Nuostabi istorija Dziaukites vienas kitu
Labai nuostabi ir nuoširdi istorija
Tikrai sunku, kai svajonės ir planai neatitinka realybės.... Tarsi žemė išslysta iš po kojų. Bet mes stiprios, todėl mes ir moterys, todėl mes MAMOS
Stiprybės.
Tikrai sunku, kai svajonės ir planai neatitinka realybės.... Tarsi žemė išslysta iš po kojų. Bet mes stiprios, todėl mes ir moterys, todėl mes MAMOS
Stiprybės.
Galėtų būti istorija nugalėtoja
Kaip gražu, tokie gražūs žodžiai, tokie jausmai...Linkiu kad jausmas tik stiprėtų ir stiprėtų. Tu tikra mama, tik tikra mama gali taip nuoširdžiai rašyti ir sielotis dėl savo neatbudusių jausmų savo vaikeliui.
Nuostabi istorija
Nuostabi istorija
QUOTE(evelina @ 2010 10 16, 22:39)
Kaip gražu, tokie gražūs žodžiai, tokie jausmai...Linkiu kad jausmas tik stiprėtų ir stiprėtų. Tu tikra mama, tik tikra mama gali taip nuoširdžiai rašyti ir sielotis dėl savo neatbudusių jausmų savo vaikeliui.
Nuostabi istorija
Nuostabi istorija
Ačiū, ačiū visoms. Išties, istoriją rašiau širdimi - net "tik" kelios savaitės minčių sumaišties apvertė mano pasaulį, o šis pasakojamas vienas iš mažų, bet svarbių žingsnelių, kurie padeda sugrįžti pasiklydusiems jausmas. Dar labiau padrąsina Jūsų palaikymas ir žinojimas, kad ne aš viena tokia pasimetusi mama. Norėčiau, kad gyvenime dar tektų išbandyti tą gamtos padovanotą gimdymą - tikiu, kad tai pagydytų mano abejones . Žinoma, svarbiausia, kad šalia manęs dabar auga sveikas ir stiprus žmogus
Sėkmės jūsų šeimynai
NUOSTABI ISTORIJA
Sujaudino iki ašarų, labai gražiai ir jautriai perteikta istorija. Ačiū. Sėkmės Jūsų šeimai.
parašėte tokį labai TIKRĄ pasakojimą, kad net baisu...nes pagalvoji, kad daug ką gali pritaikyti savai patirčiai...
dėkoju už jūsų mintis ir išgyvenimus su kuriais pasidalinote...
dėkoju už jūsų mintis ir išgyvenimus su kuriais pasidalinote...
Jausminga, tikra istorija- skaiciau ir akiu negalejau atplesti Susigraudinau
Kiek daug isgyvenimu, rimtu apmastymu pateikta- aciu kad pasidalinote savo patirtim...
Svekinimai didziausi- sekmes Jusu seimynelei
Kiek daug isgyvenimu, rimtu apmastymu pateikta- aciu kad pasidalinote savo patirtim...
Svekinimai didziausi- sekmes Jusu seimynelei