labas mergaitės, planuoju kept keksiukus. dar niekada nekepiau, tai noriu paklaust.
turiu silikonine forma keksiukams, ar i ja reikia dėt tas popierines formeles?
jei nereikia, tai ar ta silikonine forma reikia tepliot kokiu riebaliuku,kad nepriliptu?
ar galima kept keksiukus tarteleciu kepimui skirtoj formelej? ar gautusi keksiukai?
Siandien nedatrivojau, ir paragavau kaledinio pyrago kampuka... nezinau nezinau idomus skonis... trauksiu as ji lauk is saldytuvo.. nes siuo metu saldytuve stovi.. ar skanu? sunku pasakyt, keistas skonis toks kaip duonos
TIGER Kaune randasi Mole, prie maximos
QUOTE(Justina_P @ 2011 12 05, 20:02)
TIGER Kaune randasi Mole, prie maximos
... taip , radau internete .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 05, 19:46)
Kas keisciausia, apsiziurejau jau po kurio laiko,kada zinutes taisyt nedave kalediniu kepiniu temoj ziuriu ner mano zinutes, ir niekaip nesupratau,kur ji dingo
QUOTE(*Caras* @ 2011 12 05, 13:15)
labas mergaitės, planuoju kept keksiukus. dar niekada nekepiau, tai noriu paklaust.
jei nereikia, tai ar ta silikonine forma reikia tepliot kokiu riebaliuku,kad nepriliptu?
ar galima kept keksiukus tarteleciu kepimui skirtoj formelej? ar gautusi keksiukai?
dėkit tas popierines formeles, pažiūrėkit, kad dydis būtų panašus.
nereikia tepti jokiu riebalu. Tiesiog sudėkit formeles, supilstykit tešlą. Pilkit maždaug pusę formelės, ne iki viršaus. Kepant turėtų pakilti. Jeigu pripilsit pilnas formeles, išlips per kraštus, bus negražūs keksiukai.
apie tartaletes nieko nezinau.
Mano savaitgalio kepinys
Beatos keksiukai, tik pas mane su vyšniomis, o ne džiovintais vaisiais Puošti dar nemoku, bet manau kad po rudeninės sesijos pasinersiu į puošybos mokslus
Gabenau aukštesniame bliūde
Beatos keksiukai, tik pas mane su vyšniomis, o ne džiovintais vaisiais Puošti dar nemoku, bet manau kad po rudeninės sesijos pasinersiu į puošybos mokslus
Gabenau aukštesniame bliūde
ačiū, labai labai stengiausi
Šokoladiniai keksiukai su braškiu džemo įdaru