Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 25, 15:18)
Negriukas... pirmam temos puslapy yra, mano idetas. Kaip tik pas mane dabar jis kepa. Suuuper. Dregnas.... nerealus... mmmmmmmm biggrin.gif

LABAI JAU GUNDO TAS negriukas rolleyes.gif reix ir man pabandyti. 4u.gif

o kur klausiau del kekiuku papuosimu,o kaip daromi tie zemesni kekiukai,ta prasme suraitytas ant virsaus skanestas?jis sukieteja ar kaip? ar tinka israityti su kind svirkstu tokia mase: kur daroma is baltimo,cukraus pudros? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Niekaip nerandu pirkti keksiukų formos, kurios "skylučių" diametras būtų 3,5 cm doh.gif , gal kuri netyčia esat tokią užmačiusi 4u.gif .
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif .

Noriu padėkoti Uogulencija ( 16 puslapyje receptas ) , už nuostabius , purius , drėgnus šokoladinius keksiukus , ačiū 4u.gif

Kiti šviesūs irgi iš čia , tik dariau miksą , tai receptų neminėsiu , ne toki drėgni , bet skonis gavosi fantastiškas .

Tai keksiukai vienai firmai , spalvos - balta su va tokia mėlyna , ant viršutinių keksiukų , firmos logotipas .

user posted image....user posted image

Ką norėčiau pridėti nuo savęs , pirma partija šokoladinių kepiau ilgiau , liko ne tokie drėgni , kitą - trumpiau 7 minutėm , keksiukai - pasakiški wub.gif.
Atsakyti
turiu klausima del tu keksiuku papuosimu 4u.gif o tas is zefyru, ant virsaus, butinai kieta reikia det, kai jis pastovejes buna? 4u.gif ( cia kur su melynais papuosimais patys virsutiniai padeti)
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą 4u.gif .

Mergytės , necituokite žinutės su foto , ištrinkite ją , negalima , palikite tik žodžius , arba kreipkitės vardu ( niku ) į autorę 4u.gif .

Na kad visko sužinoti , jums reikia eiti į tortų papuošimo temą , arba į temą , kurioje nekomentuojama , bet ten sudėta daug medžiagos kaip ką gaminti , kas ant mano keksiukų rasite tenais 4u.gif .

Viršutinei keksiukai aptepti sviestiniu kremu , kuriuo tepame tortus prieš dengimą pastilažu , ir dėtas skrituliukas pastilažo , kuriuo dengiame tortus , viską rasite viršutinėje temoje , " be komentarų " , tik teks padirbėti , gerai ir atydžiai pasiskaityti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 25, 19:33)
Labas vakaras  smile.gif .

božėėė booožėėėė .. nu ir grožiai... wub.gif wub.gif
Atsakyti
@adrij@ - labai gaila bet neturiu laiko skaityti visu temu ieskoti verysad.gif o sunelio gimtadienis jau si savaitgali verysad.gif man labai idomu kaip padarei tuos virsus sugarbiniuotus unsure.gif is ko jie ispausti?is ko pagaminti.
esu tik megeja,nemanau kad man iseis tokie,bet labai noriu pabandyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 10 26, 00:46)
@adrij@   - labai gaila bet neturiu laiko skaityti visu temu ieskoti verysad.gif  o sunelio gimtadienis jau si savaitgali verysad.gif  man labai idomu kaip padarei tuos virsus sugarbiniuotus unsure.gif is ko jie ispausti?is ko pagaminti.
esu tik megeja,nemanau kad man iseis tokie,bet labai noriu pabandyti wub.gif

taigi žmogus parašė - viršutinėj temoj be komentarų yra visi receptai. Kaip išspausti - reikia įrankius tam turėti. Tačiau nebūtinai būtent tokius raštus spausti, nors rašto forma priduoda grožio.

Kremas ant keksiukų - gali būti sviestinis dažytas valgomais dažais, gali būti beze. Renkatės pagal skonį ir galimybes pagaminti. Pakringeliavimui reikia turėti konditerinį maišelį ir antgaliukų.

Receptai - vėlgi - Saldumynų forumo viršuje.
štai nuoroda:
http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 25 spalio 2011 - 23:18
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 25, 16:33)
Noriu padėkoti Uogulencija ( 16 puslapyje receptas ) , už nuostabius , purius , drėgnus šokoladinius keksiukus , ačiū  4u.gif

bigsmile.gif skaitau ir mislinu ar tik su kuo nors nesumaiset manes biggrin.gif bet paziurejau, kad tikrai tokius keksiukus cia imeciau biggrin.gif Cia jums aciu, kad ismeginot 4u.gif Dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif Labai nuostabiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogulencija @ 2011 10 26, 00:27)
bigsmile.gif skaitau ir mislinu ar tik su kuo nors nesumaiset manes  biggrin.gif bet paziurejau, kad tikrai tokius keksiukus cia imeciau  biggrin.gif Cia jums aciu, kad ismeginot  4u.gif Dziaugiuosi, kad patiko  4u.gif Labai nuostabiai atrodo  wub.gif

Matai - ne biggrin.gif , tikrai nuostabūs šokoladiniai keksiukai , kitą kartą dar vyšnią įdėsiu iš kur užpyliau likeriui daryti , tokią paspirituotą , turėtų būti super skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 26, 00:05)
kitą kartą dar vyšnią įdėsiu iš kur užpyliau likeriui daryti , tokią paspirituotą , turėtų būti super skanu  wub.gif

Net neabejoju bus nuostabus derinys essen.gif:
Atsakyti

@adrij@a keksiukai nuostabus wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 24, 21:13)
Sveikutes kepejeles !

Noreciau issikepti keksa, bet pameciau savo receptuka blush2.gif kepiau gal pries 10metu, Tiksliai neatsimenu kaip jis vadinasi, bet i ji ieina mineralinis vanduo, lig su varske jisai buvo, bet jau nepamenu, tik atsimenu kad labai skanus, ji radau zurnale kaskada mirksiukas.gif

Jej kas kepe [B]su mineraliniu
, ir turi si receptuka, buciau dekinga jej  pasidalinsite su manim ax.gif

Ar nieks nezino tokio receptuko ?
Atsakyti