Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 16:44)
As lygiai tokioj pat formoj kepu  lotuliukas.gif

as ir kepiau vakar,rugiagele aciukas uz recepta wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 28, 15:46)
as ir kepiau vakar,rugiagele aciukas uz recepta wub.gif

Prasom, i storuma lotuliukas.gif man pats skaniausias sis keksas, nes jis dregnas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 vasario 2011 - 16:06
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 15:40)
Ir tada jei kakavos nedesit, tai vietoj jos idekit tiek pat miltu. Ir as dar pabandyciau idet balto sokolado smile.gif gal reik eit isbandyt  bigsmile.gif

aha reiks ir man pabandyt kažką tokio. o forma tai šita tokia liuksinė...... nesigailiu nė vieno lito išleisto jai. dar rožės formą turiu bet keksas nelabai joj žiūris, ten daugiau žele tinka. Dabar kepimas tokių dalykų vienas malonumas, kai tiek visokių gėrių yra pirkt. O prieš 20 metų...... dujinė orkaitė ir geležinė blėka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 17:44)
As lygiai tokioj pat formoj kepu  lotuliukas.gif

o popieriu tiesiat i sia forma, nes minejot kad neiklojot ir jis prilipo?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 02 28, 18:48)

į šitą silikoninę formą nieko nereikia tiest. Anksčiau kaip suprantu ji kepė kitokioj, paprastoj. O silikoninės net patept niekuo nereikia. Tik apverti ir pats iššoka visas iškepęs grožis wub.gif bent jau aš geresnio dalyko dar neturėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erkaerka @ 2011 02 10, 15:38)
laba diena, įkelsiu pagaliau foto pirmą kartą kepto keksiuko negriuko
štai orkaitėje dar šiltas niam niamas  :ax

Matau, kad ši kekso forma silikoninė. Sakyk ar ji deformavosi tik įpylus tešlą, ar kepant išsipūtė šonai?

QUOTE(Avijacija @ 2011 02 28, 14:18)

O ši forma silikoninė jums nesideformuoja rodos kiek matyt. Įdomu nuo ko tai priklauso, ar nuo silikono rūšies ar nuo to, kad viena forma pailga, o kita apvali? Kaip manot? g.gif

Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 02 28, 17:48)

Man prilipo gelezinej. O as turiu tokia silikonine, kaip cia pries kelias zinutes idejo keksa. Silikonines nereik niekuo tept, juolab , kad i si keksa ieina daug sviesto.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 28, 20:29)
Man prilipo gelezinej. O as turiu tokia silikonine, kaip cia pries kelias zinutes idejo keksa. Silikonines nereik niekuo tept, juolab , kad i si keksa ieina daug sviesto.

o si silikonine cia TW pas jus?
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 02 28, 20:14)
o si silikonine cia TW pas jus?

Ne, cia is Arevitos irangos.
Atsakyti
as kepaiu metalinej,istepus sviestu,nieks niekur neprilipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 02 28, 20:04)
Matau, kad ši kekso forma silikoninė. Sakyk ar ji deformavosi tik įpylus tešlą, ar kepant išsipūtė šonai?
O ši forma silikoninė jums nesideformuoja rodos kiek matyt. Įdomu nuo ko tai priklauso, ar nuo silikono rūšies ar nuo to, kad viena forma pailga, o kita apvali? Kaip manot?  g.gif

na ant mano silikoninės formos yra toks žiedas kraštuose, jį galima išimt. Bet jis labai gerai prilaiko ir neleidžia kraipytis kepiniui. Užtai gaunasi tobula forma. Aš irgi arevitos naudoju. Man tai super. Čia šalia manęs kažkokių formų parduotuvėj buvo silikoninių, bet jau man jos tokios baisios pasirodė..... kažkas minėjo kad tos pigios silikkoninės net smirda. tai nerizikavau. pirkau iš kart gerą.
o tas žiedas tai labai dar gerai kai žele darau tose pačiose formose, neskitaip paimt neįmanoma būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 03 01, 14:16)
na ant mano silikoninės formos yra toks žiedas kraštuose, jį galima išimt. Bet jis labai gerai prilaiko ir neleidžia kraipytis kepiniui. Užtai gaunasi tobula forma. Aš irgi arevitos naudoju. Man tai super. Čia šalia manęs kažkokių formų parduotuvėj buvo silikoninių, bet jau man jos tokios baisios pasirodė.....  kažkas minėjo kad tos pigios silikkoninės net smirda. tai nerizikavau. pirkau iš kart gerą.
o tas žiedas tai labai dar gerai kai žele darau tose pačiose formose, neskitaip paimt neįmanoma būtų smile.gif

Na va, dabar tapo aišku, koks to žiedo vaidmuo. Esu mačiusi "Arevitos įrangoje" Kaune.
O reikia kepti su žiedu, ar pašaunant į orkaitę, jį nuimti? bigsmile.gif
O mano mažų keksiukų silikoninės formelės (kur po 6vnt sujungta) itališkos iš IKI, tai gerai formą laiko, nes apačioje sujungtos tokiomis lyg pertvarėlėmis ir nėra skystos thumbup.gif . Esu jomis patenkinta. Bet didelėms silikono formoms keksui matyt svarbu tas žiedas. smile.gif Ačiū už paaiškinimą ir pagalbą, sutaupant pinigėlius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 01 kovo 2011 - 14:29