Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Dar vienas dalykas kuriuo jie dalinasi biggrin.gif Šioje foto Kristen atvyksta (arba išvyksta biggrin.gif) į "Regis and Kelly"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 19 spalio 2010 - 19:11
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 19, 18:20)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Mergos uzmusit  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tema taisiau taisiau, kol leido paskelbt, ziuriu apklausa  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vnz ji pasidare vientisa didele mase, todel apklausa idesiu jau temoj  ph34r.gif
Kai pamatysit suprasit apie ka as doh.gif

parašyk moderatorei, kad ištrintų temą ir sukursi naujai su teisingai padaryta apklausa.

ir dar, turiu tokį didelį prašymą. nedėk fanų sukurtų prastų fotošopų-montažų (*** kokie jie man neskoningi), yra tikrai nemažai žmonių, kurie to nepakenčia, jau seniau mes čia išsiaiškinome, tavęs turbūt nebuvo tada dar, tai natūralu, kad nežinojai... o jei dar pirmoje temoje... kažkaip neskanu.

dėl apklausos. nežinau, juk ir taip aišku, kad balsavimas bus 99 proc už Edvardą. tokia apklausa statistiškai neinformatyvi. ir taip akivaizdu, kad jis pats pačiausias, juk romanas apie tai.

ir dar gramatinės klaidos:
šeip - šiaip
beto - be to

žodžiu. tiek biggrin.gif nepyk biggrin.gif aš tiesiog už tai, kad temos pradžia būtų raštinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 19 spalio 2010 - 19:12
QUOTE(Žanė @ 2010 10 19, 21:07)
parašyk moderatorei, kad ištrintų temą ir sukursi naujai su teisingai padaryta apklausa.

ir dar, turiu tokį didelį prašymą. nedėk fanų sukurtų prastų fotošopų-montažų (*** kokie jie man neskoningi), yra tikrai nemažai žmonių, kurie to nepakenčia, jau seniau mes čia išsiaiškinome, tavęs turbūt nebuvo tada dar, tai natūralu, kad nežinojai... o jei dar pirmoje temoje... kažkaip neskanu.

dėl apklausos. nežinau, juk ir taip aišku, kad balsavimas bus 99 proc už Edvardą. tokia apklausa statistiškai neinformatyvi. ir taip akivaizdu, kad jis pats pačiausias, juk romanas apie tai.

jei darai temą Edvardui, tai gal ir nuotraukas dėl su juo, ir apklausą, susijusią su juo, nu nžn, pvz kuri jo kūno dalis gražiausia, kuriame filme jis gražiausias, kokia jo frazė saldžiausia ir t.t

ir dar gramatinės klaidos:
šeip - šiaip
beto - be to

žodžiu. tiek biggrin.gif nepyk biggrin.gif aš tiesiog už tai, kad temos pradžia būtų raštinga.

Okey kitam kartui zinosiu mirksiukas.gif Del daugelio dalyku sutinku drinks_cheers.gif
O bus labai blogai jei neperkursiu temos per naujo, nes turiu labai dau mokytis... doh.gif tikrai ner laiko....galeciau paprasyt, kad istrintu ta tema ir kas turi laiko greit sukurtu nauja? ar tiktu taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 19, 16:48)
Uzsispyrele27, ta Kristen foto su fane, ten kazkas nutiko? Man atrodo, kad fane apsiverkusi? g.gif  biggrin.gif

Pataisymas - nuotraukos po after party.
Fanai ir zurnalistai sukele sumaisti, kai viena fane specialiai bande pritraukti Kristen demesi verkdama. Veliau Kristen buvo apsupta gerbeju, paparaciu ir apsauginiui teko ja praktiskai istempti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 19 spalio 2010 - 19:20
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 19, 19:14)
Okey kitam kartui zinosiu mirksiukas.gif Del daugelio dalyku sutinku  drinks_cheers.gif
O bus labai blogai jei neperkursiu temos per naujo, nes turiu labai dau mokytis... doh.gif tikrai ner laiko....galeciau paprasyt, kad istrintu ta tema ir kas turi laiko greit sukurtu nauja? ar tiktu taip? unsure.gif

nereikia tau perkurti. atidaryk naujai dar vieną, tik ištrink tas Belos vestuvių neščios nuotraukas. ir gale ištrink tuos apklausos punktus. įdėk juos viršuje, kiekvieną punktą kaip atskirą eilutę (taip gi parašyta). ir tik tada parašyk moderatorei, kad ištrintų tą negerą. mes turėsim kur persikelt ir balsuot.
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 19, 18:17)
Egliosha gaudyk-----
user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image
u la la
user posted image user posted image

o tu viespatie aukstielnikas, man sirdis sustos swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 19, 18:49)
Vilijos ir jos partnerio šokis pagal Twilight muziką  4u.gif

Nebuvau mačius. Tikėjaus kažko daugiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 10 19, 19:34)
nu dabar jau pas ta bobela 44.
Pabalsavau uz tave  biggrin.gif dar daug pasivyti.Gal kitose temose pliurpi?skambyk draugam,gimines ir visiem skalambyk lai meta balsus lotuliukas.gif

Aciu!
Darau viska ka galiu! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 19, 21:17)
nereikia tau perkurti. atidaryk naujai dar vieną, tik ištrink tas Belos vestuvių neščios nuotraukas. ir gale ištrink tuos apklausos punktus. įdėk juos viršuje, kiekvieną punktą kaip atskirą eilutę (taip gi parašyta). ir tik tada parašyk moderatorei, kad ištrintų tą negerą. mes turėsim kur persikelt ir balsuot.

zinok ir dejau, kaip atskira eilute... skaityt moku doh.gif net pati nesupratau kodel taip gavos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 19 spalio 2010 - 19:28
verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Jua baigiasi mano tema... O man ji tokia miela buvo... Ciatiek daug Kajaus buvo.. Mimimimimimimi

cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Mergai nedejau apklausos, kad nesugadint dar vienos temos doh.gif kita karta pasisteksiu geriau, dabar nauja tema vadinasi Twilight saga, 30 tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 19 spalio 2010 - 19:38
Nika, neperezivai, nei viens negimem viska mokedamas biggrin.gif

pasidariau Taylor.gif nuotraukyte siandien biggrin.gif
Atsakyti