skaityti,ka rasiau,o ne rankioti pavienes frazes ir paistyti kokius tai vejus Kad butu aiskiau nei aisku dar karta nepatingesiu parasyti:
1. Dukryte buvo pribudus tik 2 naktis-tada buvom sunerime panesiojom tik karta.. Todel ir parasiau. Prasiau patarimo ir minciu del galimos pribudimo priezasties
2. Mazute pirma menesi maitinau pagal poreiki-o nakti kas 2-3val. pribusdavo. Veliau keltis nustojo
3. Dabar vel puikiai ismiega nakti-todel paaiskejo,kad tie pora pribudimu nesusije su maistu, o, kiek supratau, su skiepais.
3.As neteigiu,kad mano vaikas valgo TRIS KARTUS Kas cia per absurdas???!!!Skaitykit atidziau. Mano dukrytei jau 4men. Gal ji oru gyva?
Kokias cia kvailystes kai kas fantazuoja?!
4. Nesu pries maitinima pagal poreiki-esu pries kaisiojima kruti del kiekvieno zirstelejimo! O taip pat ir nakti-yra ne viena priezastis naktinio pribudimo. O pakisti kruti lengviausia.
5. Be to, maitinti bet kaip man grieztai uzdraude alergologe (vaiku alergolog.centro vedeja)-tik kas 3-3,5 val. del dukrytes alergijos-kad negautu per daznai pieno baltymo..
Na, ar paaiskejo kas ? Kiekvieno teise tureti savo nuomone, ziniu-tam ir parasiau,kad isgirsciau kitu patirti,bet nemaniau,kad bus taip iskraipyti mano zodziai
Nuomones daznai juk nesutampa-taip ir atrandama tiesa Negalima del to pykti...
O ir siaip dabar manau,kad paskubejau parasyt-problema isnyko po poros naktu-tiesiog esu linkus pasitarti net ir del smulkmenu, ypac jei jos susije su mano dukryte. Dabar jau viskas ciki!. Dar karta aciu toms parasiusioms mamytems,kurios buvo susidure su panasia situacija ir ju mintys man padejo nusiraminti
1. Dukryte buvo pribudus tik 2 naktis-tada buvom sunerime panesiojom tik karta.. Todel ir parasiau. Prasiau patarimo ir minciu del galimos pribudimo priezasties
2. Mazute pirma menesi maitinau pagal poreiki-o nakti kas 2-3val. pribusdavo. Veliau keltis nustojo
3. Dabar vel puikiai ismiega nakti-todel paaiskejo,kad tie pora pribudimu nesusije su maistu, o, kiek supratau, su skiepais.
3.As neteigiu,kad mano vaikas valgo TRIS KARTUS Kas cia per absurdas???!!!Skaitykit atidziau. Mano dukrytei jau 4men. Gal ji oru gyva?
4. Nesu pries maitinima pagal poreiki-esu pries kaisiojima kruti del kiekvieno zirstelejimo! O taip pat ir nakti-yra ne viena priezastis naktinio pribudimo. O pakisti kruti lengviausia.
5. Be to, maitinti bet kaip man grieztai uzdraude alergologe (vaiku alergolog.centro vedeja)-tik kas 3-3,5 val. del dukrytes alergijos-kad negautu per daznai pieno baltymo..
Na, ar paaiskejo kas ? Kiekvieno teise tureti savo nuomone, ziniu-tam ir parasiau,kad isgirsciau kitu patirti,bet nemaniau,kad bus taip iskraipyti mano zodziai
Nuomones daznai juk nesutampa-taip ir atrandama tiesa Negalima del to pykti...
O ir siaip dabar manau,kad paskubejau parasyt-problema isnyko po poros naktu-tiesiog esu linkus pasitarti net ir del smulkmenu, ypac jei jos susije su mano dukryte. Dabar jau viskas ciki!. Dar karta aciu toms parasiusioms mamytems,kurios buvo susidure su panasia situacija ir ju mintys man padejo nusiraminti
QUOTE(asta.s @ 2006 05 17, 11:08)
Paprasysiu atidziau kai kuriu mamyciu skaityti,ka rasiau,o ne rankioti pavienes frazes ir paistyti kokius tai vejus Kad butu aiskiau nei aisku dar karta nepatingesiu parasyti:
1. jei viskas taip greit išsisprendė tai valio
bet kadangi parašei problemą tai visos ir puolė tau patarti iš savo patirties. pati gal ne visai aiškiai išpradžių buvai parašius
3. o čia jau tu pati supratai pažodžiui kažkur rašei, kad kažkas susipykęs su humoro jausmu, bet kad ir pati viską supranti per daug tiesmukai juk nžn kiek kartų maitini, todėl tik primečiau kaip pvz. tavo frazei "nekaisioti kruties bet kuriuo paros metu del bet kokio zirzejimo"
tu pati pyksti, jei kitų mamų nuomonė nesutinka su tavąja. jei jau parašei čia savo problemas, tai būk kantri ir išklausyk visų pasisakymus. niekas čia su tavim nesipysta
Nuo 6mėn.sūnelis labai neramiai miega,nusispardo kad ir kaip apkamšytume ir zyzia,pradžioj galvojom kad dėl dantų, bet jau 3mėn.taip vyksta gal kam taip buvo?
QUOTE(Rituxx @ 2006 05 19, 10:13)
Nuo 6mėn.sūnelis labai neramiai miega,nusispardo kad ir kaip apkamšytume ir zyzia,pradžioj galvojom kad dėl dantų, bet jau 3mėn.taip vyksta gal kam taip buvo?
mano irgi pastoviai nusispardo, nesvarbu kaip gerai apkamšytas būtų kartais randu skersai lovos gulintį kojos tarp virbų įkištos būna ir surinka, ir lyg pazirzalioja. Paskui toliau miega. Tiesą sakant, nelabai kreipiu dėmesį. gal per miegus?
bet taip ir galvą susidaužo į groteles ir kojas nelabai suprantu dėl ko bus laimingiausia diena kai sūnus išmiegos ramiai visą naktį
mano sunus nemiega naktim nuo gimimo. jau pripratus,nors kartais labai ir nervina.kad ir sianakt,normaliai pradejau miegot nuo 5 ryto.visa ta laika turejau supti.o kad vaikas nenusispardytu reikia kaldrytes galus priristi prie groteliu,as to padaryti negaliu nes mano vaiko lovyte kelionine. bet jis taip ir nenusispardo
Sveika,
MAno maziukas irgi kai tik ismoko pats vartytis, tai nuo tuo laiko, net nezinau kiek kartu per nakti apsivercia As tai nekreipiu i tai per daugiausiai demesio, o kad nenusikapsytu as nkanciai rengiu specialu miegmaisiuka spardukams Labai geras daiktas Svarbiausia, kad ir kiek nusikapstytu, visiek nebuna nusiklojes ie nesusala
O del lobytes ir galvytes apsidauzymo ir maniskiui taip buvo, bet kai nusipirkau lovyte-manieza (jis medziaginis) tai viskas super Ir galvyte sveika ir miegelis geresnis
MAno maziukas irgi kai tik ismoko pats vartytis, tai nuo tuo laiko, net nezinau kiek kartu per nakti apsivercia As tai nekreipiu i tai per daugiausiai demesio, o kad nenusikapsytu as nkanciai rengiu specialu miegmaisiuka spardukams Labai geras daiktas Svarbiausia, kad ir kiek nusikapstytu, visiek nebuna nusiklojes ie nesusala
O del lobytes ir galvytes apsidauzymo ir maniskiui taip buvo, bet kai nusipirkau lovyte-manieza (jis medziaginis) tai viskas super Ir galvyte sveika ir miegelis geresnis
visi požymiai kuriuos parašėt tinka ir mums ..mes taijp nuo gimimo..skersas lovoj, ant pilvo ir ant kelių..dar kojas įmanoma užklot, bet rankų neverta net bandyt..papraščiausiai nakčiai šilčiau aprengiu, kad nebūtų nuogas i nekreipiu dėmesio..gyvas padarėlis, kaip nori taijp miega
QUOTE(motinyte @ 2006 05 19, 18:23)
visi požymiai kuriuos parašėt tinka ir mums ..mes taijp nuo gimimo..skersas lovoj, ant pilvo ir ant kelių..dar kojas įmanoma užklot, bet rankų neverta net bandyt..papraščiausiai nakčiai šilčiau aprengiu, kad nebūtų nuogas i nekreipiu dėmesio..gyvas padarėlis, kaip nori taijp miega
mano irgi labai neramiai miega,nusispardo,skersas lovoj,kartais ant pilvelio,kartais ant manes kojytes susikrauna-miega kartu su manim ,tai pizamyte aprengiu kad nesusaltu,bet nera visos nakties ismiegojes nuo gimimo
beje motinyte musu vaikiukus skiria tik viena dienele.