Negaliu suprasti to keisto isitikinimo,kad kudikis isalksta nakti ?
Nejaugi mamytes nepastebejot,kad isalkusio kudikio niekuo nenuraminsi (bent jau mano,tai tikrai)-nei ciulptukas,nei panesiojimas nepades.. Pagal tai ir sprenziu,kad ne del maisto mano dukryte nakti pribudo-nebutu nurimus nuo panesiojimo, o tuo labiau ryte syspsojusis
Tikrai nemanau,kad 3men kudikiui butina naktim valgyt
As nekalbu apie naujagimius,kurie dar neskiria dienos nuo nakties. Normalu,kad kai kurios mamytes prie kiekvieno naktinio suzirzejimo kisdamos kruti padaro sau meskos paslauga-manau,kad salyginis refleksas garantuotas
Kudikelis butinai nakti pribus!! Na,bet jei joms patinka kelinetis-tai liux. Suprantu,kad pirmais menesiais tingisi pravirkusi kudiki nakti panesiot-juk pakisai kruti ir problemos nera
Be to zinau tokiu atveju,kai kudikeliai istisom naktim ciunkaliojo kruti-tai tikrai nieko bendro neturi su alkiu
Sianakt mano dukryte puikiausiai nakti parpe
Ir kaip gi ji cia nakti neisalko ?!!!
Gal reikejo prikelt ir per prievarta pamaitint-cia kai kurioms mamytems patiktu
Ir kokius 3-4 kartus
!Juk dukrytei tik 3,5men.!! Na,as cia juokauju,zinoma...
Galbut mano vaikas tiesiog ramus-tfu,tfu,tfu.. Arba jai atsirades dienos-nakties ritmas
Matyt, yra zmogeliuku,kuriems pavalgyt norisi dazniau
?Net nezinau..Tiesiog man sunku daryt isvadas pagal savo patirti. Nors mano mama sako,kad zmogus nesutvertas naktim valgyt
Dar kilo mintis,kad dukryte galejo pribust tas naktis del skiepo
Mamos,auginkit savo stebukliukus taip,kaip jums atrodo teisingiausia,tik nevaizduokit visaziniu ar tobulu
Visi kudikeliai SKIRTINGI,todel man niekas neirodys,kad mano dukrytei staiga is niekur nieko nakti prisireike pavalgyt
Niu,ziuresiu,kaip bus toliau..Maziukams kartais viskas apsivercia aukstyn kojom ir tai nieko bendro neturi su trenazu