Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

QUOTE(sonatik @ 2006 04 27, 07:35)
1 men. kūdikis labai neramus. Atrodo, kad nuolat nori valgyti. Maitinu pati. Maniau, kad trūksta pieno. Tačiau net nutraukus apie 100 gr. ir sumaitinus (gydytoja sakė, kad tiek pieno vienam kartui turi užtekti), jis arba toliau verkia, arba miega labai trumpai 30-60min. ir vel reikalauja valgyti. Kitais budais nuraminti labai sunku. Kartais padeda ilgas nešiojimas ir supavimas ant rankų

Turėjom ir mes tokių bėdelių. Greičiausiai tai pilviukas, galiu pasakyti tik viena, kad tai praeina. Mums suėjo 10 savaičių ir skausmai dingo, nors ir dabar vaikas ne iš ramiųjų, bet taip isteriškai neklykia iš skausmo. unsure.gif
Atsakyti
maniškis taip pat neramus, užmiega tik supamas ant rankų, o kai tik paguldau, prabunda po kokių 10 minučių.
Atsakyti
Mūsų mažylę taip pat kamuoja pilvo skausmai:verkia iki pamėlynavimo.Visko išbandėm:ir vienokius lašiukus,ir kitokius lašiukus,ir pankolio arbatėlę,bet - nieko.Sako,kad po triejų mėnesių turi praeiti,tai dabar guodžiu save,kad dar liko mėnesiukas.Kai kūdikiui skauda,jaučiuos tokia bejėgė,kad negaliu palengvinti skausmo savo vaikeliui. verysad.gif Nors imk ir verk kartu. verysad.gif
Atsakyti
Labai dziaugiausi,kad mano dukrele nuo menesio ismiegodavo visa nakti (nuo 22 iki 7val) thumbup.gif Dabar jai 3.5men. ir jau ne pirma naktis pribunda 3 ar 4val. keliasi irgi jau ne septinta,o sesta. Bet tas gal normalu,nes svinta anksciau,bet kokio velnio ji viduri nakties mane eme kankint,tai neturiu zalio supratimo g.gif .Valgyt duoti nenoriu,kad neiprastu kelinetis del maisto. Todel kokia valanda nesioju as arba vyras,pakeiciam pampersa,o ji zirzia doh.gif Ryte akiu neatplesiu,o ji juokiasi lyg niekur nieko. Negaliu net supykt. Gal kam buvo panasiai? O gal ir konkretesnes priezastis atrado? Aciu.
Atsakyti
taigi valgyt vaikas nori doh.gif auga, ir maisto daugiau reikia...metų laiko vaikas tai suprantu kad jau valgyti naktį negauna, o čia...per maža dar tokiems "treniravimams" doh.gif mažutė dar, duok vaikui valgyt schmoll.gif
Atsakyti
Nu,nemanau.. Kai ji valgyt nori,tai nezirzia,o verkia normaliai..O kad auga,tai suprantu-juk dienos metu didinamas maisto kiekis. Gal vakare reiketu daugiau duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.s @ 2006 05 05, 09:18)
Nu,nemanau.. Kai ji valgyt nori,tai nezirzia,o verkia normaliai..O kad auga,tai suprantu-juk dienos metu didinamas maisto kiekis. Gal vakare reiketu daugiau duoti  g.gif

mano vaikas iki kokių pusės metų išvis kas 3val valgė - tiek dieną, tiek naktį, o paskui iki metų dukart per naktį dare valgė. juk KŪDIKIS, nesuprantu kodėl tu tokią mažą jau apsiimi treniruoti, pratinti prie visos nakties g.gif tingi maitinti?
Atsakyti
be to,nesisypsotu pribudus, o reikalautu valgyt g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 05, 11:22)
mano vaikas iki kokių pusės metų išvis kas 3val valgė - tiek dieną, tiek naktį, o paskui iki metų dukart per naktį dare valgė. juk KŪDIKIS, nesuprantu kodėl tu tokią mažą jau apsiimi treniruoti, pratinti prie visos nakties  g.gif tingi maitinti?

Nelabai suprantu,apie kokias treniruotes kabat? Vaikiukai skirtingi.O prie ko cia "tingi"?
Atsakyti
Mano aštuonių mėn dukra tris - keturis kartus prabunda - tai visai normalu. Vaikui norisi saugumo ir mamos krūties. O vietoj to kad nešiojat valandą ir visi kartu kankinatės - duokit krūtį, prisiglauskit ir saldžiai miegokit. Sėkmės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatik @ 2006 04 27, 08:35)
1 men. kūdikis labai neramus. Atrodo, kad nuolat nori valgyti. Maitinu pati. Maniau, kad trūksta pieno. Tačiau net nutraukus apie 100 gr. ir sumaitinus (gydytoja sakė, kad tiek pieno vienam kartui turi užtekti), jis arba toliau verkia, arba miega labai trumpai 30-60min. ir vel reikalauja valgyti. Kitais budais nuraminti labai sunku. Kartais padeda ilgas nešiojimas ir supavimas ant rankų

Kėdikis pienelį greitai suvirškina, todėl vėl nori valgyt. Kas pusvalandį maitinti pirmais mėnesias yra labai normalu. Maitinu jau antrą vaiką krūtimi, todėl puikiai žinau. Tik nepasimeskit, pamaitinkit dažniau, pieno prisigamins, kiek reikia. Svarbu ramybė ir dažnas maitinimas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2006 05 05, 11:37)
Mano aštuonių mėn dukra tris - keturis kartus prabunda - tai visai normalu. Vaikui norisi saugumo ir mamos krūties. O vietoj to kad nešiojat valandą ir visi kartu kankinatės - duokit krūtį, prisiglauskit ir saldžiai miegokit. Sėkmės. bigsmile.gif

Aciu uz nuomone. Gal per anksti supanikavau,nes tokiu kelimusi buvo tik du ax.gif Kadangi si naktis buvo kitokia ir man,ir vyrui,tai nusprendziau parasyt. O del mazytes man niekas nesunku biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas kitokiu nuomoniu turi? Prasyciau parasyt mamytes,kuriu kudikeliai eme keltis nakti,nors pries tai jau ismiegodavo. Idomi kitokia patirtis.
Atsakyti