Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(rivera @ 2011 12 11, 15:39)
O jei citrinos rugsteles idejus? ax.gif


manau nieko blogo nenutiktu g.gif galima deti uogieniu, ar maistiniu dazu, kad spalva ir skonis butu kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2011 12 10, 18:16)
tada kita kalba jau biggrin.gif
o prieš puošiant kremu reikia keksiuką kažkuo patepti? kažkur nuskaičiau kad kažkuo ten patept reikia kad tie kremai nenukristų  g.gif

Justina P 4u.gif prieš puošiant kremu, keksiuko nereikia dar kažkuo patepti.
Paprastai keksiukus kažkuo patepa (o tai gali būti tas pats sviestinis kremas, džemas ar dar kas), kai dengia keksiukus cukraus masyte. Tikriausiai matėt, tokie kaip nulieti atrodo, pagalvėlėlmsi suskirstyti. Tai dar prieš patepant, jų iškilusias viršūnėles šiek tiek nupjauna, aplygina, kad masytė gražiai priglustų ir lygiai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 11, 14:22)
Kremas atrodo taip pat graziai, tik virsus jo sukieteja truputi, bet vidus minkstas smile.gif

thumbup.gif jau įtrauktas į šios savaitės bandymų sąrašą bigsmile.gif

o gal kas bandė keksiukus, puoštus kremu, transportuot kur nors.. g.gif vis mąstau, kaip čia taip padaryt.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 11 gruodžio 2011 - 17:35
Kuo patept iskepusius keksiukus, kad pabarstukai priliptu ? g.gif
Atsakyti
Mergaites, kokį keksiukų kremą daryti, kad jis sukietėtu, ir neištirptų. nes dariau vieną su sviestu ir cukraus pudra, tai jau kambario temperatūroje pradėjo tirpti g.gif
O gal žinote, kokį gerą, kad ir transportuojant jam nieko nenutiktų? 4u.gif
Ačiū už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2011 12 12, 00:30)
Mergaites, kokį keksiukų kremą daryti, kad jis sukietėtu, ir neištirptų. nes dariau vieną su sviestu ir cukraus pudra, tai jau kambario temperatūroje pradėjo tirpti  g.gif 
O gal žinote, kokį gerą, kad ir transportuojant jam nieko nenutiktų?  4u.gif
Ačiū už pagalbą.


Mano sviesto ir cukraus pudros kremas neistirpo, nors ir visa diena kambario temperaturoje buvo g.gif gal daug sviesto dejote? g.gif
Atsakyti
Dėjau apie 110g. sviesto ir 170g. cukraus pudros g.gif
Atsakyti
Beze netirpsta ir skanu. Arba šlapia beze.
Atsakyti
Sveikos, sakykit, pagal kuri receptuka man keksiukus kepti, jei noriu kad butu purus, lengvuciai tokie, nu kiek kepiau, visa laika gaunasi tokie "sunkus", kai atsala, tai ir kietoki pasidaro, labai noriu,kad gautusi panasus i parduotuvinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 12, 00:08)
Beze netirpsta ir skanu. Arba šlapia beze.

Gal receptuka galima? 4u.gif blush2.gif nežinau kaip tokius daryti.
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2011 12 12, 00:51)
Gal receptuka galima?  4u.gif  blush2.gif  nežinau kaip tokius daryti.


nu žiūrinėjau tų beze receptukus. bet kad ten ne vienas. gal galima būtų pakonkretint kuri ten ta šlapia beze? būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 12 11, 23:11)
Sveikos, sakykit, pagal kuri receptuka man keksiukus kepti, jei noriu kad butu purus, lengvuciai tokie, nu kiek kepiau, visa laika gaunasi tokie "sunkus", kai atsala, tai ir kietoki pasidaro, labai noriu,kad gautusi panasus i parduotuvinius smile.gif

man į parduotuvinius šitie panašūs.. bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama:
http://www.forellesr...niski-keksiukai
vietoj aliejaus esu sviestą dėjus arba margariną irgi neblogai galima aišku mažą kiekį išbandyt smile.gif
Atsakyti