Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

QUOTE(amberlina @ 2011 02 10, 17:35)
Labas mergytes  biggrin.gif
na ir grazus jusu pledukai  thumbup.gif  thumbup.gif
iskilo klausimas, gal padesite  blush2.gif
mezgu languciu pleduka, kaip ji apmegzti? matau cia tai ripsu uzbaigtas, bet kaip tada tiek akiu uzdeti ant virbalo? kogero, man reikejo ji mezgant jau ismegzti tas akis, bet yra kaip yra. Aciu, lauksiu atsakymo  4u.gif

šiaip reikėjo iš karto... as tai apnerčiau dabar...
Atsakyti
Sveikutes,atnesu pasirodyti savo pleduka ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2011 02 12, 18:33)

opapaaaa kokia aplikacija išmegzta thumbup.gif pilotažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2011 02 12, 19:33)

Nerealiai gražu
Atsakyti

user posted image

Lb lb grazu wub.gif O kaip kaitaliojote siulus piesinuke? Turbut keliais kamuoliukais mezgete?
As esu mezgusi piesinuka tik kaitaliodama siulus, na, kad blogojoj pusej lieka istemptu siulu karalyste lotuliukas.gif Ir visad kyla klausimas, kaip juos graziai paslepti ar bent jau pritvirtinti prie mezginio? g.gif
Atsakyti
Tas pledukas su ciuciku matau kitoj pusėj medžiagėle pasiūtas (pagal atlenktą kamputį nuotraukoje). GAl taip ir išsisprendžia tų siūlų problema..

O šiaip mergaitės, kas turit patirties - kada ir kam reiktų pledukui papildomai medžiagėle pasiūti apatinę pusę? Čia bet kada, kad kūdikiui minkščiau mieliau būtų ar tik kai siūlai kitoj pusėj gali tampytis? g.gif
Atsakyti

user posted image

O cia tai super darbelis thumbup.gif Gal galima butu to padarelio schema pasidalinti, o gal ir kitokiu scemu turit ax.gif ?
Mano mazylis baigia isaugti apkloteli, kuri buvau nmezgusi dar nestuke budama. Dabar vis dairausi sitoje temleje ko nors praktisko ir grazaus, ir sitas man tai super super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2011 02 13, 16:45)
O cia tai super darbelis  thumbup.gif  Gal galima butu to padarelio schema pasidalinti, o gal ir kitokiu scemu turit  ax.gif ?
Mano mazylis baigia isaugti apkloteli, kuri buvau nmezgusi dar nestuke budama. Dabar vis dairausi sitoje temleje ko nors praktisko ir grazaus, ir sitas man tai super super  wub.gif

Spalvoto mezgimo temoje yra nuoroda į šį, taip pat ir kitokius paveiksliukus.
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2011 02 12, 18:33)

http://i498.photobuc...a/rkgerkfgr.png

nuostabus darbas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus wub.gif 4u.gif Taip,mezgu kaitaliodama siulu kamuoliukus,ir tikrai gaunasi blogoj pusej siulu karalyste,tai ta prisiuta medziagyte ir paslepia tai.O siaip gal ir silciau vaikuciui kai pamusalas yra.Nors jei megzciau viena spalva,turbut nedeciu pamusalo g.gif Va cia yra tu ciuciuku schemu 4u.gif

Va dar viena marga pleduka baigiau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2011 02 14, 20:31)
Va dar viena marga pleduka baigiau ax.gif

user posted image

Nu labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(igam ogam @ 2011 02 14, 20:31)
Aciu visoms uz pagyrimus wub.gif  4u.gif Taip,mezgu kaitaliodama siulu kamuoliukus,ir tikrai gaunasi blogoj pusej siulu karalyste,tai ta prisiuta medziagyte ir paslepia tai.O siaip gal ir silciau vaikuciui kai pamusalas yra.Nors jei megzciau viena spalva,turbut nedeciu pamusalo g.gif Va cia yra tu ciuciuku schemu 4u.gif

Didelis dekui smile.gif ten tiek daug, ka nors tikrai issirinksiu wub.gif
Atsakyti