siuos kvadratukus sujungiau sumegzdama papildomai sunerdama ant kvadratuku virsaus , o per sujungima isneriau papildomai dvi pinutes ir tokiu budu gavosi sujungimas.
siuos kvadratukus sujungiau nerdama aplink kartu su rastu t.y kvadratuka sudaro 11 eiliu aukstyn, viena kvadrata baigiau nerti pilnai 11 eiliu , o kita kuri prineriu nuneriau 10 eiliu ir nerdama tas kur 11 eiluciu, prineriu prie kur 10 eiliu. tuopat metu gaunasi kvadrato 11 eilte ir kartu prisijungia kitas kvadratas. na taip ir neriu. nezinau ar aiskiai cia parasiau, bet pabandzius gaunasi gerai.
beko, kai suneriami kvadratukai, tose vietose kaip dekoratyviniai "borteliai" gaunasi, irgi atskiras stiliaus elementas
nu bet tas baltas su sraigyte
sveikos ieskau kazko tokio, man tokie labai grazus. bet niekaip neiziuriu koks cia rastukas ,o labiausiai mane suzavejo tas dvigubas zalsvas rastukas apnertas. gal kuri turite nuziurejus panasia schema?
Papildyta:
cia grazus puslapis idejoms gaudyti http://www.marymaxim..._-1_15046_15046
Papildyta:
cia grazus puslapis idejoms gaudyti http://www.marymaxim..._-1_15046_15046
Emiliuxas: labai grazus tas pledukas kur tu klausi kaip neriasi.. gal as cia ne i tema, bet noriu praktiny viena patarima:
ta juostele kur aplinkui iverta atrodo NEREALIAI graziai, bet ji tokia NEPRAKTISKA!!! as nusineriau pleduka savo vaikiukui, paskui iveriau ta juostele, tai mano vaikiukas pirsciukus uzkisineja ir traukia ta juostele, o ji slysdama sutraukia visa pleduka, tai as ta juostele paprasciausiai isveriau, nes ji man laaabai maise ir jau net to grozio nebesinorejo
Manau mamytes jei versite sita juostele, tada nebent iskarto prisiukite kas koki 0.5 cm atstumu visa juostele aplinkui, kitu atveju neverkite jos...
kadangi as nlb megstu siuti, tai niekaip neprisiruosiu jos prisiuti, tai maniskis dabar be juosteles tarnauja mums:)
ta juostele kur aplinkui iverta atrodo NEREALIAI graziai, bet ji tokia NEPRAKTISKA!!! as nusineriau pleduka savo vaikiukui, paskui iveriau ta juostele, tai mano vaikiukas pirsciukus uzkisineja ir traukia ta juostele, o ji slysdama sutraukia visa pleduka, tai as ta juostele paprasciausiai isveriau, nes ji man laaabai maise ir jau net to grozio nebesinorejo
Manau mamytes jei versite sita juostele, tada nebent iskarto prisiukite kas koki 0.5 cm atstumu visa juostele aplinkui, kitu atveju neverkite jos...
kadangi as nlb megstu siuti, tai niekaip neprisiruosiu jos prisiuti, tai maniskis dabar be juosteles tarnauja mums:)
QUOTE(Carolina212 @ 2011 02 19, 13:27)
Emiliuxas: labai grazus tas pledukas kur tu klausi kaip neriasi.. gal as cia ne i tema, bet noriu praktiny viena patarima:
Ačiū už patarimus. Aš ir jau nusižiūrėjus vieną man labai gražų pleduką,kuriame yra juostelė,bet tikrai neversi jos
QUOTE(Medula @ 2011 02 19, 10:48)
beko, kai suneriami kvadratukai, tose vietose kaip dekoratyviniai "borteliai" gaunasi, irgi atskiras stiliaus elementas
aciu, aciu ta sraige mano metu darbas
Labutės,
neriu pleduką ir sustojau ant schemos: na pirmą kartą susiduriu, kad vienoje schemoje būtų ir tuščiaviduris taškas, ir pilnaviduris kiekvienas atskirai jie naudojami pynelės kilpai žymėti, o kartu? ir dar vienas virš kito??
gal kas galit paaiškinti..
neriu pleduką ir sustojau ant schemos: na pirmą kartą susiduriu, kad vienoje schemoje būtų ir tuščiaviduris taškas, ir pilnaviduris kiekvienas atskirai jie naudojami pynelės kilpai žymėti, o kartu? ir dar vienas virš kito??
QUOTE(Medula @ 2011 02 20, 18:47)
Labutės,
as kaip suprantu pagal rasta, kad cia pilni taskai tai pinutes tipo taskas ir lankelis kur ant jo nerti vieno uzmetimo stulpelius arba dvieju umzetimu stulpelius, o tas tuscias taskas tai gal kaip ir zymejimas pacio vieno stulpelio ir viskas, jis daugaiu nieko nereiskia. nes pagal rasta tai taip matos, jokiu papildomu akiu nereikia. as taip manau.
kokio dydzio pledukai uzkloti vezimeliuose
beko, ačiū nersiu ramiai
Labas mergaites, na kokiu groziu cia pas jus vis randu
viena ideja jau pasinaudojau ir numezgiau maziukui pleduka, aisku apneriau, kaip jus ir rekomendavote. Deja nemoku foto ikelti
Turiu jums klausima :
AS DEL SIO PLEDUKO SCEMUTES, VISKAS KAIP IR AISKU, TIK KAIP MEGSTI 2 , 4, 6 IR T.T. EILES Aciu uz atsakyma
viena ideja jau pasinaudojau ir numezgiau maziukui pleduka, aisku apneriau, kaip jus ir rekomendavote. Deja nemoku foto ikelti
Turiu jums klausima :
AS DEL SIO PLEDUKO SCEMUTES, VISKAS KAIP IR AISKU, TIK KAIP MEGSTI 2 , 4, 6 IR T.T. EILES Aciu uz atsakyma
QUOTE(amberlina @ 2011 02 25, 14:00)
Geras akis-gerosiomis,išvirkščias-išvirkščiosiomis