Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

Mano mažiukas irgi kūkčioja, o kartais ir garsiai pratrūksta verkt. Paglostau, pabučiuoju ir toliau kaip niekur nieko miegam. Sapnuoja mažiukai kaip ir suaugę. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 17 balandžio 2006 - 21:34
oi, mano tai dažnai. Šoku, puolu ramint - o vaikas net nepabudęs sau ramiai toliau miega doh.gif tai nelendu prie jo, nežadinu tongue.gif
Atsakyti
maniske irgi taip kukcioja, ipac naktim. Pirmomis naktimis tai taip ir lakstydavau prie lovytes. Dabar jau i tokius garsus nebekreipiu demesio ir ramiai miegu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2006 04 14, 00:20)
Sveikos mamytes  biggrin.gif

Mano maziukas kartais miegodamas pradeda kukcioti. Niekaip nesuprantu kas cia gali buti?  g.gif
Ir pavalges buna, ir lyg nieko neskauda, nes toks kukciojimas labai idomus. Toks vaizdas,kad vaikas kazka sapnuotu...  unsure.gif
Nes kai kukciojo bandziau pazadint, niekaip neprabudo, o prabudes sypsotis pradejo  blink.gif Net nesupratau kas ten jam buvo  4u.gif
Gal sakau cia nuo per didelio dukimo ir per diena patirtu ispudziu  g.gif

Kazkaip neramu. Gal ko nepastebiu  unsure.gif

Gal kam dar taip buvo nutike?

Mano suneliui dabar 8 men. Kazkur 4 menesius jis taip kukciodavo per sapnelius. taciau dabar dingo tas kuciojimas. Nemanau, kad turetum labai jaudintis.
Atsakyti
mano mazius taip pat neramiai miega,blaskosi,vartosi,stoja keturiom doh.gif ,irtaip jau beveik mienuo g.gif
Atsakyti
Mes irgi gulames ir nezinom,kokios nakteles sulauksim,kartais tenka tik ciulptuka idet,kartais taip isiverkia,kad nieko nenori...dantys tai lenda vienas po kito,kaip grybai po lietaus,tai ir kenciam nurasydami visa nerima jiems...matau,visu tokia panasi dalia
Atsakyti
1 men. kūdikis labai neramus. Atrodo, kad nuolat nori valgyti. Maitinu pati. Maniau, kad trūksta pieno. Tačiau net nutraukus apie 100 gr. ir sumaitinus (gydytoja sakė, kad tiek pieno vienam kartui turi užtekti), jis arba toliau verkia, arba miega labai trumpai 30-60min. ir vel reikalauja valgyti. Kitais budais nuraminti labai sunku. Kartais padeda ilgas nešiojimas ir supavimas ant rankų
Atsakyti
sunku pasakyti kas tokiam mažiukui negerai g.gif gal pilvelį raižo, gal duria kas.
labai panši tema jau yra atidaryti, gal pasiskaityk čia, gal padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 27 balandžio 2006 - 07:54
Man irgi taip buvo. Menesio laiko gal 3 savaiciu prasidejo labai dideli verkimai. Man irgi atrodydavo, kad nori valgyti ir kad pieno truksta. Ir nuolat duodavau. Tikrai jiems ne valgyt norisi, o nusiraminimo. Tik prie papulio jie nurimsta. Greiciausiai tavo leliukui, kaip ir maniskiam pilvuko bedos prasidejo. As irgi ispradziu duodavau ta papuli. o jis tik prirydavo ir dar labiau ta pilvuka skaudedavo. Tai pakaitom su vyru nesiodavom. Kantrybes tau. Man vienintelis kas padedavo, tai suriesdavau kojytes prie pilvo, nes kitaip dujos nepasisalindavo. Na o mano suneliui jau 3 menesiai pilvukas kaip ir maziau kamuoja, nors dar buna, buna. Bet vis tiek neramus ir verkia. Visi ramina kad tuoj praeis, bet kiek zinau kitiems iki metu tie verkimai nepraeina. Tai va ir verkiu kartais kartu su maziuku, nes stogas ciuozia nuo nezinojimo ka ir daryti. Maniskiam tai ir nesiojimas nepadeda. Pavydziu toms kurios nesioja ir nieko nesako. As visokiom pozom nesioju ir nieko. Kelias minutes ramu ir vel i dudas. Tai va kad Dievulis duotu mums kantrybes ir kaip nors istversim. Sekmes tau. Va jau maniskis jau dudas leidzia verysad.gif
Atsakyti
Mūsų mažė buvo labai nerami pirmą mėnesį, nes pilvuką skudėjo. Tai aš jos nuo rankų nepaleidau.Ištisas dienas nešiojau nei į tualetą, nei pavalgyt nieko negalėjau.Laukdavau kada vyras iš darbo gryš ir ją paims. Net dvidešimt kilogramų numečiau(bet man tai į naudą) tiek kad depresiją buvo jau nuo nepailsejimo ir taip piena praradau, pervargau. verysad.gif
Atsakyti
gal pilvukas? g.gif būna, kad mažuliukai miega trumpai ir dažnai nori valgyti. Mano pyplys miegodavo po 15-30min, bet mum kitos problemos būdavo.
Atsakyti
Labas mums tokie neramumai buvo susije su pilvuko diegliukais . Po 3 menesių savaime praejo , o iki 3 mėn išbandėme viską , netgi ligoninėje gulėjome.
Kantrybės ir stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti