Sveikos,
sakykite turint elektrine orkaite, kepti pyragus reikia per viduriuka, ir nustatyti kepima tiek is virsaus ir apacios..?
Agrastų ir migdolų pyragas
125 g minkšto sviesto
200 g cukraus
3 dideli kiaušiniai
75 g miltų
75 g maltų migdolų
¾ a.š. kepimo miltelių
350 g agrastų
35 g migdolų plokštelių
1 šaukštas cukraus pudros užbarstymui
Sviestą gerai išmaišyti su 125 g cukraus, maišyti, atseit kol pabala, (man paprastai nepabala labiau negu buvo blyškus, o tuo labiau neišputoja nė padidėja tūris, bet dažniausiai receptuose rašo, kad taip turi nutikti).
Į sviestą cukrų dėto po vieną kiaušinį vis gerai išmaišant,
Sudėti maltus migdolus (naudojau kapotus, nes man patinka kai yra gabaliukai), sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais (dėja truputį daugiau miltų).
Supilti į skardą. Ant viršaus užberti agrastus, perpjautus pusiau ir sumaišytus su likusiu cukrumi.
Kepti 190C apie 30-40 min. 10 min iki kepimo pabaigos užberti ant viršaus migdolų plokštes (nebėriau, nes neturiu tokių). Ar iškepę, tikrinti įsmeigiant peilį- jis turi išsitraukti neaplipęs tešla. Bekepdami agrastai nuskęsta ir tolygiai pasiskirsto.
is cia: http://www.7ravioli....lu-pyragas/html
Citrininis varškės pyragas
400g varškės
400 g miltų
250g cukraus
4 kiaušiniai
1 v.š sviesto
2 a.š kepimo miltelių
1 citrina
sviestą ištrinti su 100 g cukraus,sudėti varškę ir gerai išmaišyti.Citriną nuplauti ir nenuluptą supjaustyti,išimti sėklas ir sutrinti plakikliu iki vientisumo.Išplakti kiaušinius su likusiu cukrumi ir supilti į varškę,supilti susmulkintą citriną ir viską gerai išmaišyti.Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į varškės masę.Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 40 min 200c.
400g varškės
400 g miltų
250g cukraus
4 kiaušiniai
1 v.š sviesto
2 a.š kepimo miltelių
1 citrina
sviestą ištrinti su 100 g cukraus,sudėti varškę ir gerai išmaišyti.Citriną nuplauti ir nenuluptą supjaustyti,išimti sėklas ir sutrinti plakikliu iki vientisumo.Išplakti kiaušinius su likusiu cukrumi ir supilti į varškę,supilti susmulkintą citriną ir viską gerai išmaišyti.Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į varškės masę.Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 40 min 200c.
aš dažnai gaminu pagal šį receptą http://sokiaivirtuve...jasinfo.lt/215/
Persikų pyragą su švelniu grietinės kremu, vietoje persikų galima dėti obuolius. Pyragas dregnas, su švelniu kremu, purus ir minkštas. Skanus valgyti ir kitą dieną
Persikų pyragą su švelniu grietinės kremu, vietoje persikų galima dėti obuolius. Pyragas dregnas, su švelniu kremu, purus ir minkštas. Skanus valgyti ir kitą dieną
QUOTE(poniajurate @ 2014 08 31, 20:57)
Agrastų ir migdolų pyragas
125 g minkšto sviesto
200 g cukraus
3 dideli kiaušiniai
75 g miltų
75 g maltų migdolų
¾ a.š. kepimo miltelių
350 g agrastų
35 g migdolų plokštelių
1 šaukštas cukraus pudros užbarstymui
is cia: http://www.7ravioli....lu-pyragas/html
125 g minkšto sviesto
200 g cukraus
3 dideli kiaušiniai
75 g miltų
75 g maltų migdolų
¾ a.š. kepimo miltelių
350 g agrastų
35 g migdolų plokštelių
1 šaukštas cukraus pudros užbarstymui
is cia: http://www.7ravioli....lu-pyragas/html
Labai panašus yra toks (paprastas, bet tikrai neprastas ):
http://www.beatosvir...m-ir-migdolais/
Gal kas patartų, kur Vilniuje pigiausia galima maltų migdolų įsigyti?
panelės, reikia skubaus atsakymo... ar galima bulvių krakmolą pakeisti kukurūzų? kur gyvenu nėra pirkti bulvinio. kepsiu obuolių pyragą
QUOTE(yoyota @ 2015 08 18, 19:22)
panelės, reikia skubaus atsakymo... ar galima bulvių krakmolą pakeisti kukurūzų? kur gyvenu nėra pirkti bulvinio. kepsiu obuolių pyragą
Žinoma, kad galite. Dar geriau
aciu
Mielinis pyragas su cinamonu
Kaip pagaminti
Semiuosi patirties is jos, dar nebuvo taip, kad nesigautu.
Skanaus
Kaip pagaminti
Semiuosi patirties is jos, dar nebuvo taip, kad nesigautu.
Skanaus
Gal kas nors bandėt tokį? Paskaičiau, kažkaip įtartinai atrodo...
http://www.moteris.l...u.d?id=69159130
http://www.moteris.l...u.d?id=69159130
QUOTE(Rinesa @ 2015 10 02, 10:22)
Gal kas nors bandėt tokį? Paskaičiau, kažkaip įtartinai atrodo...
http://www.moteris.l...u.d?id=69159130
http://www.moteris.l...u.d?id=69159130
Skonio reikalas, man tai nepatiko, bet kiti megsta tokius pyragus, pabandykit gal per puse maziuka issikepti
O tai koks jis gaunasi? Panašus į normalų pyragą?