Sorry už kvailą klausimą, negriukas orkaitėje kyla, sėdi jau tenai 25 min, nežinau kiek laiko turėtų kepti, help. tikrinsiu mediniu pagaliuku, bet ar jisai padės, nes negriukas viduje turėtų nūti niam niam šlapas.
ačiū už atsakymą
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 06, 10:58)
Zinok man tas pats buna. Keksa dideli tai kepu apverciamoj formoj, tai man tinka, kai taip pasidaro, bet kepiau keksiukus, tai irgi iskilo, ir susileido, bet gavosi skanus. Siaip sako, kad idejus miltus, arba baltymus, reikia nedaug maisyti, tik persukt saukstu. Ir atidarinet orkaites daznai negalima, geriau atidaryt tada, kai matai kad jau iskilo, ir praejo ne maziau 40 minuciu.. mano apie valanda kepa, ziurint kokio dydzio forma.
kol kepa, pavarčiau temutę - apie valandą kepa keksiukas rugiageles26, jo jo rugiagele jau kepa, ačiū už nuostabų receptą, zinokit visko atsirado šaldytuve, nieko nereikėjo įmantraus pirkti, super
žiūrėsim kas iš to pavyks