Aš kepiau su paprastu augaliniu aliejumi. Gal ir galima keisti, nebandžiau
QUOTE(Liusii @ 2010 12 22, 01:43)
tai zodziu reikia tureti grazia forma ir iseis keksiukai puikus o jei kepat tik tame popierelyje tai iseis subliuske, nors ir kelis tuos popieriukus desit
du kartus kepiau keksiukus paprastose popierinėse formelėse ir niekas nesubliuško, gavosi normali keksiukų forma, nors tešla buvo pakankamai skysta
QUOTE(Vienadienė @ 2011 01 25, 10:25)
Labai daug nuostabių receptų, o kurį rekomenduotumėt pradedančiai keksų kepėjai, kad nenusivilti iki šiol esu bandžiusi tik keksą iš pakelio
rekomenduoju Rugiagėlės negriuką
sumakaluoti jį labai paprasta, o skonis puikus
QUOTE(Nerytė @ 2011 01 24, 22:03)
nuo citrinos sulciu irgi neturejo vidus neiskilti.. o jie zali buvo viduj ar susmege?
Iskept tai sikepe, bet susmege As galvoju, kad tesla perskysta padariau
Atnesu savo keksiukus su melynem. Kepiau pagal Vaidulkos receptuka
gal kas atsakys .kas kepet " rugiageles 26" "negriuka ar nepersaldu 2 stikl. cukraus ir plius sokoladas? sokolado kaip ir noretus, gal jausis toks sokoladinis, tai gal tada cukraus pamazint ?aciu
Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
2 dideli saukstai kakavos,
trys saukstai vandens,
~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).
Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
trys saukstai vandens,
QUOTE(GITALE @ 2011 01 26, 09:37)
gal kas atsakys .kas kepet " rugiageles 26" "negriuka ar nepersaldu 2 stikl. cukraus ir plius sokoladas? sokolado kaip ir noretus, gal jausis toks sokoladinis, tai gal tada cukraus pamazint ?aciu
Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
trys saukstai vandens,
Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
trys saukstai vandens,
as daznai ji kepu, jis tapo megstamiausiu mano seimos ir draugu pyragu
sokolado nededu, bet cukraus siek tiek pamazinu, na nuo stiklines po kokius kelis valgomus saukstus nuimu
QUOTE(GITALE @ 2011 01 26, 10:37)
Nieko nemažinu tame recepte Tikrai nepersaldu, juk dedas karti kakava, aš dar alkoholio įpilu.. Vienąkart kepiau su šokoladu, skirtumo nejaučiau, tad dabar visad kepu be šokolado, o šokoladu aplydau viršų, tada jis būna toks ale tršakus žodžiu patys patys mėgiamiausi mūsų šeimos keksiukai
Papildyta:
Beje, prieš keleta dienų kepiau Sonatinos Uogų (vaisių) - grietinės keksiukus ( http://www.supermama...p;#entry5037127 ) į vidų dėjau koservuotus persikus:
.. tai ką galiu pasakyt, skanu , tik man kaip visad drėgnesnių norėtųs
QUOTE(kadukas @ 2011 01 26, 15:58)
as daznai ji kepu, jis tapo megstamiausiu mano seimos ir draugu pyragu
sokolado nededu, bet cukraus siek tiek pamazinu, na nuo stiklines po kokius kelis valgomus saukstus nuimu
"negriukui"
o naudojat stiklines po 200 ml. ar 250 ml
Sveiki, gal zinote kur galeciau isigyti pigiu tu keksiuku popiereliu?;D ir kur jus isigijote keksiuku formas kepimui?;D
QUOTE(GITALE @ 2011 01 27, 08:32)
po 250