QUOTE(fleer @ 2011 01 30, 18:10)
O sakykit prasau, jus silikonine forma tepat aliejumi? as kepiau pora kartu, pirma netepiau, pridege, 2 patepiau labai plonai, irgi pridege
ir kai iskila per viduri labiau, tai apvirtus, gaunas toks dugnas nelygus? na as tik pradedu cia kepti, gal kokiu paslapciu nzn, pasidalinkit
As pirmais kartais apsidraudimui tepdavau sviestuku forma (silikonine). Pas mane toks kaip ziedas. Paskui tik pravalydavau svariu, dregnu ranksluostuku ir daugiau netepdavau, nes paciam kekse daug riebalu ieina, tai iskrenta gerai. Man pirma karta kepant toki keksa, tai kepiau metalinej formoj. Isverciau, ir liko puse kekso ant dugno
nu bet nieko, suvalgem. Taip, jis iskyla su kalneliu, bet paskui man kazkaip susileidzia jis. Nors kai staciakampej formoj kepiau, tai ir liko kalnas, bet as isvertus ji, vel atsatciau taip, kaip buvo formoj, o va jau kur su rastu mano apvali silikonine forma, tai apsivercia normaliai, nes tas gauburys susileidzia. Nu as cia ir primaliau