Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

[quote=Veja Feja,2011 07 03, 18:40]
kiek savo kaime ieskojau (Panevezy) tiek tokiu piestuku neradau schmoll.gif cia gal sakau butu Vilniuj ar Kaune rolleyes.gif
[/quote]
Babilone ,,Norfoj" jų tikrai yra tongue.gif dar visai neseniai buvo akcija, tai kainavo 4lt ta dėžutė mirksiukas.gif (čia tam skyriui, kur žele yra mirksiukas.gif )
[/quote]
vat ten tai tikrai nebuvau smile.gif aciu, reiks kada nuvaziuoti iki jos ir pasmirinet atidziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 07 03, 16:51)
QUOTE(uogyte777 @ 2011 07 03, 17:35)

kiek savo kaime ieskojau (Panevezy) tiek tokiu piestuku neradau schmoll.gif cia gal sakau butu Vilniuj ar Kaune rolleyes.gif

ne taip seniai pirkau Nemuno maximoj:) rimi esu ma2ius bet seniai jau:) mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=coliukasv,2011 07 03, 19:31]
[/quote]
ne taip seniai pirkau Nemuno maximoj:) rimi esu ma2ius bet seniai jau:) mirksiukas.gif
[/quote]
pries gera menesi visas buvau apvazinejus, rimi ir ikiukus taip pat tai neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 07 03, 15:51)
QUOTE(uogyte777 @ 2011 07 03, 17:35)

LT gyvenau didesniam kaime nei Panevezys biggrin.gif bet ju tikrai radau maximoj, kur sudti visi kepimams skirti dalykai - mieles, visokie misiniai glaistams, pabarstukai tortams ir pan. Paieskok idemiau, manau rasi 4u.gif
Atsakyti
[quote=uogyte777,2011 07 03, 22:27]
[/quote]
LT gyvenau didesniam kaime nei Panevezys biggrin.gif bet ju tikrai radau maximoj, kur sudti visi kepimams skirti dalykai - mieles, visokie misiniai glaistams, pabarstukai tortams ir pan. Paieskok idemiau, manau rasi 4u.gif
[/quote]

skonio studija pabandyk uzsukti,ten tikrai rasi ko tavo sirdele geidzia:)
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 10 22, 00:50)
Labai paprastas lengvu, puriu, burnoj tirpstanciu citrininiu keksiuku receptas

3 kiausiniai
180g miltu
170g cukraus
120ml aliejaus
½ pakelio kepimo milteliu
2 citrinos
Ziupsnelis sodos
Ziupsnelis druskos

Paruosti citrinas : nuplauti, smulkiai sutarkuoti vienos citrinos odele, isspausti abieju citrinu sultis.
Isplakti kiausinius su cukrum, kol susidarys putos. Sudeti miltus, druska ir alieju, ismaisyti. Sudeti likusius produktus ir ismaisyti. Tesla supilti i formeles ir kepti iki 180°C ikaitintoj orkaitej 50min

Tikrai puikus receptukas thumbup.gif , kai patobulini, kaip kažkas jau sakė: užtenka 1 citrinos ir sodos nereik. Aš dar gerą saują razinų idėjau rolleyes.gif Gavosi thumbup.gif Nufotografuoti nespėjau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos keksiuku gerbėjos...patinka ir man keksiukai,bei mano šeimynai...va tik duokite patarima ką dariau ne taip kodėl razinos,visad dugne nusėda..googlėj nieko neradau.. g.gif
Atsakyti
Aš razinas nuplaunu karštu vandeniu, nusausinu ir sumaišau su truputi miltų. Man niekada nenusėda.
Atsakyti
Sveikutes,gal pagelbesit gal zinot kokia internetine parduotuve kur galeciau rasti kesiuku popieriniu formeliu,siauliuose as nerandu arba nemoku ieskoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2011 08 07, 18:19)
Sveikutes,gal pagelbesit gal zinot kokia internetine parduotuve kur galeciau rasti kesiuku popieriniu formeliu,siauliuose as nerandu arba nemoku ieskoti blush2.gif

Aš pirkau iš EkoPirk
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 08 07, 18:27)
Aš pirkau iš EkoPirk
wink.gif

aciu biggrin.gif
Atsakyti
Truputį užteko paskaityt temutę, taip užsinorėjau iškept keksiukų doh.gif Jei noras iki ryt nepraeis - kepsiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 07 rugpjūčio 2011 - 21:26