Labai gražus raudonas pledukas
O štai mano paskutinieji Aš mezgu iš "Flavia" baby vilnos 100 proc. ji švelnutė, minkštutė , lengvutė Juk mezgat savo leliams, nepagailėkit jau tų kelių litų Pledukui 60*90 cm sunaudoju +- 6 kamuoliukus po 8 litus
QUOTE(myte @ 2011 01 19, 23:12)
Ružavą mezgiau iš Nako pusvilnės, šitas raudonas iš Yarn Art pusvilnės. Šilti abu. Dabar mezgu vėl iš Nako, siųsiu flanelę, toks kaip vokeluis labiau gal bus. Nako tai tikrai kažkiek pasibumbuluoja, bet paskui nurenki, sutvarkai ir ok. Mezga mamos iį specialiai vaikučiams skirtų siūliukų-merinosų vilnos ir kt, bet jie ne pigiai atsieina, nes pledukui sueina maždaug 350-400 g., na, čia dar, aišku, nuo metražo priklauso.
QUOTE(Medula @ 2011 01 20, 07:49)
Aš tai varaklinsiu iš šitų Alessandra Filatti - Pulcino baby wool. Specialiai kūdikiams.
http://www.mirkofilati.it/IMG_2970.JPG tik mano vienspalviai.
Rašo, kad šimtas procentų merinosų avies vilna, "plauk kaip nori - nesitampo" liečiant tikrai švelnučiai.
http://www.mirkofilati.it/IMG_2970.JPG tik mano vienspalviai.
Rašo, kad šimtas procentų merinosų avies vilna, "plauk kaip nori - nesitampo" liečiant tikrai švelnučiai.
O nėrimui šie (bet kurie,iš paminėtų) tinkami? Nes aš planuoju nert pleduką...
QUOTE(Arveda @ 2011 01 20, 10:38)
Labai gražus raudonas pledukas
O štai mano paskutinieji Aš mezgu iš "Flavia" baby vilnos 100 proc. ji švelnutė, minkštutė , lengvutė Juk mezgat savo leliams, nepagailėkit jau tų kelių litų Pledukui 60*90 cm sunaudoju +- 6 kamuoliukus po 8 litus
vaje kokie groziai
Arveda, uj kaip gerai kad savo grožius parodei - atsakyk ščyrai va tas raštelis abiejų pledukų gražusis greitai neriasi?
Nes mane tie kvadratėliai baigia suvilioti, bijau įklimpt į ilgą mezgimą ir nespėti
Nes mane tie kvadratėliai baigia suvilioti, bijau įklimpt į ilgą mezgimą ir nespėti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 01 20, 20:14)
vaje kokie groziai
Dekui
QUOTE(Medula @ 2011 01 20, 21:15)
Arveda, uj kaip gerai kad savo grožius parodei - atsakyk ščyrai va tas raštelis abiejų pledukų gražusis greitai neriasi?
ščyrai atsakau Greitai Man asmeniskai, tai labai greitai einasi
Labas rytas mergytes auksarankes
turiu klausimuka , kaip jus sujungiat pletuka nerta is kvadraciuku? Susiuvat paprasciausiai ar kaip nors tuos krasciukus suneriat vaseliu viena su kitu? Aciu
turiu klausimuka , kaip jus sujungiat pletuka nerta is kvadraciuku? Susiuvat paprasciausiai ar kaip nors tuos krasciukus suneriat vaseliu viena su kitu? Aciu
QUOTE(Čyzzz @ 2011 01 21, 10:28)
Labas rytas mergytes auksarankes
seip dazniausiai turbut suneriama vaseliu neriant paskutine eile,galima ir sunert vaseliu nusisnerus visus kvadratelius(man asmeniskai visus nusinerus sunert patogiau)
cia maniskis,nors kazkada jau lyg ir rodziausi
Kokiu dydziu neriat /mezgat pledukus ? Ar pakanka 80 X 110 cm ? Nes nesinori kad butu naudojamas tik pirmus 2-3 menesiukus
Nako pusvilnė, 84*84 cm