Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

Klausimėlis smile.gif
O iš kokių medžiagų siuvat pledukų pamušalus? Man gražu ir norisi, bet kaip tada skalbti?
Pora idėjų...
Manau gražiai žiūrėtųsi toks pleduko viršus. Tuo labiau kad viskas neriasi iš karto jungiant:
user posted image
user posted image
O kas pasakė kad pledukas turi būti keturkampis mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2011 03 09, 16:12)
sveikos  4u.gif
nerasau niekad sioje twmoje, bet skaitineju daznai. ieskau ideju darbeliams..
atnesiau parodyti savo megsta pleduka suneliui..

user posted image

55proc. vilna+ 45 proc. medvilne. gavosi minkstutis ir siltas manau bus..

Saunuole Simuonele, labai grazus pledukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 03 16, 21:10)
Kaip manote, iš kokių siūlų galima nerti šį meškučių pleduką? Man panašu į "servetėlinius" siūlus, bet aš tokiais nerti nenoriu, nes pamušaliuko nesiųsiu...

Jei nesiusite pamusalo, nerkite is plonos vilneles/pusvilnes bus minkstas, svelnus ir purus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

noriu nunert toki pleduka
user posted image
gal galit patart is kokiu siulu man ji nert geriausiai ax.gif
ir 6 pav. ten kiek suprantu vienas be uzmetimo kitas su uzmetimu? g.gif ir taip daryt kad kvadratas gautus? gal kas neret toki ir galit pagelbet smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 17 kovo 2011 - 14:32
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 17, 15:02)
Jei nesiusite pamusalo, nerkite is plonos vilneles/pusvilnes bus minkstas, svelnus ir purus mirksiukas.gif

Kadangi nesu įgudusi mezgėja/nėrėja, man atrodo, kad tik su tais servetėlėm skirtais siūlais gražiais atrodys šis raštas doh.gif Noriu vasarai pleduko, nes žieminį jau turim. Ar tiktų šiems meškučiams storesni nei Maxi medvilniniai siūlai?
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 03 17, 17:47)
Kadangi nesu įgudusi mezgėja/nėrėja, man atrodo, kad tik su tais servetėlėm skirtais siūlais gražiais atrodys šis raštas doh.gif Noriu vasarai pleduko, nes žieminį jau turim. Ar tiktų šiems meškučiams storesni nei Maxi medvilniniai siūlai?

Zinoma, kad tiktu, tik pirkdama rinkites minkstesne medvilne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 17, 18:06)
Zinoma, kad tiktu, tik pirkdama rinkites minkstesne medvilne  mirksiukas.gif

Net nežinojau, kad būna minkštesnė ir kietesnė, nes nesu medvilninių siūlų net mačiusi (be servetėlėms skirtų) doh.gif Ačiū už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 03 16, 21:10)
Kaip manote, iš kokių siūlų galima nerti šį meškučių pleduką? Man panašu į "servetėlinius" siūlus, bet aš tokiais nerti nenoriu, nes pamušaliuko nesiųsiu...

Tai galima iš belekokių, kad ir plonos vilnos smile.gif labai gražus šiaip smile.gif tik jei be pamušalo , tai kad kiaurokas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2011 03 18, 09:41)
Tai galima iš belekokių, kad ir plonos vilnos smile.gif labai gražus šiaip smile.gif tik jei be pamušalo , tai kad kiaurokas gausis  g.gif

Man kiauro ir reikia, vasarai noriu, nes žieminį turim smile.gif Ir nusipirkau superinius medvilninius siūliukus, nors į ausį kišk ax.gif
Atsakyti
Neriu šį pleduką. Tačiau užstrigau ties viena vieta, gal padėsite suprast:
Весь плед обвязать 1 р.: *3 ст. с/ 4 накидами, 1 в. п.*, повторять от * до * до конца ряда. В уголках вязать 3 раза из 1 п. нижнего р. 3 ст. с/4н. Выполнить 1 р. полуст. с/н, закрыть соед. ст. и продолжить вязание кружевом схеме 2. Продеть ленточку по периметру плед и завязать бантом.
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 03 19, 19:40)
Весь плед обвязать 1 р.: *3 ст. с/ 4 накидами, 1 в. п.*, повторять от * до * до конца ряда. В уголках вязать 3 раза из 1 п. нижнего р. 3 ст. с/4н. Выполнить 1 р. полуст. с/н, закрыть соед. ст. и продолжить вязание кружевом схеме 2. Продеть ленточку по периметру плед и завязать бантом.

moku rusu, bet ju sifruotes nerimui ir mezgimui dar neikirtau doh.gif
nebutu lengviau vadovautis nerimo schema?
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 03 19, 20:40)

Čia pleduko apnėrimas: 3 stulpeliai su 4 užmetimais, viena pynelės kilpa aplink visą, tik kampuose išnerti 3 kartus po 3 stulpelius su 4 užmetimais iš vienos kilpos.. Toliau nerti pagal 2 schemą. Ten paskui juostelė prasiveria.
Atsakyti