Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

Aš kepiau su paprastu augaliniu aliejumi. Gal ir galima keisti, nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 12 22, 01:43)
tai zodziu reikia tureti grazia forma ir iseis keksiukai puikus  tongue.gif o jei kepat tik tame popierelyje tai iseis subliuske, nors ir kelis tuos popieriukus desit  smile.gif


du kartus kepiau keksiukus paprastose popierinėse formelėse ir niekas nesubliuško, gavosi normali keksiukų forma, nors tešla buvo pakankamai skysta
Atsakyti
Labai daug nuostabių receptų, o kurį rekomenduotumėt pradedančiai keksų kepėjai, kad nenusivilti blush2.gif iki šiol esu bandžiusi tik blush2.gif keksą iš pakelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2011 01 25, 10:25)
Labai daug nuostabių receptų, o kurį rekomenduotumėt pradedančiai keksų kepėjai, kad nenusivilti  blush2.gif  iki šiol esu bandžiusi tik  blush2.gif  keksą iš pakelio  doh.gif


rekomenduoju Rugiagėlės negriuką thumbup.gif
sumakaluoti jį labai paprasta, o skonis puikus
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 01 24, 22:03)
nuo citrinos sulciu irgi neturejo vidus neiskilti.. o jie zali buvo viduj ar susmege?

Iskept tai sikepe, bet susmege 4u.gif As galvoju, kad tesla perskysta padariau biggrin.gif
Atsakyti
Atnesu savo keksiukus su melynem. Kepiau pagal Vaidulkos receptuka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas atsakys .kas kepet " rugiageles 26" "negriuka ar nepersaldu 2 stikl. cukraus ir plius sokoladas? sokolado kaip ir noretus, gal jausis toks sokoladinis, tai gal tada cukraus pamazint ?aciu

Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
2 dideli saukstai kakavos,
trys saukstai vandens,
~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).

Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 01 26, 09:37)
gal kas atsakys .kas kepet " rugiageles 26" "negriuka ar nepersaldu 2 stikl. cukraus ir plius sokoladas? sokolado kaip ir noretus, gal jausis toks sokoladinis, tai gal tada cukraus pamazint ?aciu

Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
2 dideli saukstai kakavos,
trys saukstai vandens,
~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).

as daznai ji kepu, jis tapo megstamiausiu mano seimos ir draugu pyragu thumbup.gif
sokolado nededu, bet cukraus siek tiek pamazinu, na nuo stiklines po kokius kelis valgomus saukstus nuimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 01 26, 10:37)
gal kas atsakys .kas kepet " rugiageles 26" "negriuka ar nepersaldu 2 stikl. cukraus ir plius sokoladas? sokolado kaip ir noretus, gal jausis toks sokoladinis, tai gal tada cukraus pamazint ?aciu

Nieko nemažinu tame recepte schmoll.gif Tikrai nepersaldu, juk dedas karti kakava, aš dar alkoholio įpilu.. Vienąkart kepiau su šokoladu, skirtumo nejaučiau, tad dabar visad kepu be šokolado, o šokoladu aplydau viršų, tada jis būna toks ale tršakus wub.gif žodžiu patys patys mėgiamiausi mūsų šeimos keksiukai thumbup.gif
Papildyta:
Beje, prieš keleta dienų kepiau Sonatinos Uogų (vaisių) - grietinės keksiukus ( http://www.supermama...p;#entry5037127 ) į vidų dėjau koservuotus persikus: user posted image
.. tai ką galiu pasakyt, skanu rolleyes.gif , tik man kaip visad drėgnesnių norėtųs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2011 01 26, 15:58)
as daznai ji kepu, jis tapo megstamiausiu mano seimos ir draugu pyragu  thumbup.gif
sokolado nededu, bet cukraus siek tiek pamazinu, na nuo stiklines po kokius kelis valgomus saukstus nuimu  rolleyes.gif


"negriukui"
o naudojat stiklines po 200 ml. ar 250 ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 27 sausio 2011 - 08:32
Sveiki, gal zinote kur galeciau isigyti pigiu tu keksiuku popiereliu?;D ir kur jus isigijote keksiuku formas kepimui?;D
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 01 27, 08:32)
"negriukui"
o naudojat stiklines po 200 ml. ar 250 ml

po 250
Atsakyti