Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

QUOTE(hemetra @ 2011 01 24, 14:45)

Wau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš ir kaip tik atsispausdinau šito pleduko schemą ir nersiu,tik pirma pabaigsiu pradėtą darbelį. Iš kokių siūlų nėrei ir kokio dydžio gavosi?
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 01 24, 15:54)
Wau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aš ir kaip tik atsispausdinau šito pleduko schemą ir nersiu,tik pirma pabaigsiu pradėtą darbelį. Iš kokių siūlų nėrei ir kokio dydžio gavosi?

Gavosi 1mx1m. O neriau is deLUX Linate Angora. 70% angora, 30% akrilo. 100G 550M. Sunaudojau beveik 2 matkelius.
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 01 24, 15:01)
Gavosi 1mx1m. O neriau is deLUX Linate Angora.  70% angora, 30% akrilo. 100G 550M. Sunaudojau beveik 2 matkelius.

O tai ne mažas gavosi. Nuotraukoj man vis toks nedidukas atrodydavo,tai buvau nusiteikus ne iš 4,o iš kokių 6 dalių nert. Bet,jei toks dydis-tai ir 4 pilnos akys thumbup.gif
Atsakyti
Kai as ji pradejau nerti, nunerus viena kvadrata irgi pagalvojau, kad bus mazokas, galvojau daryt is daugiau, bet visas dalis sunerus i visuma, gavosi gerai. Na tie krastai dar dydzio prideda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2011 01 24, 08:49)
Nako pusvilnė, 84*84 cm[img]

oi geras, pirma pamaniau, kad tas žvėriukas tikras ant pledo smile.gif Bet pledukas mielas, toks skandinaviško stiliaus, minimaliai apdailos ir turėtų būti minkštas negriaužus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 01 19, 16:38)
Mergaitės,o iš kokių siūliukų geriausia nert pleduką leliukui. Aš jau kaip ir išsirinkau kokio norėčiau,bet neturiu supratimo kokius siūlus pirkt,nes norisi,kad ir šiltas būtų,ir "ne kandantis",ir nesibumbuluotų..

Man labai patiko medvilne (vasariniam pledui)... vernito. gavosi minkstas minkstas. Va tik nezinau kaip nesiosis... tiesa as mezgiau. Bet manau ir nerimui tiktų.

O siaip iš gyvenimiškos patirties lėliukui geriausias pledas kur kuo mažiau skylių. Nes tik rankas sumakaluoja ir jau žiūrėk pirstai įsipainioję į skyles 4u.gif

pries tai baltas nertas be proto gražus wub.gif nu ale dėl tų skylių greičiausiai bus nepatogus (prašom neįsižeisti 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 01 25, 08:47)

O siaip iš gyvenimiškos patirties lėliukui geriausias pledas kur kuo mažiau skylių. Nes tik rankas sumakaluoja ir jau žiūrėk pirstai įsipainioję į skyles  4u.gif

Ale tikrai-logiška g.gif Bet vis tiek-man jis labai gražus ir gal nors pradžiai nusinersiu,nes mano leliukas gims liepą,o paskui,vėsesniam metui gal bus galima pasiūti po apačia kažkokį pašildymą.. Nu mąstysiu g.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes smile.gif Norejau paklaust gal kuri is jusu yra nerusios ar mezgusios pleduka is angoros siulu, su nedideliu pukeliu? Mastau kad leliukui nelabai tiks, nors jis lb minkstas ir svelnus ax.gif Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2011 01 25, 22:38)
Sveikos auksarankes smile.gif Norejau paklaust gal kuri is jusu yra nerusios ar mezgusios  pleduka is angoros siulu, su nedideliu pukeliu? Mastau kad leliukui nelabai tiks, nors jis lb minkstas ir svelnus  ax.gif Pasidalinkit patirtim  4u.gif

nesiulyciau, nesvarbu, kad minkstas ir svelnus - pukeliai lis i kvepavimo takus, vaikui kils ciaudulys, gali issaukti alergine sloga. Jie juk nemoka apsisaugoti ir issipusti svetimkuniu
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2011 01 25, 23:38)
Sveikos auksarankes smile.gif Norejau paklaust gal kuri is jusu yra nerusios ar mezgusios  pleduka is angoros siulu, su nedideliu pukeliu? Mastau kad leliukui nelabai tiks, nors jis lb minkstas ir svelnus  ax.gif Pasidalinkit patirtim  4u.gif

Nesu is angoros vaikui mezgus, bet ir nenaudociau del tu plaukeliu g.gif geriau medvilnyte, merino vilna, kasmyriuka naudoti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 01 25, 23:51)
nesiulyciau, nesvarbu, kad minkstas ir svelnus - pukeliai lis i kvepavimo takus, vaikui kils ciaudulys, gali issaukti alergine sloga. Jie juk nemoka apsisaugoti ir issipusti svetimkuniu

lygiai taip pat gali vilnonio siulo plaukeliu ikvepti.pvz man nuo paprasto vilnonio siulo alergija,negaliu megzti is ju nieko.tikna tik labai gerai apdirbta vilna arba merino vilnele...
o geras angotinis siulas yra pasaka wub.gif ypac jei like procentai ne kokia sintetika,o merino vilna thumbup.gif
Atsakyti
As irgi abejoju del plaukeliu, kad gali alergizuoti g.gif Bet pradejau, toki tiek didesni, pasiliksiu sau jei ka, vistiek visada salta ax.gif Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti