Klausimėlis
O iš kokių medžiagų siuvat pledukų pamušalus? Man gražu ir norisi, bet kaip tada skalbti?
Pora idėjų...
Manau gražiai žiūrėtųsi toks pleduko viršus. Tuo labiau kad viskas neriasi iš karto jungiant:
O kas pasakė kad pledukas turi būti keturkampis
QUOTE(simuonele @ 2011 03 09, 16:12)
sveikos
nerasau niekad sioje twmoje, bet skaitineju daznai. ieskau ideju darbeliams..
atnesiau parodyti savo megsta pleduka suneliui..
55proc. vilna+ 45 proc. medvilne. gavosi minkstutis ir siltas manau bus..
nerasau niekad sioje twmoje, bet skaitineju daznai. ieskau ideju darbeliams..
atnesiau parodyti savo megsta pleduka suneliui..
55proc. vilna+ 45 proc. medvilne. gavosi minkstutis ir siltas manau bus..
Saunuole Simuonele, labai grazus pledukas
QUOTE(krisliuke @ 2011 03 16, 21:10)
Kaip manote, iš kokių siūlų galima nerti šį meškučių pleduką? Man panašu į "servetėlinius" siūlus, bet aš tokiais nerti nenoriu, nes pamušaliuko nesiųsiu...
Jei nesiusite pamusalo, nerkite is plonos vilneles/pusvilnes bus minkstas, svelnus ir purus
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 17, 15:02)
Jei nesiusite pamusalo, nerkite is plonos vilneles/pusvilnes bus minkstas, svelnus ir purus
Kadangi nesu įgudusi mezgėja/nėrėja, man atrodo, kad tik su tais servetėlėm skirtais siūlais gražiais atrodys šis raštas Noriu vasarai pleduko, nes žieminį jau turim. Ar tiktų šiems meškučiams storesni nei Maxi medvilniniai siūlai?
QUOTE(krisliuke @ 2011 03 17, 17:47)
Kadangi nesu įgudusi mezgėja/nėrėja, man atrodo, kad tik su tais servetėlėm skirtais siūlais gražiais atrodys šis raštas Noriu vasarai pleduko, nes žieminį jau turim. Ar tiktų šiems meškučiams storesni nei Maxi medvilniniai siūlai?
Zinoma, kad tiktu, tik pirkdama rinkites minkstesne medvilne
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 17, 18:06)
Zinoma, kad tiktu, tik pirkdama rinkites minkstesne medvilne
Net nežinojau, kad būna minkštesnė ir kietesnė, nes nesu medvilninių siūlų net mačiusi (be servetėlėms skirtų) Ačiū už patarimą
QUOTE(krisliuke @ 2011 03 16, 21:10)
Kaip manote, iš kokių siūlų galima nerti šį meškučių pleduką? Man panašu į "servetėlinius" siūlus, bet aš tokiais nerti nenoriu, nes pamušaliuko nesiųsiu...
Tai galima iš belekokių, kad ir plonos vilnos labai gražus šiaip tik jei be pamušalo , tai kad kiaurokas gausis
QUOTE(KristeP. @ 2011 03 18, 09:41)
Tai galima iš belekokių, kad ir plonos vilnos labai gražus šiaip tik jei be pamušalo , tai kad kiaurokas gausis
Man kiauro ir reikia, vasarai noriu, nes žieminį turim Ir nusipirkau superinius medvilninius siūliukus, nors į ausį kišk
Neriu šį pleduką. Tačiau užstrigau ties viena vieta, gal padėsite suprast:
Весь плед обвязать 1 р.: *3 ст. с/ 4 накидами, 1 в. п.*, повторять от * до * до конца ряда. В уголках вязать 3 раза из 1 п. нижнего р. 3 ст. с/4н. Выполнить 1 р. полуст. с/н, закрыть соед. ст. и продолжить вязание кружевом схеме 2. Продеть ленточку по периметру плед и завязать бантом.
Весь плед обвязать 1 р.: *3 ст. с/ 4 накидами, 1 в. п.*, повторять от * до * до конца ряда. В уголках вязать 3 раза из 1 п. нижнего р. 3 ст. с/4н. Выполнить 1 р. полуст. с/н, закрыть соед. ст. и продолжить вязание кружевом схеме 2. Продеть ленточку по периметру плед и завязать бантом.
QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 03 19, 19:40)
moku rusu, bet ju sifruotes nerimui ir mezgimui dar neikirtau
nebutu lengviau vadovautis nerimo schema?
QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 03 19, 20:40)
Čia pleduko apnėrimas: 3 stulpeliai su 4 užmetimais, viena pynelės kilpa aplink visą, tik kampuose išnerti 3 kartus po 3 stulpelius su 4 užmetimais iš vienos kilpos.. Toliau nerti pagal 2 schemą. Ten paskui juostelė prasiveria.