Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 02 25, 15:32)
Geras akis-gerosiomis,išvirkščias-išvirkščiosiomis  mirksiukas.gif

aciu labai, taip ir maniau, bet kazkaip... doh.gif
bandysiu megsti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif
Pasirodau su savo dryzuotu nertu pleduku, matmenys 110X80, neriau is angoros siulu (tik pabandymui, daug ju turejau ax.gif ) blush2.gif
Eilini karta bandau deti foto, bet nezinau ar gausis ax.gif

user posted image[/URL]Hosted on Fotki

Na pirmai lb maza gavosi, ikeliau didesne, geriau matosi, gal nebus per didele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootelia: 25 vasario 2011 - 20:02
QUOTE(rootelia @ 2011 02 25, 20:59)

Ir aš tokį nėriau savo pupai, tik jau beveik išaugom smile.gif :
user posted image
user posted image

Dabar galvoju, kaip jį pailginti, ar tiesiog aplink tokiu pat raštuku nerti, ar praardyti apdailą ir toliau tęsti g.gif
Atsakyti
Eling labai grazus pledukas, bet jau mergyte dar grazesne 4u.gif Lb smagiai neresi, tik siulas lb plonas, tai gana daug siulu sunaudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2011 02 25, 22:29)
Eling labai grazus pledukas, bet jau mergyte dar grazesne  4u.gif  Lb smagiai neresi, tik siulas lb plonas, tai gana daug siulu sunaudojau  ax.gif

Ačiū, rootelia, už gražius žodžius, juk tavo lygiai taip pat dailutis 4u.gif , o siūliukai tai tikrai tirpste tirpsta su šiuo raštuku - aš pora kartų dar ėjau dasipirkinėti doh.gif , galiausiai, kai vėl pritrūkau, jau atspalviai ne tokie buvo, teko užbaiginėti. Bet, va, mažoji labai pamėgo pleduką, atitempia man jį, kad suvyniočiau ją, matyt, tikrai jaukiai jame jaučiasi wub.gif Tai ir mąstau, kaip man pleduką "paauginti", ką čia praktiško prinarpliot rolleyes.gif
Atsakyti
labai gražūs jūsų pledukai, aš noriu draugės leliukui irgi numegzti, bet va dar niekaip neišrenku modeliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2011 02 25, 19:59)
Pasirodau su savo dryzuotu nertu pleduku, matmenys 110X80, neriau is angoros siulu (tik pabandymui, daug ju turejau  ax.gifblush2.gif

Labai jaukus pledukas thumbup.gif
o kiek siulu sudejei ir kelinto nr. vaseliu nerta?
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 02 26, 10:47)
Labai jaukus pledukas thumbup.gif
o kiek siulu sudejei ir kelinto nr. vaseliu nerta?

Neriau 2 Nr. vaseliu, o siulu sudejau apie 300 gr lygtais, tiksliai nepamenu g.gif Siulas labai plonytis, mezgant antro nr virbalais atrodo lyg megzta masina, o ne rankomis ax.gif
Atsakyti
Labas mamytes, noreciau ideti ir as savo darba, kuri numezgiau laukdama savo princese smile.gif

Bet neiseina ideti verysad.gif . Padekit

Atsakyti
QUOTE(kacicha @ 2011 02 26, 14:58)
Labas mamytes, noreciau ideti ir as savo darba, kuri numezgiau laukdama savo princese smile.gif

http://www.supermama...howtopic=616673
Atsakyti
mano naujas nertas pledukas su melsvais krasteliais... ax.gif [/color][/i]

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kacicha @ 2011 02 26, 12:58)

ieini i www.radikal.ru tenai spaudi NARSYTI , savo kompe tada susirandi foto i spaudi ZAGRUZIT ir lauki kol zagruzina biggrin.gif kai zagruzina ismeta tau daug kodu, nukopini nr2 koda kuris prasideda is baigiasi [url], ji iklijuoji i cia ir visi mato tavo pleduka wub.gif
sekmes

QUOTE(Jollyk @ 2011 02 26, 14:35)
mano naujas nertas pledukas su melsvais krasteliais... ax.gif [/color][/i]

user posted image
user posted image

wub.gif o kaip jus neriate blush2.gif kazkaip kvadratuku, pagal rasta ziuriu g.gif kaip seka rastas gal galite tikslai parasyti, as noriu irgi vasarai kazka panasaus nunerti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 26 vasario 2011 - 20:04