Lullaby, grooooožis...
Sveiki,
schema sita
originalas
nerta is maxi siulu,o vaselis neatsimenu arba 1.3 arba 1.5 as dazniausiai vadovaujuos kas parasyta ant siulu etiketes, t.y. neriu su rekomenduojamu vaseliu.
QUOTE(vaidalius @ 2011 07 12, 14:33)
sveikutes. gal galima sito vokelio- pleduko schemute ir is kokiu siulu neret ir noriu pkalaust kaip suprast vaseliu dydzius labai aciu
schema sita
originalas
nerta is maxi siulu,o vaselis neatsimenu arba 1.3 arba 1.5 as dazniausiai vadovaujuos kas parasyta ant siulu etiketes, t.y. neriu su rekomenduojamu vaseliu.
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 07 18, 10:05)
neriant paskutini ratuka (balta) kas 3 stulpelius prineriama prie ankstesniosios
va CIA yra pamokele kaip tai padaryti step by step
ir rodau saviski pabaigta
100 proc bamboo siulai, 6 matkeliai
80*60 cm
va CIA yra pamokele kaip tai padaryti step by step
100 proc bamboo siulai, 6 matkeliai
80*60 cm
labai grazu ir as bandau
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 07 18, 10:05)
Oho kaip greitai Nuostabu
~lullaby~, labai grazus siltas mielas pledukas
QUOTE(vaidalius @ 2011 07 18, 17:35)
labai grazu ir as bandau
lullaby o kaip tu paskui krastelius apnerei? as gelytes netaip suneraiu o sumezgiau gaila ardyt kaip sakant pirmas blynas prisviles.... nors man asmeniskai grazu
QUOTE(simuonele @ 2011 03 10, 18:48)
o mesta vien gerosiomis ir blogosiomis akimis..
niekaip neradau kur rasta pasidaryti, tai panaudojau siuvinejimo kryzeliu programele. ten kur gavossi juodas kryziukas mezgiau bloga aki
ir viskas tiek gudrybes
niekaip neradau kur rasta pasidaryti, tai panaudojau siuvinejimo kryzeliu programele. ten kur gavossi juodas kryziukas mezgiau bloga aki
ir viskas tiek gudrybes
Susidomėjau ir aš tokiu mezgimo budu sakykit, o jūs kokiu masteliu mezgėt? Vienas kryžiukas viena gera akis ar daugiau akių emėt?
Sveikos, parodau ir aš savo pleduką, nertas mažam berniukui, pledukas 150x90 cm
Soni, ~lullaby~, labai grazus darbai
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 07 20, 21:24)
Susidomėjau ir aš tokiu mezgimo budu sakykit, o jūs kokiu masteliu mezgėt? Vienas kryžiukas viena gera akis ar daugiau akių emėt?
1:1
*sugalvojau kokio dydzio noriu pleduka
**nusimezgiau medinuka
***aspsiskaiciavau kiek reikes akiu ausideti ir kiek eiluciu i ilgi numegzti
****i siuvinejimo schemu programele susivedziau tuos kaiciukus ir pasidariau mezgimo schema.. vien is baltu ir juodu landeliu
kur balta mezgiau gera aki, kur juodas isvirksciu.. ir atvirksciai isvirksciojoj pusej..
ir nesiuvau jokiu pamusalu.. ir yra grazus is abieju pusiu.. beje yra labai siltas ir labai gerai devisi..
jau menesius kasdien trinam ir jokiu burbuliuku neatsirado
turbut siulai tikrai geri
atnesiau dar viena seniau nerta, na pries pora menesiu baigta ir taip pat sekmingai devima pleduka..
medvine
labai gerai uzdengt ant vezimo nuo saules
arba ikyruoliu smalsuoliu akiu
medvine
labai gerai uzdengt ant vezimo nuo saules
arba ikyruoliu smalsuoliu akiu