Kai rudens spalvingu grožiu galima gėrėtis pro langą, ant stalo norisi kažko be galo "jaukaus" ir nebūtinai spalvingo, svarbiausia saldaus
Ačiū blogo autorei už nepakartojamus kavos cupcake bei SM platybėse randamam keksui "Negriukas". Kadangi kepėte daugelis, ačiū jums visoms
Ačiū blogo autorei už nepakartojamus kavos cupcake bei SM platybėse randamam keksui "Negriukas". Kadangi kepėte daugelis, ačiū jums visoms
adrija, o iš kur gaunate tokių gražių keksiukam kept tų popierinių įdėkliukų, na net nžn kaip jie vadinasi, aš tik spalvotų esu mačius ir turiu
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 01, 15:03)
....pasaka , koks grožis .
Turiu klausymuką , keksiukai kepti , neplatėjančiose formose ? ( į viršų ) .
Turiu klausymuką , keksiukai kepti , neplatėjančiose formose ? ( į viršų ) .
Ačiū.
Pats popierėlis platėjantis, tačiau kuomet įdedu į silikoninę formą popierėlius, jie truputį susiaurėja.
Norėtųsi, kad labiau platėtų, tiesa? Išties, kur pirkti tvirtų formelių, kad nereikėtų niekur dėlioti tų popierinių indelių.
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 10 01, 18:39)
Ačiū.
Pats popierėlis platėjantis, tačiau kuomet įdedu į silikoninę formą popierėlius, jie truputį susiaurėja.
Norėtųsi, kad labiau platėtų, tiesa? Išties, kur pirkti tvirtų formelių, kad nereikėtų niekur dėlioti tų popierinių indelių.
Oi ne , aš kaip tik ieškau pirkti , kad būtų lygus ir viršus , ir apačia tokios keksiukams formos , man labai gražu .
tinulia84 ...Ebay yra .
http://www.ebay.co.u...6.c0.m270.l1313
[quote=@adrij@,2011 10 02, 00:28]
tinulia84 ...Ebay yra .
ačiū
tinulia84 ...Ebay yra .
ačiū
sveikos mergytes. Aciu rugiagelei uz nuostabiausiu keksiuku recepta.ikelsiu nuotraukyte kai padariau
sia pirmasis bandymas
cia antras
sia pirmasis bandymas
cia antras
sandrulyte1975 , isduokit paslapti, kaip tokias grazias gelytes padaryt
Gal kas žino senovinį kekso ar keksiukų receptą su razinom....
QUOTE(solniska @ 2011 10 02, 19:32)
sandrulyte1975 , isduokit paslapti, kaip tokias grazias gelytes padaryt
nejokia cia paslaptis, vienos su moldais ( t.y. formelėmis) , kitos su rankom
! | Primenu, kad necituotumėte nuotraukų. Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, bus trinamos be jokio perspėjimo. |