Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(astute_k @ 2011 11 05, 12:16)
Labai skaniai atrodo  thumbup.gif  thumb_yello.gif 
Bezės receptukas iš forumo temos apie papuošimus? Aš ten skaičiau skaičiau ir nežinau kuriį išbandyti, kad tiktų....  doh.gif

Iš ten smile.gif pats pirmas paskutinėje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 02, 22:29)
Mieloji ebay  pilna tokių stovų  4u.gif

http://www.ebay.co.u...7...mv=3&_rdc=1

ACIUKAS 4u.gif bet as su ebay nedraugauju verysad.gif
Atsakyti
unsure.gif ...hm , tai negerai , reik su visais draugauti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 11 04, 15:55)
Mano pirmieji, papuosti keksiukai. Citrininiai, su beze.  blush2.gif  4u.gif

wub.gif reik ir man kada prisiruošt ir su beze padaryti wub.gif

klausimukas keksiukų kepėjom - ar jum neprilimpa popieriukai? g.gif kiek kepdavau anksčiau, neprilipdavo, o dabar labai stipriai prilimpa doh.gif patepu truputį aliejumi popieriuką, bet vis tiek limpa.. nesuprantu kame bėda..? gal kas kokių nuomonių?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 11 06, 14:43)
klausimukas keksiukų kepėjom - ar jum neprilimpa popieriukai? g.gif  kiek kepdavau anksčiau, neprilipdavo, o dabar labai stipriai prilimpa doh.gif  patepu truputį aliejumi popieriuką, bet vis tiek limpa.. nesuprantu kame bėda..? gal kas kokių nuomonių?

mano supratimu, tai popieriukai tiesiog tam ir skirti, kad priliptų. Kas nori, jau kepa puošniose popierinėse formelėse, kas nori - paprastesnėse, o jeigu norisi labai puošnių keksiukų, tai jie ne tik kad puošiami cukrinėm gėlėm ar kitokiais cukriniais papuošimais, bet dar ir įstatomi į popierinius puodelius be dugno.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 11 06, 11:43)
wub.gif reik ir man kada prisiruošt ir su beze padaryti  wub.gif

klausimukas keksiukų kepėjom - ar jum neprilimpa popieriukai? g.gif  kiek kepdavau anksčiau, neprilipdavo, o dabar labai stipriai prilimpa doh.gif  patepu truputį aliejumi popieriuką, bet vis tiek limpa.. nesuprantu kame bėda..? gal kas kokių nuomonių?

tai gal riebalu tesloj pacioj per mazai? Arba popieirukus bandote nulupt kai keksiukai dar karsti. Man visada jie sunkiai nusiplesia kai neiskenciu kol ataus, bet atause kuo graziausiai nusilupa.
Atsakyti
Sveikos :} norėčiau paklausti, aš iš ebay užsisakiau 12 keksiukų formeles, bet skelbime tėra parašytas pačios formos dydis, o kokio dydžio keksiukai gausis - ne g.gif
O aš noriu nusipirkti tuos puopierinius įdėkliukus, ir nežinau kokių jų man reikia blink.gif
Gal pagebėtumėt ir kuri nors žinot, kokio dydžio jie ten gaunasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogulencija @ 2011 11 06, 14:46)
tai gal riebalu tesloj pacioj per mazai? Arba popieirukus bandote nulupt kai keksiukai dar karsti. Man visada jie sunkiai nusiplesia kai neiskenciu kol ataus, bet atause kuo graziausiai nusilupa.

vat gal ir tešloj bėda bus.. reiks pabandyt truputį daugiau įdėti.. nes kaip minėjau anksčiau nusilupdavo gerai. 4u.gif ačiū.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 11 06, 14:24)
mano supratimu, tai popieriukai tiesiog tam ir skirti, kad priliptų. Kas nori, jau kepa puošniose popierinėse formelėse, kas nori - paprastesnėse, o jeigu norisi labai puošnių keksiukų, tai jie ne tik kad puošiami cukrinėm gėlėm ar kitokiais cukriniais papuošimais, bet dar ir įstatomi į popierinius puodelius be dugno.

g.gif tai tą aš suprantu, tik klausiau kaip kitos daro. bet ačiū už pastangas atsakyti. o šiaip nemanau, kad popieriukai skirti tam, kad priliptų. ne visada jie prilimpa.
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 11 06, 13:50)
Sveikos :} norėčiau paklausti, aš iš ebay užsisakiau 12 keksiukų formeles, bet skelbime tėra parašytas pačios formos dydis, o kokio dydžio keksiukai gausis - ne  g.gif
O aš noriu nusipirkti tuos puopierinius įdėkliukus, ir nežinau kokių jų man reikia  blink.gif
Gal pagebėtumėt ir kuri nors žinot, kokio dydžio jie ten gaunasi?  rolleyes.gif

Kaip gali nebūti duoto skersmens ( viršaus ir dugno ) unsure.gif , netvarka .... o popierinių tai juk yra visokių dydžių , tai kaip męs tau patarsime , nea schmoll.gif ., kol nežinai ( neturi formelių , nepirk popierinių .
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 11 06, 18:02)
g.gif  tai tą aš suprantu, tik klausiau kaip kitos daro. bet ačiū už pastangas atsakyti. o šiaip nemanau, kad popieriukai skirti tam, kad priliptų. ne visada jie prilimpa.

hmm.. kiek esu kepus, visad prilimpa.. ir nemačiau pas brites, kad kuri pateiktų keksiukus be popieriukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 02, 20:54)
Noriu paklausti taves, kur pirkai toki keksiuku stoveli permatoma , ir kiek kainavo ?

Zinau kad tokiu stovu yra thomas Philips patduotuveje,kaina apie 40 LT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 07, 08:26)
hmm.. kiek esu kepus, visad prilimpa.. ir nemačiau pas brites, kad kuri pateiktų keksiukus be popieriukų  biggrin.gif

bet būna, kad gražiai nusilupa ir net nesuplyšta kai lupi. Tiesiog mano toks pastebėjimas, kad n laiko kepu keksiukus ir anksčiau nebuvo bėdų,o dabar reik juos plėšyt, lupt ir t.t.t gal bėda ir tešloje. reiks bandyti 4u.gif
Atsakyti