Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

Be to nesuprantu tokiu zmoniu,kaip Rucelie-nei ji zino tikraja priezasti,nei ka. Svarbiausia uzsipulti ir visai nepagristai kaltinti schmoll.gif
Atsakyti
Žinok maniškis kokių dviejų mėnesių irgi jau išmiegodavo beveik visą naktį, o po to pradėjo atsibudinėt... Nu bet aš tai tinginė, papą įkišdavau blush2.gif ir toliai ramiai miegodavau, tai patart nelabai galiu. Gal čia tik porą kartų, ir paskui nebesikels unsure.gif Gal bent arbatytės kokios ar vandenuko pabandyk pasiūlyt...
Nors šiaip tai mano patirtis nepaguostų... Artėjant pusmečiui pradėjo dar dažniau keltis, ir ne visada pavalgyt, kartais tik tam, kad truputį pasuptum g.gif Paskui dantukai... keliasi dabar 4-8 kartus per naktį blink.gif Nu ir ką, laukiu, kol dantys nustos kankint, o tada po truputį pradėsiu ir nuo maitinimų atpratint naktį doh.gif Įtariu bus vargo, tai kol kas tik morališkai ruošiuos ax.gif

Šiaip tai tu pati geriau matai, ko vaikui reikia, ir tikrai nesutinku, kad būtinai valgyt nori.. gal šiaip artumo, gal ką suskausta, daug priežasčių gali būt, nors jei tai periodiškai kartosis, tai tada susimąstyčiau, kad gal tikrai alkana unsure.gif

Ir dar... dėl to tingėjimo maitint... nu nesąmonė schmoll.gif Taigi jei netingi valandą nešiot, tai tikrai netingėtų ir pamaitint doh.gif Pvz aš tai tingiu nešiot, tai pastoviai noriu duot valgyt ir lai eina miegot, nu bet niekaip - jei nenori, neima, tai tik dar labiau sunervinu rolleyes.gif Ir dar, nieko nėra blogo mamos nore išsimiegot... Aš kartais gailiuosi, kad pastoviai naktim papą grūsdavau (atsiprašau už išsireiškimą), nes galbūt dėl to dabar naktim retai kada ir tris valandas nepabudęs išbūna (nors dieną kas 3-4val valgo), ir tikrai ne iš alkio, o iš įpratimo. O aš vis tingiu griežtesnių priemonių imtis, nors kartais tikrai pavargstu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievius: 05 gegužės 2006 - 10:43
Ir man taip buvo, kad nuo mėnesio išmiegodavo naktį nuo 22 iki 6, paskui kai mažiui buvo 3,5 mėn. mes išvažiavom į tolimą kelionę ir visas miegas sutriko. Aš iš pradžių galvojau, kad tai dėl kelionės, kad grįšim namo ir viskas susitvarkys, bet deja...tai tęsiasi iki šiol, o jam jau 11 mėn. Būna, kad išmiega visą naktį, o būna (kaip šiąnakt) nuo 22 pamiegojo iki 23.30, o paskui kas valandą, tai atsigert, tai soskės, tai ant rankyčių, nors nedažnai taip būna, bet kai užeina doh.gif Ir tikrai ne valgyt nori. Dažniausiai per naktį pabunda apie 3 kartus, aš jau pripratau ir skaitau, kad tai normalu ir tik meldžiuosi, kad nesibudinėtų kas valandą verysad.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad ir kitokiu nuomoniu yra!!! Gal as ir griezta mama,bet visa pirma menesi pratinau dukryte miegoti lovytej,keldavausi daugye kartu, maitindavau,bet guldydavau i lovyte,na nebent paryciui retkarciais nuluzdavom apsikabine. Gal del to nebuvo jokiu problemu su uzmigimu-paguldom i lovyte,paglostom,uzdarom duris ir viskas.. Man nepriimtinas tas kruties ciunkimas visa nakti.Bet tikrai toleruoju kitu mamyciu "naktine taktika" biggrin.gif Cia jau kaip kam geriau.. As jau nestumo metu buvau apsisprendus,kaip elgsiuos-taip ir as issimiegu,ir dukryte paiilsi,o artumo dienos metu per akis smile.gif Visa laika skiriu jai. Vat, kai ta iprasta tvarka pasikeite,nezinojau,ka manyt,kaip elgtis verysad.gif . Jei mazyte nakti nesikele jau 2.5men,tai net mintis nekilo,kad viduri nakties uzsimane valgyt. Zinoma,gal imtu kruti-tik neaisku,ar del to,kad valgyt nori,ar del noro pabut kartu. O veliau jau gali kiekv. nakti to noret g.gif Siaip nemanau,kad musu zmogeliuku vienintelis noras siam pasauli-valgyt. Gal susapnavo ka nors,gal suskaudo. Zodziu, nusprendziau dar palaukti ir pasebeti. Kaip kazkas cia sake-"treniruoti' lotuliukas.gif
Papildyta:
aciu Ieviui ir Oksanulei uz protingas mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai pasiulyciau leliukui kai prabunda nakti ir neori duoti pieniuko, pasiulyti vandenuko ax.gif
Na bent jau as taip darau ir is savo patirties galiu pasakyt, kad tikrai nieko cia blogo nenutinka, jei nakti nenori duoti pienelio. rolleyes.gif
Paprasciausiai su laiku leliukas supranta ir pripranta, kad valgyt nakti nebereikia rolleyes.gif
O nubutsi nakti gali tikrai del labai ivairiu priezaciu, gal ka suskauda, gal nugulejo rankyte ar dar ka nors, manau mamytei paciai geriau matosi kas yra, o ne mum kurios sedi uz pc ekrano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2006 05 05, 14:32)
As tai pasiulyciau leliukui kai prabunda nakti ir neori duoti pieniuko, pasiulyti vandenuko  ax.gif
Na bent jau as taip darau ir is savo patirties galiu pasakyt, kad tikrai nieko cia blogo nenutinka, jei nakti nenori duoti pienelio.  rolleyes.gif
Paprasciausiai su laiku leliukas supranta ir pripranta, kad valgyt nakti nebereikia  rolleyes.gif
O nubutsi nakti gali tikrai del labai ivairiu priezaciu, gal ka suskauda, gal nugulejo rankyte ar dar ka nors, manau mamytei paciai geriau matosi kas yra, o ne mum kurios sedi uz pc ekrano  mirksiukas.gif

as apie tai jau seniai galvojau,manau reiks pradet duot vandenuka arba arbatele nakti,prabundakelis kart ir aplamai labai neramiai miega,blaskosi. doh.gif
Atsakyti
Maniskis valgo naktimis nuo pat gimimo. Tik dabar yra toks skirtumas, kad naktim miinuko jis nenori, o geria sultikes ir tai daro kas 3val. doh.gif
Atsakyti
juk ne 3 mėn kūdikį vandenuku naktį girdyti...išvis iki pusės metų niekas nerekomenduoja vandenuku gidryti...asta.s, na ir kias kad kasnakt norės - juk visi tokio amžiaus kūdikiai naktį valgo...spręsk pati, bet tikrai normalu kad 3mėn vaikas naktį IŠALKSTA. ir jau tikrai ne vandenuku 3mėn lelių girdyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 05, 15:46)
juk ne 3 mėn kūdikį vandenuku naktį girdyti...išvis iki pusės metų niekas nerekomenduoja vandenuku gidryti...asta.s, na ir kias kad kasnakt norės - juk visi tokio amžiaus kūdikiai naktį valgo...spręsk pati, bet tikrai normalu kad 3mėn vaikas naktį IŠALKSTA. ir jau tikrai ne vandenuku 3mėn lelių girdyt  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 05, 15:46)
juk ne 3 mėn kūdikį vandenuku naktį girdyti...išvis iki pusės metų niekas nerekomenduoja vandenuku gidryti...asta.s, na ir kias kad kasnakt norės - juk visi tokio amžiaus kūdikiai naktį valgo...spręsk pati, bet tikrai normalu kad 3mėn vaikas naktį IŠALKSTA. ir jau tikrai ne vandenuku 3mėn lelių girdyt  schmoll.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif ir visiškai nesuprantu mamos, kuri neduoda naktį kūdikėliui valgyt, "kad neįprastų" ... blink.gif šuniukus reikia treniruot nuo mažens, ne kūdikėlius doh.gif
Atsakyti
Na va ir mano nuo dviejų mėnesių išmiegodavo visą naktį, o dabar nuo 3 men. keliasi 4 val. ryte.Kartais kai labai noriu miego paduodu soskytę ir ji užmiega. ax.gif
Bet dažniausiai keliuosi ir darau mišinuką(aš gi vis bijau kad mažai svorio priaugs biggrin.gif ), bet kol gryštu su tuo mišinėliu ji jau miega doh.gif
Tai vat aš ją ir pažadinu, kad nebūtų mao darbas veltui ir ryte ilgiau miegotų.
Naktį tai dar nieko galiu atsikelt, nu bet kad ryte keliasi 6-7 val. tai nervina.Oper nėštumą įpratau pamiegot iki pietų, nugi galėjo ir ji prie to priprast, bet neeee... soske.gif
Atsakyti
Mano dukyte beveik iki 6 men. ismiegodavo nuo 8val. iki 6 ryto be jokiu atsibudimu. O paskui po truputi karta per nakti prabusdavo, paskui du, o dabar kiekviena nakti tris kartus biggrin.gif Dabar virsutiniai dantukai dygsta, todel jai matyt nesmagu, bet tikiuosi po truputi vel prades geriau miegoti. 4u.gif Nors nemanau, kad cia labai ka padarysi... kiekvienas kudykis kitoks thumbup.gif
Atsakyti