Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

čia mano nertas pledukas mano mažyliui rudeni prisiūsiu audini kitoj pusėj nes pagalvojau kad vasara gali būti per karšta
user posted image

Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 05 17, 11:58)
čia mano nertas pledukas mano mažyliui rudeni prisiūsiu audini kitoj pusėj nes pagalvojau kad vasara gali būti per karšta

thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir su tokiom pat mintim rodausi jau ne vienos nertą pleduką. Dėl originale esančio kaspino vis dar abejoju...
user posted image
Atsakyti
o jau pleduku koks pagausejimas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niktė, just-in-e, *Kristinute* labai gražūs pledukai 4u.gif
Atsakyti
Oi kokiu grozybiu cia prisiziurejau smile.gif visoms darbstuolems 4u.gif

Noreciau paklausti ar yra nerusiu pleda meskiuka. Neaisku man aprasyme, kaip cia ji tik i viena puse nerti - kiekvienoj eiles siula nutraukti ar kaip? O gal neteisingai supratau?

http://imageshack.us...07fd86ff08.jpg/

http://imageshack.us...edasmeskis.jpg/
Atsakyti
paskutinis (kolkas planuose naujo nera ax.gif ) pledukas busimam leliukui.spalvos realiai ryskesnes doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 05 20, 11:09)
paskutinis (kolkas planuose naujo nera  ax.gif ) pledukas busimam leliukui.spalvos realiai ryskesnes  doh.gif

Kaip gražu wub.gif Ir kokios "dėkingos" spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 05 20, 10:09)
paskutinis (kolkas planuose naujo nera  ax.gif ) pledukas busimam leliukui.spalvos realiai ryskesnes  doh.gif

labai labai mielas spalvų derinys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pavydžiu kas sugeba daugiau nei dvi spalvas suderinti lotuliukas.gif
Atsakyti
wow, kaip tokius ir nunerti. as tai kol kas baisiai nepatyrusi siuose reikaluose, bet labai noretusi savo leliukui koki nunerti. nuo ko pradeti?
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2011 05 20, 19:42)
wow, kaip tokius ir nunerti. as tai kol kas baisiai nepatyrusi siuose reikaluose, bet labai noretusi savo leliukui koki nunerti. nuo ko pradeti?

gal nuo siūlų ir vašelio ?ir aišku vizijos kokio nori
Atsakyti
QUOTE(just-in-e @ 2011 05 16, 23:32)
Na štai, ir aš nusprendžiau parodyti savo darbelį..  4u.gif Čia yra, ko gero, mano rimčiausias sunertas daiktas, nes iki šiol apsiribodavau kiek smulkesniais nėriniais. Dirbau ilgai ir labai kantriai, nes nėriau iš servetėlėms skirtų siūlų (1.5 d.). Tačiau, rezultatas man visai patiko. Gavosi toks labai vasariškomis nuotaikomis kvepiantis pledukas, kuris jau padovanotas gražiai mažylei..  wub.gif

user posted image

Nerealus!!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 05 16, 20:00)
senai nunertas,bet tik dabar prisiruosiau nufotkint  ax.gif

user posted image

super 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad anksciau neparasiau.Teko ligonineje pailseti.

Aciu uz pagyrimus jums 4u.gif

Bet jau zaliasis pledukas su gelytem - pasaka!!!!!!!
Man aukstasis pilotazas

QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 02, 10:50)
Niktė labai gražus, spalvingas 4u.gif
Di8 ir viki81 gal galima būtų schemustes blush2.gif

Maniskis rastelis labai paprastas,tik as neturiu nupiesto
1eile. Uzdedama akis-dvi akys sumezgamos i viena-dvi geros akys.Ir vel is naujo uzdedama a.-dvi sumegztos........
2eile. Visos blogos.
3eile. Viena geroji-uzdedama akis-dvi sumegztos-dvi geros akys.Vel uzdedama akis.......
4 6 8 10 ir toliau visuomet blogosiomis.
5eile. Dvi geros akys-uzdedama akis-dvi sumezgamos-dvi geros a. .......
Taip ir ''stumiamas'' tas rastelis.Tikiuosi bus aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viki81: 21 gegužės 2011 - 16:10