Mano paskutinis darbas, per iseigines iskalbtas ir islygintas
Siulai 100% vilna. dydis 88/95 cm
QUOTE(Nonna @ 2011 10 03, 20:48)
pasakiskas saunuole gal galima schemute ? labai buciau dekinga
QUOTE(Nonna @ 2011 10 03, 19:48)
pasaka chia Jarred Flood 'Umaro' pledas?
QUOTE(@leja @ 2011 10 04, 08:51)
pasakiskas saunuole gal galima schemute ? labai buciau dekinga
Aciu turiu tik popierini varianta
QUOTE(uups @ 2011 10 04, 09:00)
pasaka chia Jarred Flood 'Umaro' pledas?
Jap 'Umaro'
QUOTE(Nonna @ 2011 10 04, 11:08)
tiks gali nufotkint?
QUOTE(Nonna @ 2011 10 04, 10:08)
Jap 'Umaro'
ash vis gundausi juo o sunkiai- ilgai mezgasi tos pynes? nu, taip nelabai daug mezganchiam zmogui?
Uzsukau i tema jusu pasispoksot. Oho kokios darbstuoles Man neuztentu kantrybes tikriausiai pleduka sumegzt, nors labai noreciau. Jauciu daug laiko uzima. As savo dukrytei tik rubelius mezgu.
sweikos,as ir bandau prie jusu kompanijos jungtis
bandysiu megzti arba nerti pleduka maziukui..tik db galwoju jei megzsiu,tarkim pleduka i lovyte,tai kiek jus akiu ant virbalo apmetat? kazkaip niekaip nesuwokiu kiek tu akiu det,welniskai daug ju iseina ant to wirbalelio...
bandysiu megzti arba nerti pleduka maziukui..tik db galwoju jei megzsiu,tarkim pleduka i lovyte,tai kiek jus akiu ant virbalo apmetat? kazkaip niekaip nesuwokiu kiek tu akiu det,welniskai daug ju iseina ant to wirbalelio...
QUOTE(***qwe*** @ 2011 10 07, 22:26)
sweikos,as ir bandau prie jusu kompanijos jungtis
Jei nori didesnio pleduko, gal bandyk naudoti virbalus su valu, bus patogiau.
o as siaip pavyzdeli pasidariau nediduka, pamatavau mazdaug, o tada pasidauginau akiu skaiciu is cm, kokio platumo apytiksliai noreciau.
dekui uz atsakyma visz del to turbut nersiu..bet wa kazin kaip i nerini inerti kita spalwa?ta prasme neriu vienos spalvos siulu o po to noriu kur nors per viduri kita spalwa...
Taigi i esama kilpute ineri kita siula, o galiukus surisi. nezinau tiksliai, kaip geriau, as savamoksle.
man asmeniskai megzti minkstesni ir jaukesni atrodo. nerciau turbut vasarini pleduka labiau.
man asmeniskai megzti minkstesni ir jaukesni atrodo. nerciau turbut vasarini pleduka labiau.