nuosirdi istorija svarbiausia, kad motinystes jausmas greitai pasirode. gal issigandes buvo pasislepes, bet svarbiausia tai, kas yra dabar
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2010 10 24, 18:53)
nuosirdi istorija svarbiausia, kad motinystes jausmas greitai pasirode. gal issigandes buvo pasislepes, bet svarbiausia tai, kas yra dabar
QUOTE(Kile @ 2010 10 14, 19:10)
Ta gimimo patirtis tokia mįslinga, tokia intymi, bet visgi norisi šaukti visam pasauliui aš turiu KŪDIKĮ...
As taip pat esu gimusi rugsejo 15d. Skaiciau ir labai nuosirdziai nusiverkiau..
Nepaprastai jausmingas pasakojimas. Ramybes jums
Aciu uz nuostabia istorija
Pirmą kartą skaitau tokią istoriją... Labai drąsu... be galo nuoširdu... Dėkoju už mintis ir jausmus, kurie užplūsta beskaitant pasakojimą
Tikriausiai ne viena mamytė šiame pasakojime atrado save... Už drąsą . Aukite sveikučiai.
Labai graži istorija. Sveikinu
Tiesiog nuostabi istorija sugrazinusi i labai panasius savo isgyvenimus
Didziausios sekmes
Didziausios sekmes
Nuostabi istorija... Verčianti susimąstyti. Ačiū už ją Aukit sveiki ir laimingi !
Sveikatos ir daug laimes
Dėkui visoms už šiltus žodžius
Praėjo dar beveik mėnuo - nauji iššūkiai užpildė mūsų kasdienybę. Nėra viskas idealu - pritrūksta kantrybės, atidumo, jautrumo... Mažasis, apdovanojęs šypsenomis tėtį, močiutę, tetutę mamai vis dar pašykšti nusišypsoti. Taip man ir reikia
Galvoju, kad Gamta buvo labai galinga ir išmintinga, sukurdama gimdymo stebuklą. Bet kartu džiaugiuosi, kad Žmogus pranoko Gamtą, kad gelbsti gyvybes
Praėjo dar beveik mėnuo - nauji iššūkiai užpildė mūsų kasdienybę. Nėra viskas idealu - pritrūksta kantrybės, atidumo, jautrumo... Mažasis, apdovanojęs šypsenomis tėtį, močiutę, tetutę mamai vis dar pašykšti nusišypsoti. Taip man ir reikia
Galvoju, kad Gamta buvo labai galinga ir išmintinga, sukurdama gimdymo stebuklą. Bet kartu džiaugiuosi, kad Žmogus pranoko Gamtą, kad gelbsti gyvybes