Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai keksiukai

QUOTE(MAMICY @ 2011 02 03, 19:18)
labai neblogas  thumbup.gif
yI/AAAAAAAAAFk/Ge6qJrCZDXk/s400/Sekretores+keksas3.JPG[/img]
http://skanuseksperi...res-keksas.html

ar dregnas jis toksai, ar sausokas, noreciau tokio kaip "negriukas" tik balto
parasykit konkreciau truputuka? aciu
Atsakyti
Sorry už kvailą klausimą, negriukas orkaitėje kyla, sėdi jau tenai 25 min, nežinau kiek laiko turėtų kepti, help. tikrinsiu mediniu pagaliuku, bet ar jisai padės, nes negriukas viduje turėtų nūti niam niam šlapas.
ačiū už atsakymą
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 06, 10:58)
Zinok man tas pats buna. Keksa dideli tai kepu apverciamoj formoj, tai man tinka, kai taip pasidaro, bet kepiau keksiukus, tai irgi iskilo, ir susileido, bet gavosi skanus. Siaip sako, kad idejus miltus, arba baltymus, reikia nedaug maisyti, tik persukt saukstu. Ir atidarinet orkaites daznai negalima, geriau atidaryt tada, kai matai kad jau iskilo, ir praejo ne maziau 40 minuciu.. mano apie valanda kepa, ziurint kokio dydzio forma.

thumbup.gif kol kepa, pavarčiau temutę - apie valandą kepa keksiukas rugiageles26, jo jo rugiagele jau kepa, ačiū už nuostabų receptą, zinokit visko atsirado šaldytuve, nieko nereikėjo įmantraus pirkti, super 4u.gif

žiūrėsim kas iš to pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaišinu,
Puošti plikytu šokoladiniu kremu
user posted image
Atsakyti
Laba diena, atlekiau pranešti kad mano pirmasis (pgl rugiagele26) keksas - negriukas pavyko puikiausiai thumbup.gif MB gyrė wub.gif foto vėliau, vos spėjau nufotkinti, teliko galiukas, niam niam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erkaerka: 06 vasario 2011 - 13:43
QUOTE(erkaerka @ 2011 02 06, 13:42)
Laba diena, atlekiau pranešti kad mano pirmasis (pgl rugiagele26) keksas - negriukas pavyko puikiausiai  thumbup.gif MB gyrė  wub.gif foto vėliau, vos spėjau nufotkinti, teliko galiukas, niam niam  ax.gif

Smagu, kad pavyko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(erkaerka @ 2011 02 06, 14:42)
Laba diena, atlekiau pranešti kad mano pirmasis (pgl rugiagele26) keksas - negriukas pavyko puikiausiai  thumbup.gif MB gyrė  wub.gif foto vėliau, vos spėjau nufotkinti, teliko galiukas, niam niam  ax.gif

laba diena, įkelsiu pagaliau foto pirmą kartą kepto keksiuko negriuko
štai orkaitėje dar šiltas niam niamas ax.gif
user posted image

o čia vidus:
user posted image

skanu buvo, būtinai kepsim dar 4u.gif
Atsakyti
Sveikos keksų kepėjos,

Su dukryte pabandėm išsikepti keksiukų ax.gif Susiradom recepta jis skanu, tik va kažkaip keitai gaunasi rolleyes.gif iškylapuikiai tik apacioje, viduryje lieka įdubimas (po popieriumi tustuma), nors iš viršaus atrodo idealiai. Gal žinot kas čia per problemėlės g.gif

Iš anksto dėkoju blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjos,
Mano keksiukai irgi tokie pat gavosi, kaip mezgejytes.Aš galvoju, gal čia kalti kepimo milteliai. Turėjau kažkokius užsienietiškus, gal geriau tiesiog dėti nusodintą sodą.
Gal kas galit patart.
Atsakyti
nu va manasis negriukas:

user posted image

user posted image

vakar vakare iškeptas, beliko jau tik mažas gabaliukas. Gal kas bandė kept pagal šį receptą bet be kakavos ir šokolado? reiks jaučiu pabandyt. gal tik kokio vanilino dadėt......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 02 28, 13:18)
nu va manasis negriukas:
]

vakar vakare iškeptas, beliko jau tik mažas gabaliukas. Gal kas bandė kept pagal šį receptą bet be kakavos ir šokolado? reiks jaučiu pabandyt. gal tik kokio vanilino dadėt......

Ir tada jei kakavos nedesit, tai vietoj jos idekit tiek pat miltu. Ir as dar pabandyciau idet balto sokolado smile.gif gal reik eit isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 02 28, 14:18)
nu va manasis negriukas:

[vakar vakare iškeptas, beliko jau tik mažas gabaliukas. Gal kas bandė kept pagal šį receptą bet be kakavos ir šokolado? reiks jaučiu pabandyt. gal tik kokio vanilino dadėt......

Tiesiog tobulas bigsmile.gif
Atsakyti
As lygiai tokioj pat formoj kepu lotuliukas.gif
Atsakyti