QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 18, 10:33)
... na va , o aš radau su slyvom, ir rekomendavo kaip nuostabiai skanius , ir kuo galima keisti ....tas platusis mūsų internetas .
O cukrų reik mažinti ? , nes ten rašė , kad keičiant slyvas ( kurios vis tik turi kažkiek ir rūgštelės ) bus per saldu , o man su slyvom jau pats tas , tai jei dar pasals nuo saldainių , neis į burną įkišti .
O cukrų reik mažinti ? , nes ten rašė , kad keičiant slyvas ( kurios vis tik turi kažkiek ir rūgštelės ) bus per saldu , o man su slyvom jau pats tas , tai jei dar pasals nuo saldainių , neis į burną įkišti .
tai recepte su karvutėm užtat ir nurodo 150g cukraus ir mano patirtis su šiais keksiukais tokia - pirmą kartą kai dariau, karvutes supjausčiau ir išmaisšiau tešloje - gavosi labai saldu kitą kartą jau karvučių gabaliukus dėjau tiesiai į keksiukų indelius (vienas šaukštas tešlos, saldainio gabalėlis ir vėl šaukštas tešlos) tada gavosi skanus karamelės sluoksnis ir pats keksiukas nebuvo toks saldus
o man reiks su slyvom išbandyt, spėju irgi skanu