Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

Viki81, spalva liuks, o koks raštelis įdomus, skersas smile.gif čia virbalais ar vąšeliu?

Niktės tai spalvų ir raštų enciklopedija ne pledukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2011 04 27, 19:22)
Galima ir as savo pleduka parodysiu?  ax.gif
Labai paprastas,bet siltas
Planuose nunerti pleduka vasarai,bet pries tai darbelius pradetus reikia pabaigt

Man labai labai mielas wub.gif

QUOTE(Medula @ 2011 04 29, 13:54)

Niktės tai spalvų ir raštų enciklopedija ne pledukas  thumbup.gif

Išvis mintis buvo kita. Spalvų kokių norėjau nebuvo. Nusipirkau po du matkiukus kiekvienos spalvos. Kai pradėjau nerti supratau kad baltos neužteksiu tada teko ant lapo braižyti vyrui kaip sudėti kad įsitekčiau spalvopse. Kai susiuvau daugiau kaip pusę pledo paaiškėjo kad ne jo shema sujungiau lotuliukas.gif doh.gif Nu ką, galvoju neardysiu. Apnėrimui ilgai vargau kol susiradau patinkančio krašto shemą. Bet ir vė... baltos ir mėlynos spalvos pilnai eilei pabaigti neužteko, tad pergalvojau kraštelio shemą kad įsitekčęiau esančiuose siūluose lotuliukas.gif Prie to pledo dirbau du su puse mėnesio (realiai trumpiau, nes buvau susižalojusi nykštį ir kol įtvare buvo negalėjau nerti) doh.gif
Atsakyti
kokiu matmenu pleduka jus darote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2011 04 30, 17:49)
kokiu matmenu pleduka jus darote? smile.gif

Priklausomai nuo schemos, kiek ji leidzia rinktis matmenis.. bet stengiuosi, kad butu 60-70cm x 110-120 cm, tada jis tinka ir kudikiui, ir gerokai ugtelejusiam vaikuciui.
Papildyta:
QUOTE(viki81 @ 2011 04 27, 19:22)
Galima ir as savo pleduka parodysiu?  ax.gif
Labai paprastas,bet siltas

Gal ir paprastas, bet man jis labai zavus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Niktė @ 2011 04 29, 12:10)
Pagaliau ir aš savo pabaigusi galiu parodyti  rolleyes.gif

Labai zaismingas pledukas wub.gif
Atsakyti
Niktė labai gražus, spalvingas 4u.gif
Di8 ir viki81 gal galima būtų schemustes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 02 gegužės 2011 - 10:52
Ačiū labai už pagyras aciuks.gif wub.gif

Mano pačios pledas pamatavau yra 100*70 Dydžio pilnai užtenka, mes dar ir dabar naudojam jį per pusę perlenkus. va tokį nėriau savo pupai. Norėjau dar puošti ale gėlytėm, ale mano mama atkalbėjo tai ir palikau vienspalvį ax.gif O to iš kvadratukų jau nebeturiu, bet dydis irgi kažkas panašaus. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 02, 13:11)
Ačiū labai už pagyras aciuks.gif  wub.gif

Mano pačios pledas pamatavau yra 100*70 Dydžio pilnai užtenka, mes dar ir dabar naudojam jį per pusę perlenkus. va tokį nėriau savo pupai. Norėjau dar puošti ale gėlytėm, ale mano mama atkalbėjo tai ir palikau vienspalvį  ax.gif  O to iš kvadratukų jau nebeturiu, bet dydis irgi kažkas panašaus.  ax.gif

user posted image

gal butu galima krastelio rasta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2011 05 03, 14:23)
gal butu galima krastelio  rasta? 4u.gif

Prašom 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 03, 15:05)
Prašom  4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
senai nunertas,bet tik dabar prisiruosiau nufotkint ax.gif

user posted image
Atsakyti
Na štai, ir aš nusprendžiau parodyti savo darbelį.. 4u.gif Čia yra, ko gero, mano rimčiausias sunertas daiktas, nes iki šiol apsiribodavau kiek smulkesniais nėriniais. Dirbau ilgai ir labai kantriai, nes nėriau iš servetėlėms skirtų siūlų (1.5 d.). Tačiau, rezultatas man visai patiko. Gavosi toks labai vasariškomis nuotaikomis kvepiantis pledukas, kuris jau padovanotas gražiai mažylei.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kristinute, labai zaismingas pledukas ir spalvytes gerai parinktos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti