Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasiklydęs motinystės jausmas

nuosirdi istorija rolleyes.gif svarbiausia, kad motinystes jausmas greitai pasirode. gal issigandes buvo pasislepes, bet svarbiausia tai, kas yra dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2010 10 24, 18:53)
nuosirdi istorija rolleyes.gif  svarbiausia, kad motinystes jausmas greitai pasirode. gal issigandes buvo pasislepes, bet svarbiausia tai, kas yra dabar mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2010 10 14, 19:10)
Ta gimimo patirtis – tokia mįslinga, tokia intymi, bet visgi norisi šaukti visam pasauliui – aš turiu KŪDIKĮ...

As taip pat esu gimusi rugsejo 15d. smile.gif Skaiciau ir labai nuosirdziai nusiverkiau..
heart.gif
Atsakyti
Nepaprastai jausmingas pasakojimas. Ramybes jums 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuostabia istorija 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą skaitau tokią istoriją... Labai drąsu... be galo nuoširdu... Dėkoju už mintis ir jausmus, kurie užplūsta beskaitant pasakojimą wub.gif
Atsakyti
Tikriausiai ne viena mamytė šiame pasakojime atrado save... Už drąsą 4u.gif . Aukite sveikučiai.
Atsakyti
Labai graži istorija. Sveikinu smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tiesiog nuostabi istorija sugrazinusi i labai panasius savo isgyvenimus wub.gif
Didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija... Verčianti susimąstyti. Ačiū už ją 4u.gif Aukit sveiki ir laimingi !
Atsakyti
Sveikatos ir daug laimes wub.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už šiltus žodžius 4u.gif

Praėjo dar beveik mėnuo - nauji iššūkiai užpildė mūsų kasdienybę. Nėra viskas idealu - pritrūksta kantrybės, atidumo, jautrumo... Mažasis, apdovanojęs šypsenomis tėtį, močiutę, tetutę mamai vis dar pašykšti nusišypsoti. Taip man ir reikia blush2.gif

Galvoju, kad Gamta buvo labai galinga ir išmintinga, sukurdama gimdymo stebuklą. Bet kartu džiaugiuosi, kad Žmogus pranoko Gamtą, kad gelbsti gyvybes mirksiukas.gif
Atsakyti