QUOTE(ingauk @ 2011 04 03, 16:15)
labutis,
gal zinot kodel man neiskyla keksiukai, jau tris kartu kepiau ir visada ne tokie, paskutini karta tik gavos tokie purus bet sausoki, atrodo kad kepiau pagal Nerytes receptuka, bet ne tokie kokie turetu gautis vis viena isejo, ka darau ne taip, ar cia kaltinti reikia man orkaite
Pabandyk sausus produktus (miltus, kepimo miltelius, druską, kakavą, jei dedi ir kt.) persijoti. Aš nepatingiu persijoti 3-4 kartus. Sijojant tešla įgauna daug oro ir kepinys būna toks akytas net
Be to, aš bet kokius kepinius, jei noriu, kad iškiltų, būtinai jiems kiaušių baltymus išplaku iki standžių putų ir tik tada į ją įmaišau kitus produktus. Baltymas kepdamas iškelia, išpučia ir keksiukus, ir pyragą, ir biskvitus
Šie dupatarimai negali nesuveikti
Vakar kepiau, šiandien kepiau, išnyksta nuo stalo
O gal kuri galit standžiu neriebiu kremuku pasidalint? Noriu a la cupcakes iškepti ir dailiai užraityti burnoj tirpstančio kremo. Bet reikia tokio, kad keksiukai-tortukai transportavimo nebijotų
Tokio tvirtesnio kremo. Ir skanaus
Pasiūlykit ką išbandžiusios