Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

Labai gražus raudonas pledukas wub.gif wub.gif

O štai mano paskutinieji wub.gif Aš mezgu iš "Flavia" baby vilnos 100 proc. ji švelnutė, minkštutė , lengvutė wub.gif Juk mezgat savo leliams, nepagailėkit jau tų kelių litų ax.gif Pledukui 60*90 cm sunaudoju +- 6 kamuoliukus po 8 litus blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 20 sausio 2011 - 09:38
QUOTE(myte @ 2011 01 19, 23:12)
Ružavą mezgiau iš Nako pusvilnės, šitas raudonas iš Yarn Art pusvilnės. Šilti abu. Dabar mezgu vėl iš Nako, siųsiu flanelę, toks kaip vokeluis labiau gal bus. Nako tai tikrai kažkiek pasibumbuluoja, bet paskui nurenki, sutvarkai ir ok. Mezga mamos iį specialiai vaikučiams skirtų siūliukų-merinosų vilnos ir kt, bet jie ne pigiai atsieina, nes pledukui sueina maždaug 350-400 g., na, čia dar, aišku, nuo metražo priklauso.

QUOTE(Medula @ 2011 01 20, 07:49)
Aš tai varaklinsiu iš šitų Alessandra Filatti - Pulcino baby wool. Specialiai kūdikiams.
http://www.mirkofilati.it/IMG_2970.JPG tik mano vienspalviai.
Rašo, kad šimtas procentų merinosų avies vilna, "plauk kaip nori - nesitampo" smile.gif liečiant tikrai švelnučiai.

O nėrimui šie (bet kurie,iš paminėtų) tinkami? Nes aš planuoju nert pleduką...
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 01 20, 10:38)
Labai gražus raudonas pledukas  wub.gif  wub.gif 

O štai mano paskutinieji  wub.gif  Aš mezgu iš "Flavia" baby vilnos 100 proc. ji švelnutė, minkštutė , lengvutė wub.gif  Juk mezgat savo leliams, nepagailėkit jau tų kelių litų  ax.gif  Pledukui 60*90 cm sunaudoju +- 6 kamuoliukus po 8 litus  blush2.gif

vaje kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Arveda, uj kaip gerai kad savo grožius parodei - atsakyk ščyrai va tas raštelis abiejų pledukų gražusis greitai neriasi?

Nes mane tie kvadratėliai baigia suvilioti, bijau įklimpt į ilgą mezgimą ir nespėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 01 20, 20:14)
vaje kokie groziai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Medula @ 2011 01 20, 21:15)
Arveda, uj kaip gerai kad savo grožius parodei - atsakyk ščyrai va tas raštelis abiejų pledukų gražusis greitai neriasi?

Nes mane tie kvadratėliai baigia suvilioti, bijau įklimpt į ilgą mezgimą ir nespėti  doh.gif

ščyrai biggrin.gif atsakau biggrin.gif Greitai thumbup.gif Man asmeniskai, tai labai greitai einasi thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes auksarankes wub.gif

turiu klausimuka ax.gif , kaip jus sujungiat pletuka nerta is kvadraciuku? Susiuvat paprasciausiai ar kaip nors tuos krasciukus suneriat vaseliu viena su kitu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čyzzz @ 2011 01 21, 10:28)
Labas rytas mergytes auksarankes  wub.gif

turiu klausimuka  ax.gif , kaip jus sujungiat pletuka nerta is kvadraciuku? Susiuvat paprasciausiai ar kaip nors tuos krasciukus suneriat vaseliu viena su kitu? Aciu  4u.gif

seip dazniausiai turbut suneriama vaseliu neriant paskutine eile,galima ir sunert vaseliu nusisnerus visus kvadratelius(man asmeniskai visus nusinerus sunert patogiau)
cia maniskis,nors kazkada jau lyg ir rodziausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 21 sausio 2011 - 10:39
Kokiu dydziu neriat /mezgat pledukus ? Ar pakanka 80 X 110 cm ? Nes nesinori kad butu naudojamas tik pirmus 2-3 menesiukus blink.gif
Atsakyti
As mezgiau 60*80 ir ilgai bus naudojami, nes kiek ten to vaiko, uztenka tokio dydzio ir gulimam vezimuke uzsiklot ir sportinuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Nako pusvilnė, 84*84 cmuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myte: 24 sausio 2011 - 08:51
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 01 24, 15:45)

Neapsakomai grazus wub.gif wub.gif wub.gif Kokio dydzio gavosi ir kokiais siulais nertas? wub.gif 4u.gif
Atsakyti