Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(conve®se @ 2011 12 12, 23:45)
laba, kepiau siandien citrininius keksiukus su aguonom (nepamenu kurios cia receptas) niu labai patiko, super skanus gavosi, tik vienas minuselis - man visi popieriukai permirko riebalais (ten dedasi 170 ml aliejaus), noriu dovanu juos kepti, tai kaip galiu tokius permirkusius nesti, nu negaliu ir tiek. sakykit del ko taip galejo nutikti?

sveika,
aš sekmadienį kepiau citrininius keksiukus, gavosi tokie purus, labai skanus, tą pačią dieną viską suvalgė. Viską dariau pagal receptą ir popieriukai man nepermirko schmoll.gif gavosi viskas super thumbup.gif
Tikrai darysiu dar ne vieną kartą smile.gif

P.S. ką tik patikslinau receptą pagal kurį dariau, tai ten nurodyta 120 ml aliejaus, o cukraus 170 ml smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žibuoklė: 13 gruodžio 2011 - 11:07
QUOTE(tvyte @ 2011 12 12, 21:29)
Mergaites, as neseniai pirkau keksiukam popieriukus TIGER parduotuveje ir tikrai ju nerekomenduoju, nes jie man nudaze keksiukus  schmoll.gif

Ačiū už info 4u.gif kaip tik šiandien norėjau eiti pirkti ...
Atsakyti
QUOTE(tvyte @ 2011 12 12, 20:29)
Mergaites, as neseniai pirkau keksiukam popieriukus TIGER parduotuveje ir tikrai ju nerekomenduoju, nes jie man nudaze keksiukus   schmoll.gif

As vakar juos pavarciau pavarciau ir palikau kabet smile.gif. Kazkaip nesusigundziau, nu nelabai man jie patiko. Spalvo tvarkoj, bet tas popieriukas kazkaip itartinas pasirode. Bet girdejau Thomas pfilips yra , sia sav. reiks iki ten pabeget paziuret. Girdejau pletka kad 100 vnt 3 lt. nekainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 13 gruodžio 2011 - 13:28
QUOTE(Justina_P @ 2011 12 12, 23:21)
ant kiek vnt keksų čia tiek aliejaus?

man gavosi 18

QUOTE(Žibuoklė @ 2011 12 13, 11:01)
sveika,
aš sekmadienį kepiau citrininius keksiukus, gavosi tokie purus, labai skanus, tą pačią dieną viską suvalgė. Viską dariau pagal receptą ir popieriukai man nepermirko  schmoll.gif  gavosi viskas super  thumbup.gif
Tikrai darysiu dar ne vieną kartą  smile.gif

P.S. ką tik patikslinau receptą pagal kurį dariau, tai ten nurodyta 120 ml aliejaus, o cukraus 170 ml smile.gif

kapiau pagal sita recepta, net paziurejau, galvojau sumaisiau, bet nea g.gif http://www_neringa-b...-aguonomis.html

Cia Nerytes keksiukai, ankstesnej temoj labai isgirti, niu bet tikrai jie-nuostabus, tik kaip cia su tuo aliejum? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo conve®se: 13 gruodžio 2011 - 15:54
QUOTE(coliukasv @ 2011 12 12, 14:06)
man į parduotuvinius šitie panašūs.. bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama:
http://www.forellesr...niski-keksiukai
vietoj aliejaus esu sviestą dėjus arba margariną irgi neblogai galima aišku mažą kiekį išbandyt smile.gif

Patiko receptas, bandysiu savaitgalį smile.gif labai patinka tų parduotuvinių skonis, kiek kepdavau, išeidavo visai ne tokie, bet be aliejaus būdavo rolleyes.gif bus kaip tik proga ir silikonines formeles naujas išsibandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 12, 22:58)
Hmmm.. As jau antra porcija kepu su TIGER popiereliais, niekas nieko nenudaze man...  g.gif

As labiausiai megstu sokoladinius keksiukus, tai kol juos kepiau nepastebejau, kad dazo, o kai sikart kepiau sviesius, tai ir pamaciau, kad ju apacia tapo spalvota...
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 10, 22:28)

300 g sviesto,
500 g cukraus pudros,
1 a.s vaniles  ekstrakto,
2-3 v.s. pieno
Sviesta mikseriu maisyti kol tampa toks puresnis, tada sudeti cukraus pudra, vanile ir piena. Viska gerai ismaisyti, kol gaunasi kremines konsistencijos. Jei per kita,deti daugiau pieno, o jei skysta, dar cukraus pudros.

4u.gif

visai nepavyko kremas doh.gif vien sviestas jaučiasi... doh.gif doh.gif dariau ir iš mažesnio kiekio.. nu visai nevykęs reikalas verysad.gif pas jus nuotraukoj ir video nuorodoj taip skaniai atrodo.. o pas mane fui.. o kokį sviestą naudojot? g.gif

beje - popieriukai man nedažė g.gif tu su taškeliais dar nebandžiau, bet vienspalviai - nenudažė. bet kad jie kažkiek kitokie tai tikrai taip.. g.gif kvapas kaip kokio spalvoto piešimo popieriau (kai iškepi kvapo jokio nelieka;)
Atsakyti
http://www.forellesr...niski-keksiukai

Išbandžiau vakar šį receptuką, skaniausi keksiukia išėjo iš mano kokių 3-4 bandymų gyvenime biggrin.gif tokie jau tikrai panašesni į keksiukus, o ne į pyragą. Tešla paprasta, greitai padariau, kitą kartą bandysiu su uogiene gal kokia ar šokoladu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 12 14, 23:39)
visai nepavyko kremas  doh.gif  vien sviestas jaučiasi... doh.gif  doh.gif dariau ir iš mažesnio kiekio.. nu visai nevykęs reikalas verysad.gif  pas jus nuotraukoj ir video nuorodoj taip skaniai atrodo.. o pas mane fui.. o kokį sviestą naudojot? g.gif 

beje - popieriukai man nedažė g.gif  tu su taškeliais dar nebandžiau, bet vienspalviai - nenudažė. bet kad jie kažkiek kitokie tai tikrai taip.. g.gif  kvapas kaip kokio spalvoto piešimo popieriau (kai iškepi kvapo jokio nelieka;)

Aš naudojau "Saulutės" sviestą. Tai tikriausiai reikėjo dar mažiau dėti. Nes aš pirmą kartą kai dariau pusę normas tai irgi kažkaip jautėsi, o paskui dėjau mažiau, 100g sviesto ir 250 g atrodo cukraus pudros. Ir dar vieną patį sviestą pradžioje gerai mikseriu išmaišyti reikia, kad toks į baltumą spalvos būtų g.gif 4u.gif

Va čia dar vienas video neblogas kaip daryti reikia.

Nu aš ir sakau kad nedažo tie popierėliai, gal ten jums kokia partija pakliuvo brokuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 12 13, 12:27)
As vakar juos pavarciau pavarciau ir palikau kabet smile.gif. Kazkaip nesusigundziau, nu nelabai man jie patiko. Spalvo tvarkoj, bet tas popieriukas kazkaip itartinas pasirode. Bet girdejau Thomas pfilips yra , sia sav. reiks iki ten pabeget paziuret. Girdejau pletka kad 100 vnt 3 lt. nekainuoja.

ieskojau Thomas pfilips kaune spalvotu ir neradau keksiukam popieriuku, buvo tik paprasti balti.
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 12 13, 16:48)
man gavosi 18
kapiau pagal sita recepta, net paziurejau, galvojau sumaisiau, bet nea  g.gif http://www_neringa-b...-aguonomis.html

Cia Nerytes keksiukai, ankstesnej temoj labai isgirti, niu bet tikrai jie-nuostabus, tik kaip cia su tuo aliejum?  g.gif

Aš kepiau pagal petite princesse receptą, jis yra šioje temoje, tik neatsimenu kokiame psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 15, 12:27)
Aš naudojau "Saulutės" sviestą. Tai tikriausiai reikėjo dar mažiau dėti. Nes aš pirmą kartą kai dariau pusę normas tai irgi kažkaip jautėsi, o paskui dėjau mažiau,  100g sviesto ir 250 g atrodo cukraus pudros. Ir dar vieną patį sviestą pradžioje gerai mikseriu išmaišyti reikia, kad toks į baltumą spalvos būtų  g.gif  4u.gif

Va čia dar vienas video neblogas kaip daryti reikia.

šiandien tas kremas jau skanesnis bigsmile.gif galbūt sviestą ne taip baltai išplakiau, na reiks kada vėl bandyt;) dėkui už nuorodą 4u.gif
mano paskutiniai kepti - http://ausrra.blogsp...-keksiukai.html labai minkšti ir skanūs 4u.gif
su varške dar šie irgi skanučiai - http://www.forellesr...iukai-su-varske 4u.gif
Atsakyti