QUOTE(linette @ 2012 01 16, 20:27)
Alincia , turiu tokią formą , normalus keksas iškepa toks per vidurį su įplyšusia kuprele
dėl erikiuxxx varškinių keksiukų , tai man jie nesigavo , iš padžių tai labai gražiai iškilo, bet išėmus iš orkaitės susmego , proporcijų visų gramas į gramą laikiaus , skonis tai gal ir neblogas , nors kol buvo karšti , tai atrodė , kad viduj tešla neiškepus , bet kai atvėso , tai visai neblogi , bet man daug labiau priminė varškės apkepą negu keksiukus , kitą dieną pastovėję tai ir apkietėjo , bet gal čia tik man taip nepavyko , būtų labai idomu ir kitas nuomones išgirst
dėl erikiuxxx varškinių keksiukų , tai man jie nesigavo , iš padžių tai labai gražiai iškilo, bet išėmus iš orkaitės susmego , proporcijų visų gramas į gramą laikiaus , skonis tai gal ir neblogas , nors kol buvo karšti , tai atrodė , kad viduj tešla neiškepus , bet kai atvėso , tai visai neblogi , bet man daug labiau priminė varškės apkepą negu keksiukus , kitą dieną pastovėję tai ir apkietėjo , bet gal čia tik man taip nepavyko , būtų labai idomu ir kitas nuomones išgirst
Aciu
Nesinori eksperimentu, nes tevams kepsiu, gal tada koki tradicini negriuka jiems iskepsiu arba citrinini su aguonom