Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(mopsa @ 2012 01 09, 22:15)
Gal kas galėtų atsakyti?

Prikepti .... taip atsitinka kai perkepate juos , arba tešloje daugokai cukraus .
Ir mažai dedant riebalų ( tokie receptai ) , popieriukai nusiima , na nelieka paviršius blizgantis kaip nulakuotas , jis pašerpėjes , bet , kad išmesti , dar neteko niekada schmoll.gif .
Atsakyti
Labai skanus varskes keksiukai is rusisko saito
yra visas FOTO reportazas
http://www.shate.ru/....html#more-3754
ir taip labai daug keksiuku receptuku http://www.shate.ru/vypechka/keksy
Atsakyti
Nu ka, bandžiau keksiukus vėl kept ir įšėjo, ir taip visi greit dingo wink.gif
Atsakyti
Iskepiau ir as keksiukus pagal 'aguonele' recepta. Likerio skonio labai nesijaute jautesi tik kvapas. O seip viskas labai gerai, skanus tikrai.
Gal dar man siek tiek persausi, nezinau kodel g.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles gal zinote kas kaune namuose kepa naminius keksiukus vestuvems arba krikstynoms?aciu
Atsakyti
Varciau senus zurnalus maisto gaminimo ir aptikau nebloga minti, kai papsidaryti keksiukams kepti formas ir folijos. Taip galima pasidaryti visokiu dydzio formu, netgi ir vieno kasnio keksiukams smile.gif
Gal kuri esate bandziusi? Ar tikrai viskas ten taip puikiai gaunasi?
Atsakyti
galėtum plačiau papasakot.. bet.. kiek pamenu tada folija būdavo daug stipresnė.. gal ir dabar tokios būna, bet aš kažkaip perku minkštą.. ir nzn ar tokios yra..ir nuo to labai daug sėkmė priklauso..
Atsakyti
Kiek supratau ten is tos paprastos folijos padaryta. Ryt nufotkinsiu ir ikelsiu foto. Jei gerai pavyks perfotografuoti, skenerio neturiu sad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 sausio 2012 - 21:39
bet kokiu atveju galima gi pabandyt.. didelį keksą iškpt ir kelis palankstyt ir parašyt kaip sekės:)
Atsakyti
taip ir padarysiu, bandysiu ir ziuresiu kas gausis. Savaitgali kepsiu ir po to papasakosiu ir pasirodysiu, jei bus ka rodyti.
Atsakyti
As kepiau keksiukus su tais popieriukais is tyger parduotuves (taskuoti raudoni ir melyni), nu siaube, kaip pasmirdo namai deginta plastmase doh.gif Galvojau, kad ir patys keksliukai smirdes. Ir dumu buvo orkaitej, apziurejau, ar nieko neprilipe prie skardos. Nu ne, akivaizdziai smirdejo ikaite tie popiereliai. Bet keksiukams nepakenke schmoll.gif
Pirkau spalvotus popierelius berods iki parduotuveje, tai jokio kvapelio ne nebuvo schmoll.gif

Noriu kept erikiuxxx idetus varskinius keksiukus, bet ne maziukus, o tokioj siauroj pailgoj formelej. Ar kas kepat keksus tokioj formoj? Ar prasikepa gerai vidus?
Atsakyti
Alincia , turiu tokią formą , normalus keksas iškepa smile.gif toks per vidurį su įplyšusia kuprele

dėl erikiuxxx varškinių keksiukų , tai man jie nesigavo , iš padžių tai labai gražiai iškilo, bet išėmus iš orkaitės susmego , proporcijų visų gramas į gramą laikiaus , skonis tai gal ir neblogas , nors kol buvo karšti , tai atrodė , kad viduj tešla neiškepus , bet kai atvėso , tai visai neblogi , bet man daug labiau priminė varškės apkepą negu keksiukus , kitą dieną pastovėję tai ir apkietėjo , bet gal čia tik man taip nepavyko , būtų labai idomu ir kitas nuomones išgirst ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 16 sausio 2012 - 19:28