Klausimėlis:)
Jeigu tradicinis stačiakampis pledukas yra 105(110)*80cm, tai kokie keturkampio pleduko matmenys geriausi, praktiškiausi?
Ačiū
QUOTE(Eledita @ 2011 03 23, 19:29)
Klausimėlis:)
Jeigu tradicinis stačiakampis pledukas yra 105(110)*80cm, tai kokie keturkampio pleduko matmenys geriausi, praktiškiausi?
Ačiū
Ačiū
As daryciau 1m x 1m, manau maziausiai 80cm x 80cm reikia
Pradedu noreti ir as pleduko, namuose siuo metu tik siulu likuciai nuo riesiniu t.y. "Roma", gal kas bandet is ju nerti pleduka, ka manot ne per ploni ir apskritai ar tinkami tam reikalui?
QUOTE(kapseika @ 2011 03 25, 12:43)
Pradedu noreti ir as pleduko, namuose siuo metu tik siulu likuciai nuo riesiniu t.y. "Roma", gal kas bandet is ju nerti pleduka, ka manot ne per ploni ir apskritai ar tinkami tam reikalui?
O kokio storio tie siulai (t.y. kiek gramu ir kiek metru). As paprastai neriu is plonu siuliuku, kur buna 50g 200-250m, jei virbalais mezgu, tada renkuosi siek tiek storesnius 50g. 130-160m
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 25, 14:17)
O kokio storio tie siulai (t.y. kiek gramu ir kiek metru). As paprastai neriu is plonu siuliuku, kur buna 50g 200-250m, jei virbalais mezgu, tada renkuosi siek tiek storesnius 50g. 130-160m
Ten jei teisingai pamenu 100g. 750 m. ka tik pabandziau pranerti gabaleli su 1.25 nr. vaseliu, speju, kad ir 1 nr. tiktu, na jau labai smulkutis gaunasi, bet man grazu. ..tik kazin kiek praktiska, ar bent kiek sildys gal vis tik geriau palaukti storesniu siulu.... o kokie jusu siulai nerimui, t.y. koks pavadinimas?ir kokio nr. vaseli naudojat?
QUOTE(kapseika @ 2011 03 25, 15:37)
Ten jei teisingai pamenu 100g. 750 m. ka tik pabandziau pranerti gabaleli su 1.25 nr. vaseliu, speju, kad ir 1 nr. tiktu, na jau labai smulkutis gaunasi, bet man grazu. ..tik kazin kiek praktiska, ar bent kiek sildys gal vis tik geriau palaukti storesniu siulu.... o kokie jusu siulai nerimui, t.y. koks pavadinimas?ir kokio nr. vaseli naudojat?
As neriau is Flavia baby, vaselis 1,75. Bet sitie siulai brangus, pledukui apie 70Lt vien siulams iseina, tad kitakart nersiu is pigesniu kokiu nors.
O jus nenorite deti 2 siulo giju ir imti storesni vaseli, tada bus storesnis pledukas ir greiciau procesas vyks
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 25, 14:43)
O jus nenorite deti 2 siulo giju ir imti storesni vaseli, tada bus storesnis pledukas ir greiciau procesas vyks
idomu kodel as pati apie tai nepagalvojau....einu prasimegzti gabaleli, idomu kas gausis, aciu uz ideja
Sveikos
Mano paprasta megzta ir apnerta anklodėlė kūdikėliui dovanų
vėliavos spalvos parinktos atsitiktinai
http://www.purlbee.c...nkets-knitting/
čia yra daugiau paprastų antklodžių idėjų
Mano paprasta megzta ir apnerta anklodėlė kūdikėliui dovanų
vėliavos spalvos parinktos atsitiktinai
http://www.purlbee.c...nkets-knitting/
čia yra daugiau paprastų antklodžių idėjų
Paprasta bet kartu ir graži
Mano paprastas nepuoštas (ir dar nelygintas ) pledukas į vežimą. Jei gims mergaitė, prisiūsiu da kokių gėlyčių