Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasiklydęs motinystės jausmas

Nuostabi istorija wub.gif Dziaukites vienas kitu 4u.gif
Atsakyti
Labai nuostabi ir nuoširdi istorija 4u.gif
Tikrai sunku, kai svajonės ir planai neatitinka realybės.... Tarsi žemė išslysta iš po kojų. Bet mes stiprios, todėl mes ir moterys, todėl mes MAMOS 4u.gif
Stiprybės.
Atsakyti
Galėtų būti istorija nugalėtoja 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu, tokie gražūs žodžiai, tokie jausmai...Linkiu kad jausmas tik stiprėtų ir stiprėtų. Tu tikra mama, tik tikra mama gali taip nuoširdžiai rašyti ir sielotis dėl savo neatbudusių jausmų savo vaikeliui.
Nuostabi istorija wub.gif
Atsakyti

QUOTE(evelina @ 2010 10 16, 22:39)
Kaip gražu, tokie gražūs žodžiai, tokie jausmai...Linkiu kad jausmas tik stiprėtų ir stiprėtų. Tu tikra mama, tik tikra mama gali taip nuoširdžiai rašyti ir sielotis dėl savo neatbudusių jausmų savo vaikeliui.
Nuostabi istorija  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū visoms. Išties, istoriją rašiau širdimi - net "tik" kelios savaitės minčių sumaišties apvertė mano pasaulį, o šis pasakojamas vienas iš mažų, bet svarbių žingsnelių, kurie padeda sugrįžti pasiklydusiems jausmas. Dar labiau padrąsina Jūsų palaikymas ir žinojimas, kad ne aš viena tokia pasimetusi mama. Norėčiau, kad gyvenime dar tektų išbandyti tą gamtos padovanotą gimdymą - tikiu, kad tai pagydytų mano abejones . Žinoma, svarbiausia, kad šalia manęs dabar auga sveikas ir stiprus žmogus wub.gif
Atsakyti
Sėkmės jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
Visa pasakojima skaiciau isipemtusi ir labai dziaugiuosi, kad viskas taisosi i gera, dziaugiuosi uz jus, uz jusu seimyna wub.gif
Atsakyti
NUOSTABI ISTORIJA wub.gif
Atsakyti
soske.gif 4u.gif Sujaudino iki ašarų, labai gražiai ir jautriai perteikta istorija. Ačiū. smile.gif Sėkmės Jūsų šeimai. smile.gif
Atsakyti
parašėte tokį labai TIKRĄ pasakojimą, kad net baisu...nes pagalvoji, kad daug ką gali pritaikyti savai patirčiai...
dėkoju už jūsų mintis ir išgyvenimus su kuriais pasidalinote...
wub.gif
Atsakyti
Jausminga, tikra istorija- skaiciau ir akiu negalejau atplesti 4u.gif Susigraudinau blush2.gif
Kiek daug isgyvenimu, rimtu apmastymu pateikta- aciu kad pasidalinote savo patirtim...
Svekinimai didziausi- sekmes Jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti