Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(Nesugausi @ 2010 12 21, 22:38)

viska dariau labai krupsciai, net patarimas, kad birius produktus su skystais ismaisyt atsargiai ir iki 7 kartu, man nepadejo, nes neissimaise taip greitai, o ir tesla labai tirsta gavos.
Gal jums kils ideju, kodel viskas taip?
kaledoms matyt rinksimes kita recepta

aciu  4u.gif

is savo patirties galiu pasakyt kad keksiuku grozis labai priklauso nuo formos, kurioj kepat, as turiu dvi tai vienoj iseina auksti, labai grazus, o kitoj jau nebe tokie schmoll.gif tai zodziu reikia tureti grazia forma ir iseis keksiukai puikus tongue.gif o jei kepat tik tame popierelyje tai iseis subliuske, nors ir kelis tuos popieriukus desit smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as cia turi toki klausimuka, kiek laiko uztrunka iskepti keksiukus, turiu galvoje kartu su teslos ismaisymu ir kepimu? ir kiek laiko jiebuna skanus ir minksti? speju kokias 2 dienas ar ne?

aciu uz atsakymus, labaiman pagelbesite smile.gif

skaniu keksiuku visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 12 22, 02:43)
is savo patirties galiu pasakyt kad keksiuku grozis labai priklauso nuo formos, kurioj kepat, as turiu dvi tai vienoj iseina auksti, labai grazus, o kitoj jau nebe tokie  schmoll.gif tai zodziu reikia tureti grazia forma ir iseis keksiukai puikus  tongue.gif o jei kepat tik tame popierelyje tai iseis subliuske, nors ir kelis tuos popieriukus desit  smile.gif

kaip tik vaziuosiu pirkt silikonines formos smile.gif, kaip tik dabar nuolaidos maximose visiems gaminimo irankiams smile.gif tikiuos ta forma mane isgelbges smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiss @ 2010 12 22, 15:02)
Sveikos,

as cia turi toki klausimuka, kiek laiko uztrunka iskepti keksiukus, turiu galvoje kartu su teslos ismaisymu ir kepimu? ir kiek laiko jiebuna skanus ir minksti? speju kokias 2 dienas ar ne?

aciu uz atsakymus, labaiman pagelbesite smile.gif

skaniu keksiuku visoms! smile.gif

kepiau keksiukus pirma karta, viskas vyksta labai greitai, nereik daug terliotis, o kepa - oriklausomai nuo recepto smile.gif vieni 17 min, manieji 25 smile.gif
Atsakyti
As kepiau šiandien keksiukus is biskvitines teslos
3 kiausiniai suplakti
6 šaukštai cukraus,su kliausiniais suplakti
100 gr margarino islydit,sudet i kiausinius su cukrum
šaukštelis kepimo milteliu,as nugesinu i šaukšteli grietines,sudeti i kiausinius,cukru,margarina
6 šaukštai miltų.
As dėjaus razinu ,galim sokolado gabaliuku prilaužyt.
kepti 170 laipsių orkaitei,kol paruduos truputi,arba tikrint su mediniu pagaliuku
As kepiau tarp popieriniu formeliu
Atsakyti
Pabandžiau aš tokį vieną, gal ir jums patiks 4u.gif
130g minkšto sviesto,
180g miltų,
200g cukraus,
50g kakavos(naudojau tą itin tamsią),
kepimo miltelių,
3 išplakti kiaušiniai,
200ml guinesso alaus,
Sviestą ir cukrų išplakti iki putų, įberti kakavą, kep. miltelius. Pakaitom supilti išplaktus kiaušinius ir miltus. Tada supilti alų. Kepiau 18cm skersmens formoje, 160, apie 45min. Dar apibarsčiau kakava. Mum skanu buvo. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kepiau keksiukus, sudėjau į tefloninę skardą keksiukams popieriukus, pripyliau tešlos,viskas labai gražiai iškilo ir iškepė,tik viena bėda - nesilupa popieriukai, nors jau keksiukai atšalę...gal galite pasakyti, kur čia bėda?

kepiau pagal Beatos receptą, kur keksiukai su bananais ir aguonomis. Gal per ilgai kepiau?

Atsakyti
Katik kepiau tokius keksiukus.
3 kiausiniai
180g miltu
170g cukraus
120ml aliejaus
½ pakelio kepimo milteliu
2 citrinos
Ziupsnelis sodos
Ziupsnelis druskos

Skonis butent toks kokio noretusi, bet... Kai kepiau su popieriukais nekilo, tiksliau iskilo krastai o vidurys idubes g.gif Ar turi itakos kilimui tie popieriukai, ar gali nekilt del perskystos teslos ? g.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu pagirti Nerytės šokoladinius keksiukus, jie superiniai thumbup.gif thumbup.gif
taip pat jų pagrindu kepiau keksiukus su vyšniom, šokoladu, konjaku. Man skanūs, o vaikams - valgyt galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2011 01 24, 13:54)
Kai kepiau su popieriukais nekilo, tiksliau iskilo krastai o vidurys idubes  g.gif  Ar turi itakos kilimui tie popieriukai, ar gali nekilt del perskystos teslos  ?  g.gif

kilimui popiereliai neturi itakos... gal mase labai suplakei, o reikia tik atsargiai sumaisyti ir sudeti i formeles...

nesaldus gavosi? labai jau daug cukraus man atrodo... o citrinos su sultim ar tik zieveles?

QUOTE(jurginėlis @ 2011 01 24, 17:35)
sveikos,
noriu pagirti Nerytės šokoladinius keksiukus, jie superiniai thumbup.gif  thumbup.gif
taip pat jų pagrindu kepiau keksiukus su vyšniom, šokoladu, konjaku. Man skanūs, o vaikams - valgyt galima mirksiukas.gif

4u.gif dziaugiuosi, kad patiko!
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 01 24, 19:22)
kilimui popiereliai neturi itakos... gal mase labai suplakei, o reikia tik atsargiai sumaisyti ir sudeti i formeles...

nesaldus gavosi? labai jau daug cukraus man atrodo... o citrinos su sultim ar tik zieveles?

Mase maisiau laaaabai atsargiai, atsargiau gyvenime dar nesu nieko maisius matyt biggrin.gif Saldumo saldus, bet normaliai visai smile.gif Ir citrinu sultys pylesi, tai gal todel ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2011 01 24, 20:43)
Mase maisiau laaaabai atsargiai, atsargiau gyvenime dar nesu nieko maisius matyt biggrin.gif Saldumo saldus, bet normaliai visai  smile.gif Ir citrinu sultys pylesi, tai gal todel ?  4u.gif

nuo citrinos sulciu irgi neturejo vidus neiskilti.. o jie zali buvo viduj ar susmege?

Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 12 12, 10:58)
Kartais namuose lieka nesunaudoto jogurto, tad jo sunaikinimui, siūlau
Jogurtiniai keksiukai
1 indelis jogurto, neišmetame, jis bus matavimo indas (gali būti bet kas stiklinė, puodukas)
2-1,5 indeliai cukraus (skonio reikalas),
3/4 indelio aliejaus,
3 kiaušiniai,
3 indeliai miltų,
0,5 pokelio kepimo miltelių ( aš dedu 1,5 a.š.)
Gaminimas, viską sumaišai ir kepi,
Temperatūra 200 laipsnių, apie 20 min
Vietoje cukraus  fruktozė
user posted image
Apibarstyti perliniu cukrumi
user posted image

sveiki,
keksiuku su aliejum dar nesu bandzius, todel noriu pasitikslint, ar cia augalinis paprastas? ar ji galima sviestu pakeist? ax.gif
Atsakyti