Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

QUOTE(adorita @ 2011 02 06, 19:10)
Turiu klausimeli.  o pledukus maziesiems kaip ir rubelius, is specialiai vaikams tinkanciu siulu nerti/megzti, ar skirtumo kaip ir nera?

Labuks, manau tikrai skirtumo nėra, jei nori vasarai plonesni siūliukai,o jei šiltesnio nori pleduko storesni, aš ir leliukui mezgu iš visokiausių siūlų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adorita @ 2011 02 06, 17:10)
Turiu klausimeli.  o pledukus maziesiems kaip ir rubelius, is specialiai vaikams tinkanciu siulu nerti/megzti, ar skirtumo kaip ir nera?

dedi prie veido ir ziuri ar tau patinka...

Papildyta:
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 06, 07:08)
pledukai labai labai fainučiai, tik va bėda, kad su anglų kalba nedraugauju verysad.gif

jei kazkuris labai uzkabintų - būtų galima išversti 4u.gif

o kas šiek tiek nors kerta, tai man atrodo praeitos temos gale buvau įdėjus angliškų trumpinių vertimus 4u.gif
Atsakyti
Na stai dalinuosi ir as savo languciu pledu.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
kokie dailus jusu pledukai,negaliu wub.gif maniskiui nelabai ir bereikia jo,o taip noretusi dar koki pavaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 02 07, 15:03)

uj kokia gražuolė spalvytė thumbup.gif o jau baigtas, kraštelių kokių nebus?
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2011 02 07, 16:40)
uj kokia gražuolė spalvytė  thumbup.gif o jau baigtas, kraštelių kokių nebus?

taip jau baigtas, krastelis yra skirtingo mezgimo.. man taip graziau.

Ankstesniam plede bandziau apnerti bet visiskai blogai sekesi tai si karta pasirinkau be apnerimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 02 07, 15:43)
taip jau baigtas, krastelis yra skirtingo mezgimo.. man taip graziau.

Ankstesniam plede bandziau apnerti bet visiskai blogai sekesi tai si karta pasirinkau be apnerimo smile.gif

Labai grazus pledukas. O man irgi be krastelio labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 05, 11:02)

Sitas man laaabai! Reiks jamt virbaliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 02 07, 16:03)

user posted image

liuks pledukas thumbup.gif . Gana populiarus raštas, pati panašų mezgiau vasarą 4u.gif , tik pas mane vasarinis variantas - medvilnė.
user posted image
Atsakyti
Tik ideja, bet pasakiškai graži...
user posted image
Atsakyti
Labas mergytes biggrin.gif
na ir grazus jusu pledukai thumbup.gif thumbup.gif
iskilo klausimas, gal padesite blush2.gif
mezgu languciu pleduka, kaip ji apmegzti? matau cia tai ripsu uzbaigtas, bet kaip tada tiek akiu uzdeti ant virbalo? kogero, man reikejo ji mezgant jau ismegzti tas akis, bet yra kaip yra. Aciu, lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2011 02 10, 18:35)
Labas mergytes  biggrin.gif
na ir grazus jusu pledukai  thumbup.gif  thumbup.gif
iskilo klausimas, gal padesite  blush2.gif
mezgu languciu pleduka, kaip ji apmegzti? matau cia tai ripsu uzbaigtas, bet kaip tada tiek akiu uzdeti ant virbalo? kogero, man reikejo ji mezgant jau ismegzti tas akis, bet yra kaip yra. Aciu, lauksiu atsakymo  4u.gif

Na aš tai nieko neapmezginėjau - mezgiau viską iš karto pradėjau ir baigiau ripsu, šonuose irgi ripsiukas. Bet galimi patys įvairiausi apdailos variantai: apmezgimas, apnėrimas vašeliu, kutai, atlasinė juostelė... Pasikliauk savo fantazija ir pledukas bus pats gražiausias mirksiukas.gif
Atsakyti